Klebsiella pneumoniae
Raspunsuri - Pagina 2

Kerstin spune:
Iti multumesc mult pentru raspunsuri.... poate o sa reusim pana la urma.... o sa incec tot ce se poate incerca.... Argila ti-a recomandat-o medicul? eu ieri am terminat trat cu Ciprofloxacin, o sa astept cateva zile si o sa-mi repet analizele... sa vad ce mai pot face... oricum in perioada asta mai fac si trat. homeopat...
Multa, multa sanatate!

Helenutza23 spune:
Kerstin, argila asta nu numai ca e la recomandarea medicului dar e de baza in tratamentul pe care urmeaza sa il incep.
zici ca faci si homeopat ..dar eu stiu ca daca iei antibiotice, majoritatea tratamentelor homeopate/naturiste nu prea isi fac efectul...bine, baniesc ca medicul ce ti-a dat tratamentul homeopat ti-a zis de asta.
vorbim...te pup

Kerstin spune:
Da! Medicul stie de trat cu antibiotice pe care il fac! Vreau sa-ti spun ca am terminat trat. cu antibiotice si de 3 yile fac doar homeopat dar din pacate ochii arata f. rau acum... peste 2-3 zile o sa repet antibiograma si daca nu... medicul mi-a zis ca trebuie sa fac injectii in ochi.... nu stiu ce sa mai fac... sunt disperata!!
Ai grija de tine! Te pupic!

Kerstin spune:
Draga Helenutza!
Am repetat analizele si nu mi-a mai iesit Klebsiella ci doar Stafilococ alb, am fost si la medicul homeopat si mi-a zis ca nu mai are cum sa iasa Klebsiella in urma trat. homeopat.... Sper sa-mi fi lucrat bine analiza la laborator... (trat. homeopat am luat 5 doze dar au fost necesare doar 3 pt ca organismul a reactionat dupa 3 doze)... O sa-mi mai repet analizele si sapt viitoare sa-ti spun cum stau ... Daca imi ies bine poate incerci si tu un trat. homeopat.... Multa, multa sanatate si astept vesti bune de la tine!
Pupici!

Helenutza23 spune:
Kerstin, ce ma bucur! chiar ieri m-am gandit la tine si am vrut sa scriu dar nu am prea avut timp.
sper sa mearga tratamentul si sa mi-l dai si mie daca e. eu am inceput cu argila de vineri.
pupici si sanatate si tie

Kerstin spune:
saptamana asta mai repet analizele si daca-mi ies si acum bine te anunt.... pupici!
Vii la mare?

Helenutza23 spune:
scuze, de abia azi am vazut mesajul desi m-am mai uitat pe forum zilele astea, ce-i drept destul de rapid.
ai facut analizele? cum au iesit?
eu am 3 saptamani de argila.... ma simt bine, nu stiu daca de la asta. oricum mai am inca 3.
la mare vin, maine e ultima zi de servici. o sa venim de pe 16-23 iulie, cam asa ceva... sper sa prindem vreme frumoasa :)
pupici

Kerstin spune:
Am repetat analizele si au iesit OK! Sper sa primesc vesti bune si de la tine!
Numai bine! Sanatate!