Constanta la apel!! (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Va multumesc pentru urarile de bin venit, LA MULTI ANI pentru toti copiii . Cu Bucuresti-ul imi venise si mie ideea, dar am sperat sa gasesc aici un doctor , Dr Lutescu (ea) cred ca este buna, dar fiind atat de aglomerata, nu are timp sa comunice in deajuns cu pacientii. Acum de cand am descoperit site acesta mi-am dat seama ca am sarit numeroase etape in depistarea sterilitatii si la mine si la sotul meu. Deja am facut doua inseminari intrauterine si nu s-a intamplat nimic...astept sa treaca o luna sau doua si doream sa ma duc iar la ea, dar cred ca voi lua drumul Bucuresti-ului.

DISTRACTIE PLACUTA, AZI!

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Axxa, bine ai venit...
Poate ne stim da...
Si Laura are un baiat, Vlad, tot la libaneza si e cam de vasta cu baietelul tau....
V-am povestit fetelor ca la serbare a citit un baietel de 4 ani cursiv (a prezentat spectacolul) in engleza si in romana??? Am ramas cu gura cascata!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Da, Sanziana, baietelul Laurei e si el la libaneza, dar cu un an mai avansat decat al meu, iar pe Laura nu am vazut-o niciodata, desi merg cam zilnic, insa pe bunica, da! e partenera mea de discutii in asteptarea copiilor!
Baietelul de care spui este in grupa lui Alex al meu, si intr-adevar, citeste, inca de cand il stiu eu, si poate mai dinainte...bravo lui! E un copil tare linistit.

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Da, Sanziana, baietelul Laurei e si el la libaneza, dar cu un an mai avansat decat al meu, iar pe Laura nu am vazut-o niciodata, desi merg cam zilnic, insa pe bunica, da! e partenera mea de discutii in asteptarea copiilor!
Baietelul de care spui este in grupa lui Alex al meu, si intr-adevar, citeste, inca de cand il stiu eu, si poate mai dinainte...bravo lui! E un copil tare linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

dragelor,
azi am pus primul fluturas pe parbrizu unuia

textul pana la urma cam asha suna:

Este binecunoscut faptul ca daca parchezi masina pe trotuar fara sa lasi loc sa treaca pietonilor sau unei mamici care isi plimba copilashul cu caruciorul
in curand vei avea TRIPLETI!!!!!!!!!!!!
Da mai departe la cel putin 10 cunoscuti care parcheaza aiurea ca tine si
vei scapa numai cu GEMENI !
Daca dai la 20 de cunoscuti poti sa rasuflii usurat...va fi cate unul pe rand"!!!!!
Asa ca :
NUMAI PARCA AIUREA SI LASA SI PE ALTII SA TREACA!

tot inainte!
http://community.webshots.com/user/jonelip (mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Axxa asa dulce mi s-a parut baietelul acela...era frumos foc...deci tu iti duci baietelul la gradi? Poate ne vedem la toamna...ai facut poze la serbare? Cum il cheama pe baietelul tau?

Jone, vreau si eu fluturasi, iti trimit pm cu adresa mea, e ok? sau vrei sa ne intalnim pe undeva?

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani tuturor copilasilor mari si mici si din burtici !

Nu v-am mai citit, nici macar acum nu am timp. Sper sa vina si zile mai bune. Ne luptam cu colici (Stefan), obraznicaturi (Maria) si depresie postnatala tarzie (eu).

Stefan a facut patru sapt. azi. Are 4.050 kg, adic a aluat 950 g (de fapt 1150, cu cat scazuse in primele zile!).

Va pup!

Cornelia, Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Alex il cheama pe puiul meu, e la grupa lui miss Cristina. Eu nu prea il aduc dimineata, mai mult sotul, dar la pranz, da.
am poze, dar nu stiu sa le... pun aici. O sa vad cum.
spune-mi, Sanziana, ai mai vorbit cu miss Noha? la toamna ramana acelasi tarif?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Axxa, Daniela, bine ati venit!

Am reusit sa postez povestea nasterii lui Stefan, ca de scris o scrisesem mai de mult.

Va rog, spuneti-mi daca gasesc undeva palariute/sepci de soare pt. Stefan. Am fost acum doua zile prin magazine si nu am vazut nimic!!!!!!!

Va pup!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Cornelia am vazut la Doraly palariute de plaja.
Sinzi si noi am filmat baietelul de la Scoala Libaneza cind avea 3 ani si citea fluent, geniu nu alta.
Am fost ieri in Tomis s-a lansat Kid s Land, s-au jucat mult fetele mele, greu le-am scos de acolo.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

COrnelia unde ai incercat pt palariute, sepci ca eu am tot vazut...nu pot sa spun exact unde dar sunt...o sa fiu atenta si o sa iti spun...eu aveam o sepcuta pt david (3-6 luni) cu aparatoare in spate foarte draguta, daca o gasesc pot sa ti-o dau...nu stiu daca david a purtat-o vre-o luna...
Ce obraznicaturi face Maria???

Axxa, pune pozele pe webshots si pune linkul aici la semnatura...e foarte simplu...
Nu am vb cu miss Noah de tarif, sper sa nu il schimbe... Eu de abia astept sa inceapa david la toamna din nou gardi...cred ca si el , ca si lui i-a placut...

Acum abia astept serbarea cu ai mei copii, daca totul merge ca pe roate va fi tare frumos!!!! Azi le-am facut poze, poate le pun putin mai tarziu,sa vedeti ce copii frumosi am!!!!! Nu imi vine sa cred cum au crescut sub ochii mei!!!

Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput