Cu dragoste,din IASI (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor,
Am vorbit azi cu proaspata mamica, dupa ce m-a sunat gabi sa-mi spuna vestea. Dumbo Jumbo e pletos, Cristina era bine si il astepta pe fericitul tatic sa mearga sa vada puiutul. Inca nu erau hotarati in privinta numelui, asa ca poate maine vom sti mai multe.
Veronica, ce ai mai facut cu patul?
Elena, ce mai faci? Chiar facem in WK-endul asta o intalnire, sau asteptam si fetele din Japonia si Elvetia?
Pupici,
Gabriela si baietii

P.S. Fetelor, fac si eu o intrebare: daca ar fi sa cumparati ceva pt copil, ati cumpara de pe net? Sau ati da comanda de un buchet de flori sau un cadouas, stiind ca firma respectiva e din Iasi, si ar ajunge mult mai repede? (o comanda telefonica sau chiar prin internet)?
Mersi tare mult si v-as ramane recunoscatoare daca mi-ati scrie si motivele pt care ati apela sau nu la o astfel de firma sau magazin virtual, ca sa zic asa.
Multumesc anticipat,
gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Felicitari proaspetei mamici !
Sa se bucure de cele doua comori !

Sunt foarte curioasa sa vad cum il va primi pe cel mic fratiorul mai mare .Mai ales ca acusica ma voi afla in aceeasi situatie .Si Mihnea al meu asteapta un fratior pe la sfirsitul lui septembrie . Dar el e mic si nu constientizeaza inca .

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Daaaaaa, num a` mie mi se poate intimpla asa ceva, calaresc netu` de azi dimineata si abia acu vazui de Dumbo!
Bine ai venit pe lume, micutule, iti dorim tot ceea ce se poate mai bun in viata, sa fii sanatos si norocos! Crestere rapida
Cristinico, felicitari, la fel si lui Cristi si Mihnea, si, lasa, nu fi trista ca lucrurile nu ies mereu asa cum vrem noi! Te si refacere rapida!! Sa inteleg ca ai ratat concertul cu Iris??

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

felicitari proaspetei mamici!!!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Fetelor, printre felicitarile voastre adresate Cristinei si bebe-ului, ma strecor si eu putintel, cu gand sa va anunt ce am aflat, si anume: sambata seara (parca la orele 19?...), la Palatul Culturii canta Directia 5 si Ana Lesko... Poate sunteti interesate!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ce bine!

eu pot asculta si de pe balcon!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Si 3 Sud Est, parca am vazut la tv, nu?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

FELICITARI CRISTINA SI NUMAI BINE SI TIE SI PUIUTULUI CEL MIC SI CELUI MAI MARE!
NUMAI BINE SI SANATATE!
Bine v-am regasit!
Noi suntem bine, am reinceput serviciul - ca din motive diverse imi luasem cateva saptamani de CIC si ne confruntam cu probleme de somn si "nu papa". De saptamana trecuta de cand Alex a facut 1 an si 10 luni o tine intr-una:"nu papa" si mananca doar daca se uita la desene animate si e prea preocupat ca sa riposteze.
Azi l-am tuns - ras in cap - si e parca altfel. Ma uitam la el cand il tundea si parca imi venea a plange cum perisorul lui asa lung si carliontii cad jos.. i-am adunat sa ii pastrez. Cica de acum i se va inchide parul la culoare... in fine trebuia tuns.

Va sarut si numai bine.

Inca o data felicitari CRISTINA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Felicitari proaspetei mamici!
Cristina,sa-ti traiasca minunea mica si scumpa! Dar si cea mare.
Pupici

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

Si 3 Sud Est, parca am vazut la tv, nu?

Nu stiu, eu nu am vazut reclama... Doar v-am spus ce am auzit discutandu-se la birou, pe la colegele mele...

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput