Aspirante optimiste (136)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Dandanaaaaaaa, fata dragutza, nu ne mai lasa asa mult singure!
Mai gandeste-te ref la IAS! Pana la urma care este problema ta?

Ref la fetzitza...sper si io sa fie pe drum. Am inceput sa-mi fac galerie singura

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Dandana, capul sus si fii barbata! Nu ceda!

Laurici si io fac galerie pentru tine, iubita!

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

laurici, pai crezi ca daca stiam care e problema nu incercam o rezolvare ceva?

nu stiu! e a doua luna de ovamit jumate de pastila 5 zile, raspuns bun, nu am probleme, tot anul a fost ok, chiar si fara ovamit, monitorizare in fiecare luna, pregnyl aproape in fiecare, posibilitati:
- fie un test postcoital negativ, cred ca l-a sarit pe asta pt ca am ramas anul trecut, dar cine stie ce chimie e la mijloc
- fie probleme cu timingul pt ca nu putem si pace trei zile la rand, asa ca ....
- fie s-a intamplat ceva pe la miscatori
- fie s-a intamplat ceva la trompe care oricum nu erau nemaipomenite
- fie.... e ca la anis, ovocite lejer dar calitate subzero

iar ias nu cred pt ca am eu asa un sentiment impotriva si nici nu am vazut realizari majore, taticul cred ca nici nu va dori sa auda, are o parere fff proasta despre medicatie si proceduri in domeniu si apoi sa stea atat in spital, sa foloseasca o camera pt "produs" blehhh!

chiar, am vazut ca au disparul linkurile alea la subiectele fierbinti, vreau si eu sa stiu care e procedura la ias

sa mori!

bravo tie copila, nu stiu cum faci dar de data asta sa nu te prind ca ne faci emotii!

poate imi dai un pm cu explicatii detaliate despre perioada fertila ca sa inteleg si eu frate cum trebe ca la mine degeaba o data la doua zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Laurici, de ce trebuie sa-ti faci galerie singura?????
Noi suntem aici, draga.
Ia uite:

Sorinache unde e?

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Laurici, fac si eu galerie! Fetele, am o mare problema la laptop: am avut o "burta" la furtunul de evacuare al vaporilor de apa de la aparatul de aer conditionat si mi-a umplu lapt\\\\o\pul\ de apa\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\! Scuze pt. ce vedeti, dar nu pot sa remediez acum! Anumite tas\te nu mai functioneaza de nici-o culoare. Pup toate fetele mele dulci! Si-acum spuneti, vreti vesti bune?

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Am asa o stare de....abea m-am certat cu experta pe calitate

Ce-mi place cu galerie!!!! Mersic fetele! Daca este sa fie, ei bine voua va dedic aceasta sarcina!
Macar sa fie! Mai e putzin de asteptat....

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Dragele mele, minunea s-a produs! Am in fata ochilor 2 teste: o Barza, super pozitiva si un Clear Blue, ambele liniute fiind aproximativ egale ca intensitate a culorii. Nu stiu ce sa spun. Sunt muta, fericita si plina de temeri. La 10.30 faceam Barza, la 13.00 Clear Blue. Cred ca voi mai face teste, sa-mi treaca. Am inceput sa iau Utrogestan 4/zi, No Spa 2/zi, luam deja Magne B6 2/zi si cate o aspirina Bayer dimineata. Ma bucur, dar mi-e si tare frica... Azi este ziua 28. Dupa laparo, CM a avut 28 de zile, si-am luat ca referinta acum tot 28 de zile. UM 03.05.2005. L-am sunat pe dr. meu de aici, care mi-a recomandat sa iau cele de mai sus. La sfarsitul saptamanii merg la echo, cand vor fi 5 saptamani de la UM. Am sentimentul (neclar, ce-i drept) ca luna trecuta am avut menstruatie peste sarcina. Nu ma intrebati de ce cred asta... nu stiu. Am ceva greturi, somnolenta cat cuprinde, noaptea fac pp (ceea ce inainte nu mi se intampla decat foarte rar). Cam asa stau lucrurile. Scuze pt. stilul lapidar, dar efectiv inca nu ma pot aduna... Va pup pe absolut TOATE. Sunt oare ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Astery, de aseara de la telefon am simtit ca va fi bine.
Sa fie cum vrea sufletelul tau iubita mea!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Asteryaro felicitari...daca ai stii de cit timp te pindesc sa te vad la burtoase...bravo...sanatate si ai grija de tine...chiar luna trecuta sa fi avut menstruatie peste sarcina?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +

Mergi la inceput

Mirela si Cata, multumesc pt. gandurile frumoase! Inca nu stiu daca sa ma bucur sau sa mai astept. Am o mare invalmaseala in cap...

Mergi la inceput