Buchetul miresei (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana-Cristina spune:
Salut! Ar fi bine sa plateasca nasul verighetele , dar la noi nu am auzit de obiceiul asta. Eu stiu ca verighetele le cumpara mirii , iar nasii cumpara doar lumanarile , voalul miresei si achita taxa pt cununie.
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
ooana spune:
quote:
Originally posted by FeliDJ
Multumesc nushulica...am sa incerc
Ooana, eu am avut buchet din trandafiri albi si orhidee albe fiindca am dorit ceva mai aparte. Din pacate nu am decit doua poze cu buchetul facute de prieteni deci calitatea nu este asa de buna dar vineri primesc restul de la fotograf si le voi atasa in album. Am incercat sa creez un album, sper sa mearga
Superb buchetul..........ma gandeam eu ca arata bine trandafiri si orhidee.........da nici chiar asa !!!
Nu ma mai pot oprii din admirat pozele tale!
M-am hotarat........asa ramane sa fie si buchetul meu!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Am vazut si eu buchetul....e belea !!!!
Dar la cat sunt eu de pipernicita cred ca un asa buchet o sa ma cam rupa de maini. Al meu o sa fie micut.
dilaural spune:
Gata fetelor,
am fost aseara si am rezolvat cu tot ce inseamna capitolul flori.
Adica lumanari - super frumoase cu trandafiri albi si visinii si verdeata, frnze din alea marin intoarse, etc.
Buchet mireasa - trandafiri mari albi si visinii
Buchet nasa - trandafiri galbeni si banan
Buchet starea civila - irisi si mini-rosa
Cocarde - pt nas si mire
Aranajamnet masa prezidiu din crini, irisi si minirosa...
Toate astea fac 7 mil. Nasii platesc 4 mil si noi 3 mil!
Sper sa iasa super pt ca D-na de acolo m-a convins si stiu cam cum lucreaza!
Dilaural
niste chestii...
mai am...
Catalin spune:
Subiect initial: "cine plateste buchetele?"
postat de ancasoare, 31/08/2005, 19:03:21
cine plateste buchetele ( al miresei si al nasei)?
la noi la nunta le-a platiti mirele... nasii au platit lumanarile.
cu drag,
AnFlo
raspuns postat de piscot, 31/08/2005, 19:09:19
din cate stiu eu, nasii platesc lumanaile, ambele buchee, voalul si coronita miresei, biserica, turta si baticul. eu asa am facut cand am cununat. acum depinde de cum va intelegeti la impartirea cheltuielilor, pentru ca daca vrei o nunta "moderna" cum stiu ca mai sunt, nasii nu platesc nimic. depinde de cum va intelegeti voi eu personal (ca traditie) am cununat si am platit toate acestea dar am si cununat fara sa cheltui nimic, pentru ca finii au insistat ca ei fac totul pe banii lor numai sa fim noi nasii lor (inclusiv fara dar)
raspuns postat de m_monique, 31/08/2005, 19:35:47
noi am avut doua nunti. la Bucuresti, unde am fost si la biserica, nasii au platit lumanarile, buchetele, cocardele pt. mire, nas si parinti, biserica si baticul meu. voalul si coronita le-am cumparat singura.
la nunta de la Tg. Mures noi am platit buchetele. acolo nu am mai fost la biserica.
noi ne-am inteles cu nasii ca la nunta de la Tg. Mures sa vina in calitate de invitati de onoare. noi am suportat toate cheltuielile.
FeliDJ spune:
Ioana-Cristina ai dreptate, buchetul meu nu se potriveste unei mirese micuta de statura. Nu a fost greu dar a fost lung cam 65-70 cm. Eu sunt inalta si am avut o rochie destul de simpla si de asta am vrut ca buchetul sa iasa in evidenta.
http://au.pg.photos.yahoo.com/ph/g_fig2002/album?.dir=/6cd6&.src=ph
Ioana-Cristina spune:
Feli , si eu vreau un buchet-cascada , dar de dimensiuni mai mici. Asa poate o sa vina mai bine.Va fi un buchet de trandafiri crem si portocaliu deschis de tot ca sa intre in contrast cu rochia care va fi alba-alba.
FeliDJ spune:
Ioana-Cristina, sa stii ca buchetul tau va fi superb si ceva mai aparte. Nu am vazut multe mirese sa aiba buchet cascada. Sunt sigura ca vei fi o printesa! Ah da, era sa uit…decorul de la restaurant l-am avut din trandafiri albi si portocalii. Voi pune poze miine.
http://au.pg.photos.yahoo.com/ph/g_fig2002/album?.dir=/6cd6&.src=ph
Ioana-Cristina spune:
Mercic Feli ! Si mie imi plac trandafirii portocalii dar buchetul meu va fi in nuante pastelate , ca pot sa fac buchetul nasei in potocaliu si rosu.La fel vor fi si lumanarile , aceleasi culori si tot sub forma de cascada.Inca n-am vazut restaurantul dar una dintre sali se numeste "Salonul Verde" . Daca voi face acolo , nu-i nici o problema pt ca eu mi-am ales culori de nunta alb si auriu.Si asta merge foarte bine cu verdele.Cred ca se potriveste si cu florile care vor fi la fel cu buchetele noastre.Si cocardele vor fi tot in nuantele buchetului meu , in nici un caz albe.Floarea pt nas va fi din buchetul nasei , iar cea pt pui va fi din buchetul meu .
Ioana-Cristina spune:
Feli , am vazut fotografiile tale ! Ai fost o mireasa foarte frumoasa ! Cel mai mult imi place naturaletea. Si sa stii ca si eu o sa-mi fac parul tot in genul asta cu acelasi fel de accesorii doar ca in partea din fata as vrea o minicoronita in structura de 3 si sa fie foarte finuta.Ca nu vreau sa-mi pun in cap cine stie ce minune.Vreau ceva finutz iar coronita sa fie cat se poate de ingusta . Ai inteles ceva ? Spune-mi si mie : sunt floricele sau ace de par cu perlutze. De unde le-ai luat si cat au costat ?