Din Profil personal incerc sa intru pe paginuta personala si imi da mesajul: "Accesul la aceasta pagina este valabil numai pentru membrii inregistrati!". DE CE??? Ca doar sint membru inregistrat!
Am incercat si cu asta (Logout/Login), am incercat si cu schimbarea parolei, iarasi Logout/Login, am intrat si de pe Win si de pe Linux ... rezultatul este mereu acelasi!
Verifica daca browserul tau accepta cookies....
Cand am timp o sa rescriu accesul la chat si la pagina personala...
Fllorin
Am verifiat, browserul meu accepta cookies. Dar cred ca stiu si de ce nu merge: pentru ca link-ul la Editeaza pagina personala la desprecopii.com este http://desprecopii.com/chatnew/desprecopiichat/paginapersonala.asp ..
Uite si cookies pe care le-am gasit:
Name: %2Fforum%2FNumDays
Value: 0
Host: desprecopii.com
Path: /forum/
Secure: no
Expire: 12/20/2003 02:18:21 PM
Name: Snitz00strSelectSize
Value: 2
Host: desprecopii.com
Path: /forum/
Secure: no
Expire: 02/18/2004 05:06:00 PM
Liv,
problema se pare ca este numai prin accesul via www.reclama mascata//avertizare. Daca accesezi forumul prin www.desprecopii.com o sa poti sa editezi pagina personala. Am sa incerc sa fixez aceasta problema si in cazul accesului via Mami.
Aceiasi problema este si cu chatul! Cei care se logheaza prin www.reclama mascata//avertizare nu au acces la chat. Le recomand ca pana ce problema va fi rezolvata sa acceseze forumul tot via www.desprecopii.com/forum/
Numai bine,
Florin
Site-ul trebuie accesat initial prin www.desprecopii.com si nu direct cu desprecopii.com! Toti aceia care nu bat si "www" pot avea probleme cu chatul si cu pagina personala!