Teste de sarcina fals pozitive
As vrea sa va propun sa ne impartasim experientele pe aceasta tema: testul este pozitiv dar ... totusi ciclul vine
, cu sau fara intarziere.
Incep eu : de Paste (bineinteles, cand toata lumea era in vacanta!) am doua teste de sarcina f slab pozitive, simptome clasice de sarcina care insa dispar in eter dupa doua zile cand temperatura bazala scade sub 37C si imi vine ciclul si mi se naruie toate sperantele, cu ceva dureri mai ales in noaptea premergatoare.
Diagnosticul: avort menstrual.
Neavand unde sa fac dozarea din sange am ramas cu un ghimpe in inima:am fost sau nu gravida,macar cateva zile ?????
Cand se pot pozitiva, in mod eronat aceste teste de urina?
Stiu ca in urma tratamentelor cu HGC, in cazul ovarelor polichistice sau datorita proteinuriei (HGC este tot o proteina,de fapt).
Nu ma incadez in niciunul din cazuri.
Stiu ca sunt fete care au patit acelasi lucru.
Haideti sa ne punem experientele la comun si sa tragem o concluzie.
Vreti ?
Raspunsuri
ariadna33 spune:
Eu n-o sa va mai spun de teste, caci le urasc cu adevarat... Eu am facut 3 analize de sange succesiv, si anume:
ziua 27-betahcg 16,83, am crezut ca e de la pregnylul facut in ziua 14;
ziua 31-sangerare
ziua 33-betahcg 44,58! (sangerarea continua)
ziua 35-betahcg 28,2 (sangerarea s-a oprit)
.
Asta se intampla anul trecut la 2 luni de la pierderea de sarcina... Am presupus ca s-a intamplat din cauza faptului ca endometrul n-a avut suficient timp sa se refaca dupa chiuretaj... Dar ulterior am mai avut cateva surprize cu teste pozitive si apoi venea ciclul... Desi nu sunt medic sa emit pareri, eu cred totusi ca e vorba de o activare imunologica la mine, pentru ca am toate analizele bune: hormonale, infectioase, virusologice, chiar si genetice...
Si pentru asta voi repeta analizele imunologice la Coltea si la Cantacuzino (le-am facut la Fundeni si le-am repetat la Babes... dar am omis antibeta 2GPI si anticorpii antisperma).
Cam asta ar fi... poate mai vin si alte pareri...
"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"
dariana spune:
aruadna,
cum se face analiza pt. anticorpi antisperma? E cumva tot una cu TPC ? Banuiesc ca iti analizeaza secretia in urma cpntactului sexual, asa este?
ariadna33 spune:
Stiu ca se poate face si din secretie si din sange. Eu o voi face din sange dar nu m-am hotarat unde, cred ca la geneticlab.
Vezi la www.geneticlab.ro/analize.htm
Chi spune:
Da' esti hotarata, nu gluma!
Si unde zici ca este strada asta, Garleni? Da-mi un punct de reper.
Despre testele pozitive si totusi bb ioc! are cineva idei ???
ariadna33 spune:
CHI, da, sunt hotarata! Am eu asa o presimtire... Cum sa-ti explic: cum mergi pe bd. ghencea spre drumul taberei este o strada la dreapta vis-a-vis de statia tramvaiului 49 (cred ca e capat de linie, dar nu stiu sigur ca eu am mers cu masina dupa o schita facuta de sotul meu... cu al nu stiu cate-lea semafor la dreapta... nu radeti de mine, sunt cu orientarea la pamant...)
Dariana, scuze am uitat sa iti spun ca TPC-ul este cu totul altceva, este un test de secretie prelevata dupa contactul sexual (de aia ii zice test postcoital).
Oana_B spune:
Continuati aici, va rog:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49900
Oana_B