Buchetul miresei (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

FELIDJ, superbe pozele!Fotograful a avut idee super !

Eu am avut buchetelul din trandafiri roz(23 la numar)!Si verdeata deloc!
Pupici

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Eu vreau un buchet un pic aparte... din nuferi, lalele crem sau narcise. Si, desigur, salonul as vrea sa fie decorat astfel incat sa contina si aceste flori. Ce ma fac daca viitoarea mea nasa va dori trandafiri rosii sau alte flori total diferite de ceea ce aleg eu. Cum fac sa... dea bine in ansamblul final?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Pepenas, e foarte simplu, o sa-i spun nasei ca asta e dorinta ta, ca asa vrei si nu o sa te supere. Buchetul meu fost platit de mire si nu de nasi(ei au platit lumanarile, facute tot dupa preferintele noastre). Nasei o sa-i faceti un buchetel din florile ei preferate.

idei nunta

Mergi la inceput

Darria, nu este vorba despre cine plateste buchetele... Eu nu tin asa mult la traditii si, oricum, bugetul pentru nunta este comun (intre mine si viitorul meu sot), deci tot din banii nostri va fi platit. Tot ceea ce imi doresc este ca nasa sa nu vrea vreo floare care sa iasa din nota generala a nuntii. Stiu eu, flori de camp sau alte flori mai... altfel De asemenea, am vazut niste buchete din orhidee albe sau din cale albe si mi-a ramas gandul la ele. Dar nici nu vreau sa ma gandesc ce imi vor auzi urechile daca ma decid asupra calelor... In fine, sper sa-i placa si nasei florile care imi plac mie... oricare ar fi ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Pepenas: dar nu inteleg ce sa caute gusturile nasei in materie de flori la nunta voastra din moment ce voi suportati toate cheltuielile? Nasa are rolul ei la o nunta care nu are legatura cu florile - datoria ta e sa tii cont de gusturile ei doar pt. buchetul nasei. Nasa a avut si ea nunta ei(acolo a contat gusturile ei), la nunta voastra sunt preferintele voastra....poate sa vrea nasa si flori de...nu stiu care, voi folositi ce va place.
Lumanarile le fac nasii(si atat)...aici trebuie sa fie gusturile comune. La noi nasii au fost de treaba, lumanarile s-au facut la aceesi doamna care ne-a ajutat cu tot ce tine de flori la o nunta si dupa preferintele noaste.

Cale: daca iti plac fa-ti buchet, nu tine cont de tampenia aia... calele se duc la mort, nu-i adevarat. Pai asa la mort se duc: garoafe, gladiole, violete in ghiveci, trandafiri, iris, etc... Si atunci ce facem? Si apoi mortii au fost tot oameni, aropiatii nostri.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Si eu vreau un buchet mai..altfel, din crini si nuferi
am avut noroc, nasei mele ii plac si ei crinii si nuferii....iar cat priveste culoarea...exista intotdeauna posibilitatea vopsirii florilor ...daca crini roz/portocalii/galbeni se mai gasesc, nuferii, pot suferii modificari, nu?..uite, nasa nasei mele a avut trandafiri....aurii

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Multumesc frumos pentru pareri, fetelor! Si pentru sugestie, krelia, cu vopsitul florilor. Oare s-or putea colora nuferii in visiniu? Acum ca ma gandesc mai bine ar putea fi interesant un buchet din nuferi albi pentru mine si nuferi visinii pentru nasa... sau ce culoare s-ar potrivi cu rochia ei. In fine, pana in iunie, cand am vrea sa facem noi nunta, mai e timp destul pentru a ma gandi si razgandi. Deocamdata nu am fixat o data pentru ca nu am gasit inca un restaurant pe plac, asa ca mai amanam putin inscrierea in "catalog", krelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pepenash, eu am avut buchet cu cale galbele, iar nasa cu cale rosii. nu tine cont de superstitiile legate de cale. daca vrei un buchet sa rupi gura targului alege cale sau orhidee.
si eu am avut "probleme" aici, in Bucuresti, in legatura cu "cala-floare de mort", dar m-am facut ca nu aud. eu sunt ardeleanca, iar in Ardeal nu s-a auzit niciodata de cala-floare de mort.
eu cred ca persoanele care au scos "cala-floare de mort" fac parte din categoria "vulpea daca nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii".

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pepenash, daca vrei nuferi visinii, incepe sa vorbesti pe la florarii. s-ar putea sa existe si naturali nu doar vopsiti. bineinteles adusi din Olanda.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Multumesc frumos pentru incurajari, monique! Cred ca pana la urma nu voi mai tine cont decat de ceea ce vreau eu. Oricum, daca aplec urechea la tot ce se spune, ar trebui sa-mi iau campii. Eu vreau cale, perle, nu vreau sa port voal... etc Dar n-o fac special

Mergi la inceput