Constanta la apel!! (36)
Raspunsuri - Pagina 13
roxanaz spune:
Angelique, bine ai venit printre noi!
cum sa te bagi c amusca in lapte, se poate? ca de aia am pus titulul subiectului "constanta, la apel!", ca sa nu se simta nimeni exclus! asa ca va asteptam pe toate aici....sa ne amintim si noi de cum era in apropierea nuntii!
Mada, eu ti-as recomanda skoda, ca cel mai bun raport calitate/pret. oricum cred ca au preturile apropiate de fiat. dar la calitate...nu prea se compara, skoda e peste. peugeot este mai scump. oricum testeaza orice vrei sa cumperi, nu lua nimik fara test drive. succes si sa ne mai spui ce idei ai!
Oana, ce mai face Paul? e plecat sau e cu voi?
sinzi_ana spune:
al meu david e de belea!!!
azi a dat cu capul de ciment...nu stiu cum a reusit si si-a busit nasul..i-a curs sange (doar dintr-o nara) de m-a speriat...acum s-a umflat si are un gogosar in loc de nas...
DEja sunt calma cand se intampla...nu l-am mai dus la urgenta...pare ok acum si incepe sa se desumfle...
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara
BDana spune:
Buna mamici.
Mada am inteles ca la renault sunt reduceri-daca te intereseaza si aspectul asta. Despre salon de epilare definitiva cu laser stiu ca peste drum de casa de cultura, pe Lapusneanu, la parterul blocurilor lungi, cu 10 etaje este un salon din asta. Dar nu am testat...
Vic, prietenii nostri au dat la botez 2,5 mil. Iti spun ca sa ai o suma informativa. Distractie placuta.
Sanzi imi pare tare rau de David. Da-i un la buba din partea noastra, ca sa nu-l mai doara. Cand citesc despre ispravile lui incep sa ma ingrijorez de vremurile care ma asteapta.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
sinzi_ana spune:
Noroc ca e bun de carne si se vindeca repede...deja nu mai are nasul umflat si isi baga mereu degetele prin nas sa imi arate unde s-a lovit...
A dat gata un castron de capusuni (nu are voie...dar ce naiba...e sezonul lor!!!) si se uita la motors, postul lui favorit...ar sta cu orele!!!
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
sinzi_ana spune:
va invit aici sa continuam:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50767
Janism"
Sinzi si David