Mai intai, dupa raceli repetate am fost cu copilul la homeopat. Prevazand ca e posibil sa mai racim la inceputul tratamentului am intrebat daca se poate administra un alt medicament inclusiv antibiotic in acelasi timp cu tratamentul homeopat si mi s-a spus ca doar menta este interzisa, in rest se poate da orice. Apoi copilul care tusea de cam multisor a fost vazut de medicul pediatru de familie si ni s-a spus ca se aude ceva la plamani si i-a prescris antibiotic.Pe langa faptul ca nu imi explic cum, azi in penultima zi de tratament cu antibiotic a racit si ii curge nasul, asi vrea sa mai stiu daca acest pivalone care a fost prescris mai demult de medicul nostru, contine mentol. Am cautat pe net si se pare ca nu contine dar nu sunt foarte sigura. Stie cineva ceva?mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
Mama Lucia iata ce scrie la compozitie:pivalat de tixocortol,neomicina baza( sub forma de sulfat)clorura de N-cetylpyridinum,excipienti.Deci nu scrie nimic de mentol.
andreeat
Multumesc mult! Acum am aflat si despre Vibrocil de care credeam ca si ala are mentol. Asa e cand citesti printre randuri ca scria de fapt: dimetindin.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii