Daca ai scrie o carte...
Daca ai scrie o carte, despre ce ai scrie?
Cred ca fiecare are o poveste a lui, sau anumite idei, conceptii etc. pe care le poate pune pe hartie. Sau cunostinte intr-un anumit domeniu pe care le-ar putea impartasi si altora.
Cred ca exista mai multi oameni talentati printre noi decat credem noi( sau decat cred ei insisi).
Deci, despre ce ai scrie?
Raspunsuri
adjadyn spune:
eu m-am gandit sa creez o carte pentru copii, cu povesti, colorat si chestii dastea....
daca ar fi sa scriu ceva mai serios???poate despre criza artistica actuala??
crig72 spune:
Despre fetita mea.
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
Prietenii Mariucai
Nadia1976 spune:
eu am inceput o novela... ideea este bine conturata in mintea mea... mai greu cu detaliile, ca am multe idei ptr. detalii (care ar face, probabil 4-5 novele; fara sa ma laud) si nu stiu care fir ar avea mai mult succes... plus ca merge mai incetisor, ca o scriu in engleza.
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
adivio spune:
Eu am scris o carte de specialitate pe care, sincer mi-e frica sa o public. Este o conexiune intre sistemul juridic si cel financiar in materie de obligatia de plata/neplata si nerespectarea obligatiilor contractuale in comertul international (daca vreti va spun si titlul). Poate cu ajutorul vostru prind curaj si o public si eventual o si traduc.
In prezent ma bate gandul sa scriu un roman. La mine e greu pina ma urnesc.
casandra spune:
Pe cand predam, m-am apucat sa scriu un manual. Am terminat cu predatul, inainte sa termin manualul. Implicit, am terminat si cu manualul.
Acum, de-ar fi sa scriu, as scrie despre Calin.
Darria spune:
quote:
Originally posted by adivio
Eu am scris o carte de specialitate pe care, sincer mi-e frica sa o public. Este o conexiune intre sistemul juridic si cel financiar in materie de obligatia de plata/neplata si nerespectarea obligatiilor contractuale in comertul international (daca vreti va spun si titlul). Poate cu ajutorul vostru prind curaj si o public si eventual o si traduc.
Din cate ai spus despre ce ai scris mi se pare destul de interesant si util. De ce sa-ti fie frica sa o publici? Gandeste-te ca unii au publicat niste aberatii iar tie cu un asemenea subiect iti este frica. Ce se poate intampla? Intotdeauna o sa intalnesti oameni care au ceva de criticat. Si marii autori au intampinat greutati la inceput. Nu ezita, nici nu stii ce efect poate sa aiba ce ai scris si ca pe unii-i ajuta. E posibil sa-ti para rau mai tarziu sau sa vina altcineva sa publice ceva asemanator. Curaj si bafta.
Eu as face ceva pentru copii. Am avut nepotica(2 anisori si jumatate) cateva zile la noi iar cu aceasta ocazie ne-am uitat si noi la desene. La unele desene limbajul folosit ne-a lasat fara cuvinte. Si ne mai miram de ce unii copii au un comportament necorespunzator copilariei. Poate sunt dar cand eram mica desenele nu contineau un asemenea limbaj si o doza de violenta.
Anculina spune:
Eu scriu acum o carte. Se numeste "Ganduri pentru fiica mea ".E un fel de jurnal de cand a fost conceputa ea cu aspecte medicale, sufletesti, de toate felurile... Nu stiu daca am sa o public vreodata... Dar oricum ii va ramane ei.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
cinta spune:
eu vreau sa scriu tot o carte pt copii - o culegere de basme, legende mituri din diverse parti ale lumii pe unde m-am perindat. Sunt povesti muninate pe care le-am ascultat cu placere redate de prietenii mei.
si eventual o cartulie cu o serie din povestioarele scurte de 5 min inventate de prietenul meu pt povestea de seara.... pt ca mie inca imi plac povestile si desenele animate si la varsta asta
in afara de asta am un proiect impreuna cu o alta prietena de aici care lucreaza in invatamant sa scriem o serie de cartulii si scenete pt copilasii de gradinita si in scoala primara - in cazul ca obtinem finantare.
un alt proiect personal la care visez si pe care il tot aman acum este un studiu despre socul cultural si mobilitatea internationala. pt ca am eu unele teorii proprii sau idei fixe
cinta
sinzi_ana spune:
Si eu am scris povesti pentru copii, si inca mai scriu...multe din ele au un punct de plecare dintr-un eveniment care m-a marcat...
Imi place sa scriu, acum din pacate nu prea mai am asa mult timp, asa ca le=am mai amanat...
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara
Lavi spune:
Intr-un moment al vietii noastre, la o decizie pe care o luam schimbam drumul , as vrea sa scriu despre viata mea paralela atunci cind trebai sa zic nu si am spus da, sau invers. Ceva atunci a decis drumul meu si a dat un sens existentei mele.Despre asta as vrea sa scriu. Nu as schimba familia, asta niciodata.
Eu cred in intr-o lume paralela si cam asa ar suna cartea mea, poate intr-o zi.
Lavi