recunosc, sunt cam speriata si derutatahelp
dragi prietene,trebe sa recunosc ca sunt cam speriata.am avut o noapte alba cu ganduri negre, plus azi examen dar nu mai am rabdare pina luni dimineata sa va scriu si astept cu incredere parerile voastre.
dupa cum mai vechile mele prietene stiu, sunt in saptamana 25, am avut pina acum o sarcina ...linistita cu mici suisuri si coborasuri, toate rezolvabile.sunt optimista si gandesc pozitiv dar acuma am nevoie de un impuls de la voi.
acum doua zile, vineri, am facut o criza de durere de burta acuta, gen menstruatie dar mi-a cuprins si spatele, fara sa fie contractie ptr ca a durat toata ziua.noaptea durerea s-a oprit dar am avut toata noaptea contractii nedureroase dar neplacute.sambata am fost la medic si mi-a zis ca mi s-a scurtat colul? s-a confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva?
toata noaptea am avut din nou acele contractii date de intarirea abdomenului, f dese dar nedureroase.azi, pauza la contractii dar din nou acea durere acuta pelviana ca la ciclu.plus ca toti mischii burtii stau gata sa plesneasca de intinsi
sunt doua probleme total distincte sau se completeaza una pe alta?
medicul a zis ca bb e ok, placenta e ok, sa iau salbutamol(doze f mici)
ar trebuie repaus la pat?eu mai am cam o luna de mers la lucru...sunt derutata, tot citesc despre contractii dar nu inteleg ce e cu mine.
help,va multumesc, sper ca am scris coerent
cris
Raspunsuri
Marina spune:
carrie scumpo daca dr a zis ca e bine inseamna ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Eu una am avut colul scurtat de prin luna 4, si contractii asa cum descrii tu ba chiar si mai rau prin luna 6 din cate tin minte aveam niste dureri cumplite. Din luna 7 bb a fost cu capul in jos, la fiecare control dr o mangaia pe cap da uite ca Mariutza e bine sanatoasa si a stat cumintica in burtica pana in luna 9.
Asa ca efort cat mai putin, liniste multa si pupici pe burtica
Marina si Mariutza
adriana spune:
Contractiile acelea de care pomenesti tu le-am avut si eu, numai ca din luna a 7 a. Se numesc contractii Braxton Hicks(daca vrei da o cautare pe net si poti afla mai multe).. In orice caz, si eu le-am avut la un moment dat la o distanta de 4-5 min. una de alta si ma ingrijorasem. Am fost la spital si mi-au pus o perfuzie... mi-au spus ca au aparut din cauza ca eram deshidratata...
Acu...nu stiu ce sa cred, adevarul e ca nici nu beam multe lichide.. asta o fi fost motivul..
Nu te speria, incearca sa nu faci efort deloc, sa bei multe lichide si sa nu te mai gandesti la rele..
Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos.
Raluca spune:
Cristiana, simptomele tale sunt similare cu cele pe care le-am avut si eu pe la 23 saptamani...ti-am mai zis , eu a trebuit sa stau la pat, repaus total... plus medicatie antispastica.
Dr. stie insa cel mai bine ce sa-ti recomande, multa sanatate si ai grija de tine si bebitza.
Raluca si Ilinca
korinna spune:
Cris..abea acum am citit ce ti s-a intamplat!Offf..sa stii ca sunt cu sufletul langa tine!Nu stiu ce sfat sa-ti dau mai bun decat ti-a dat medicul tau,insa ma rog sa-ti fie bine..stii ca noi am inceput impreuna..terminam impreuna..ai sa vezi..numai nu face efort..ti-am mai zis....nu mai risca..stiu eu cum esti tu..te duci si te agiti toata zoiua cu masina....chiar asera ma uitam cu cristi la pozele voastre!!!
Eu am in schimb un burtoi respectabil!..Lasa ca o sa fie bine..mai du-te la un medic si vezi ce spune ....afla mai multe pareri...e mai bine asa
Iti tin pumnii!!
KORINA
salhiuta spune:
Sa ai grija de tine si sa nu faci deloc nici un efort sa nu te apleci sau sa ridici ceva .Relaxeaza-te cit poti de mult.
Tamara spune:
Carrie draguto, cu multa grija... mergem inainte! Pentru bebelusii nostri care trebuie sa fie sanatosi
Fetele au dreptate: fara efort, fara urcat trepte, fara sofat, fara stat in popou ... e tare nasol... eu sunt la orizontala deja de trei saptamani...cred ca din 24 h, numai o ora adunata stau in picioare, dus, mers la baie, mancat la masa ca omu' normal... e greu...dar trebuie si sunt fericita ca lor le merge bine
abia astept sa-i vad, simt ca nu mai trece timpul pana la noua eco.... pana la termen... abia duminica implinesc 28 sapt.
stai cuminte si asculta-l pe dr. tau
Te pup si va pupam pe toate fetele,
Tamara si
korinna spune:
Fetelor,din pacate Carrie este in spital internata ,se vede ca nu a fost chiar o problema minora.Sa speram ca totul va fi bine.Bb este sanatos,e bine...numai ca ea are dureri de burta ,iar medicii nu stiu ce are!:(((
daca mai aflu ceva noutati,am sa va scriu!
KORINA & BB STEFAN