Klebsiella pneumoniae

Klebsiella pneumoniae | Autor: Helenutza23

Link direct la acest mesaj

cine a avut Klebsiella pneumoniae? ce au facut, cum s-au vindecat? ca sunt la a treia serie de antibiotice si sunt DISPERATA!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

am uitat sa spun ca e infectie urinara.

Mergi la inceput

chiar nu stie nimeni??? please, helppp!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Buna,

Ar trebui in primul rand sa descoperi cauza acestor infectii urinare recurente. Eu am experientza dar cu e coli: fetiza mea in varsta de 2 ani a avut pana acum 3 episoade de infecztie urinara, ultimul foarte dur. Dupa investigatzii,in care am eliminta posibilitatea unor malformatzii vezicale si renala , am gasit cauza :o microlitiaza renala.
Trebuie sa mergi la un urolog, eventual si o ecografie pe aparat urinar si apoi pe baza antibioramei sa iti prescrie o schitza de tratament mai in forzta( 3 serii a 10 zile de antibiotic , diferit ptr a nu se dezvolta dependenta) si apoi un antiseptic urinar care sa pastreze urina sterila cel putzin 1 luna.Oricum ca adult ai avantajul ca pozti lua anumite antibiotice care nu se prescriu la copil mic.
Dupa ce treci de faza acuta a infectiei sunt produse de metinere pe baza de plante:Renostim, Extract gemoterapic de merishor , tinctura de propolis pe care le potzi lua timp indelungat ptr a ridica imunitatea sistemului urinar , neaparat o dieta hidrica ceaiuri:coada calului, frunze si cozi de visine....
Multa sanatate!

Corina si bb Ilinca 01.03.2003

Ilinca mea

Mergi la inceput

corinag, merci de raspuns. sa stii ca nimic din ce scrii sa fac nu imi e strain... am facut tot, am fost la carol davila internata si mi--au facut multe investigatii fara sa gasesca nimic. eu faceam mereu cu e coli. acum o doctora imonuloaga si homeopata mi-a zis ca astea 2 bacterii se "concureaza" si ca scapi de una vine alta si tot asa... eu am apelat azi la docatora asta care mi/a dat un tratament pe 3 luni si...o sa il incerc, e vorba de tratament naturist/homeopat... sper sa dea rezultate. ai grija de fetita ta, sa nu mai faca...desi nu stiu, pe bune, nu stiu, eu am impresia ca nu o sa mai scap niciodata... sunt cam deprimata in perioada asta dupa zinat+norfloxacin+ciprinol fara rezultat. adevarat ca am luat un asa numit h-norfloxacin de care doctora , dupa ce l-am luat, mi-a zis ca e prost... asta e! incerc naturist.
merci inca o data de raspuns si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Moralul sus!
Eu traiesc cu frica de cate ori ii schimb pampesrul fetitei mele sa nu vad vreo urma pe el (ea cand avea infectie dimineatza avea o pata usor rozalie cu firisoare de sange ).
Ptr coli i-am dat Uro-vaxom vaccin 90 zile
La homeopat am fost cu ea, dar cred ca nu i s-a potrivit acel tratament: avea vreo 12-13 remedii, iar in ultimele zile mi-a facut acea criza urata.Am mai fost la dl Teleianu care mi-a prescris un tratament mult mai simplu, pe care insa nu l-am inceput si as dori sa merg la dr Fagarasanu care a vindecat-o de infectzii urinare recurente cu E coli pe o colega de-a mea (de 3 ani ea nu a ami facut nci o criza).

dar spuneai ca ai luat 3 serii de antibiotc, le-ai luat succesiv sau ai facut pauza intre ele?eu stiu ca se dau succesiv: 10zile unul urmeaza al doilea si apoi al treilea si abea dupa 5 zile de la sf antibiograma

Corina si bb Ilinca 01.03.2003

Ilinca mea

Mergi la inceput

si la ce spital e dr Fagarasanu? intreb asa, de curiozitate, ca oricum am de gand sa urmez tratamentul asta naturist.
antibioticele le-am cam luat cu pauza de cateva zile din cauza ca imi repetam urocultura si tot speram sa imi iasa ok...cred ca si asta a fost... nu mai stiu ce sa spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Am aflat ca exista un vaccin care se face la Cantacuzino impotriva Klebsiella, daca afli ceva te rog sa-mi scri si mie si o sa dau o fuga la Bucuresti sa-l fac si eu! Sunt disperata! Nu stiu ce sa mai fac! Din cauza acestei conjunctivite nu ma mai fardez, nici nu mai stiu ce sa fac!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Am uitat sa-ti spun ca acum incerc un remediu homeopat, daca merge o sa te sfatuiesc si pe tine, remediul se numeste chiar Klebsiella 5-7 si are rolul unui vaccin ....

Mergi la inceput

da, da-mi te rog de stire daca e ok... o sa spun si eu daca da rezultate tratamentul meu. dar asta de abia peste 3 luni pt ca atat tine tratamentul.
doctora a a fost destul de transanta dar si asa, blanda cu mine, probabil ca m-a vazut si in starea in care eram... a incercat sa ma incurajeze si sa imi explice ca e doar un dezechilibru ca nu am de ce sa disper...oricum mi-a placut de ea. si m-a rugat insistent sa ma abtin in astea 3 luni cat va dura tratamentul sa imi mai fac o urocultura ca nu o sa fac decat sa imi fac rau, alimentand o stare de suparare in caz ca va mai iesi pozitiva. si a zis ca imi garanteaza ca la 1 sep nu o sa mai am nimic, dar imi cere rabdare si incredere. infectia asta repetata e de fapt un dezechilibru si ca de obicei asa se intampla dupa ce scapi de e coli dai peste klesbiell asta care cica, de fapt, si ea traieste tot in corp uman ca si e coli, facand parte impreuna cu e coli din flora noastra normala din intestin. astea 2 bacterii sunt "concurente" si cand scapi de una se dezvolta cealalta. in mod normal ele au "grija" una de alta sa nu se dezvolte prea tare dar tu incercand sa o omori pe alta poti sa o dezvolti pe cealalta. cica asa stau lucrurile si intri intr-un cerc vicios.
cam asta a fost.
toate bune

Mergi la inceput

Kerstin, dupa ce am facut aici raspunsul am vazut si ca ma intrebai in subiectul initiat de tine pe tema klesbiella despre ce tratament am facut... sincera sa fiu nu stiu daca mai are sens sa insir aici lista de antibiotice pe care am luat-o la viata mea... bine, la mine prob e veche si iesea mereu e coli. si am bagat la antibiotice de... am ajuns sa mi se faca pielea gainii numai la cuvantul "antibiotice". nu le mai suport!
mie, printre alte chestii mi-a dat doctora sa iau argila tibetana (asta e de fapt baza tratamentului).o las intr-un pahar cu apa de seara pana dim si dim beau apa. si azi ma uitam pe net sa vad ce gasesc despre argila asta si gasisem undeva despre o femeie care avea ceva la ochi (nu era conjunctivita cum ai tu) si s-a tratat cu argila asta. uite link-ul http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=577&&codcapp=55&&numecapp=S%C3%A3n%C3%A3tate&&culoarebgr=407c58.
oricum rau nu are ce sa iti faca.
a, doctora mea mi-a zis ca din mom ce am luat atatea antibiotice sa imi fie clar ca medicina alopata NU mai are ce sa faca pt mine. si asa e, asa simt si eu. si mi-a zis ca sa termin cu orice antibiotic. oricum am inteles ca argila asta e atat de puternica incat nici un antibiotic nu-si va face efectul sub actiunea ei... da si tu o cautare pe google si vezi ce mai scrie.
...si vorbim...

Mergi la inceput