Dupa cate zile e concludent rezultatul testului 2

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Haideti fetele, nici un test nou la orizont?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Ba da Chi. Vreo trei teste noi. Pozitive. Primul facut in ziua in care trebuia sa vina CM, dimineata, pozitiv clar in mai putin de 5 min. Al doilea facut dupa cateva ore, a 2 liniuta apare dupa 1/2 ora, dar este clara. Sani nu foarte durerosi, nu sunt tari, nu sunt mai mari, dureri de mijloc, uter contractat ( sau cel putin asta era senzatia). A doua zi dimineata ( prima zi de intarziere) un nou test , pozitiv dupa 1/2 ora. Simptomele din ziua precedenta se mentin, apar pete la inceput roz, apoi tot mai rosii. Seara, navala rosie in toata regula. A, am uitat sa spun, in ziua 22 semne de implantare:cateva picaturi maronii, apoi bej, apoi nimic. Deci a fost sarcina cu siguranta. Si avort menstrual Cauze? Poate genetice, poate insuficienta de progesteron ( desi nu cred asta), poate imunologice...cine stie.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Thea, ce sa-ti spun, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat... Imi inchipui ca dupa atata timp de tratamente si laparo numai asta iti mai lipsea... totusi e bine ca vezi partea buna a lucrurilor... ciudat, dar mie intamplarile astea nefericite mi-au dat totusi speranta ca pot sa raman... iti dai seama cat de surprinsa am fost anul trecut sa raman gravida dupa 12 ani... Bun, si acum despre cauze (sa-ti spun la mine cum a fost): la prima (sarcina oprita in ev la 6 sapt) inteleg ca fost un accident genetic la conceptie (care nu trebuia sa se mai repete, avand in vedere ca amandoi avem analizele genetice bune), a 2-a (care a fost un avort menstrual la 4 sapt si un pic) se pare ca a fost prea curand dupa chiuretaj... dar apoi... nu mai stiu ce sa spun... analizele imunologice sunt bune.

Ca sa incerci sa previi o eventuala pierdere de sarcina, incearca sa mergi sa faci analizele imunologice la Cantacuzino (Ac. Anticardiolipinici, Ac. Antifosfolipidici, antibeta2GPI si anticoagulantul lupic), apoi la hematologie Coltea (proteina C, S, ATIII, APTT, INR si APCR). In functie de astea poti trage o concluzie daca pierderile se datoreaza SAFL... Exista tratament pt acest sindrom. Eventual incearca sa faci si anticorpii antispermatici.Continua tratamentul homeopat, naturist si acupunctura ca eu cred ca au rezultate.

Cat despre anticonceptionale, eu zic sa nu accepti varianta... timpul nu este deloc in favoarea noastra.

Te pup

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"

Mergi la inceput

Multumesc pentru incurajari Ari. Asa ma gandeam si eu sa fac. La Fundeni mi-a iesit SAFL, dupa inseminarea ( nereusita de altfel) am luat Tromboass, dar acum nici nu ma gandeam ca voi ramane, cu toate problemele pe care le am. Am sa repet analizele acestea si la Coltea ,la Institutul de Hematologie si al Cantacuzino si am sa fac si anticorpii spermatici. Am sa continui cu acupunctura, homeopatia si trat.naturist. Si nu cred ca am sa iau anticonceptionale, totusi, mai ales ca am avut si probleme cu ficatul. Sper sa se rezolve cu toate si sa nu mai trecem nici una prin asa ceva.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Thea, imi pare rau, stiu cat de frustrant este! Dar Adriana are dreptate, mie aceste nereusite mi-a dat senzatia ca totusi ...ceva se misca.Data viitoare va fi mai bine.
Apropo de teste, am fost la Rombel sa-mi fac testul de anticorpi antispermatici si va avertizez sa nu repetati experienta mea: dupa ce s-au scarpinat in cap si au cautat in portofoliu sa vada daca fac asa ceva, mi-au luat sange, mi-au luat banii si dupa o saptamana mi-au spus senin, ca analiza nu a fost elocventa si trebuie repetata !
Imi venea sa le strang de gat!
Mi-am luat banii inapoi si le-am asigurat ca altadata nu or sa ma mai vada!

In afara de Genetic Lab, unde mai pot face analiza, ca mi s-a pus pata pe creier, vreau neaparat sa o fac - repede!!!

Mergi la inceput

Chi stiu ca si tu stii ce inseamna. Ma interesez la Fundeni daca se fac anticorpii spermatici si iti spun, dar abia spre sfarsitul saptamanii ( daca te mai intereseaza).

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Bei, eu nu mai inteleg nimik. Cine trebuie sa-si faca analiza anticorpilor antispermatici?. Penultima spermograma, a relevat prezenta acestor anticorpi antispermatici in proportie cam mare.
Dupa tratament, au disparut complet!
Nu mai inteleg nimik!! Mie nu mi-a recomndat nici un medic aceasta analiza!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Musete poate daca citesti aici http://www.eva.ro/sanatate/articol324.html te mai lamuresti putin.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

In a doua luna de incercari, in ziua 24 din 27-29, ma prezint la raport cu una bucata test(Femina) clar negativ.

Imi veti spune, poate ca este prea devreme, dar nu am mai avut rabdare, avand in vedere semnele care ma incearca, parca mai accentuat decat in oricare luna dupa oprirea pilulelor(sani fierbinti si durerosi de 1 saptamana si jumatate, stari de greata si pofte spontane).

Stiu ca unele dintre voi se lupta de ani grei cu diverse probleme, dar mi-a placut sa cred este posibil sa mi se intample destul de repede. Am simitit nevoia sa impartasesc asta cu cineva; ramane sa vedem ce imi aduce sfarsitul de saptamana: CM sau bebe?!

AdrianaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetele

Thea, imi pare rau, din tot sufletelul... Incearca sa privesti si partea buna a lucrurilor: poti sa ramai insarcinata. Intre timp, du-te la Dr. si vezi ce s-a intamplat, care este cauza...

Adriana, sa dea Domnul sa fie
Te inteleg, stiu cum este...am fost in aceeasi sit, cu atat mai mult cu cat 3 prietene de-ale mele au ramas la o luna dupa ce au intrerupt AC.

Bafta multa! Un ingeras care va iub!

Mergi la inceput