Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 34

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by annaa

Am si o intrebare la fetele care au facut inseminare , in a cata zi au facut?, sau in functie de cum se dezvolta foliculi?
A facut cineva dupa ziua a 17-a?

Ana

Ana, eu una dintre ele am facut-o si in ziua 19. Nu conteaza asta. Important e ca foliculii si endometru sa fie in parametri buni.

Bafta multa

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Hello fetele
Astery .... ai mai facut vreun test in dimineata asta ? Ca daca nu, stai tare bine cu nervii .... Io, in locul tau .... abia as fi asteptat dimineata, cica testul facut cu urina de dimineata e mai concludent ....In a cata zi esti ? Din cate ?
Doaamne, da' ce tot vorbesc aici ... parca nu mi-ar veni nici mie sa cred ca esti gravi .... Nu ma baga in seama, BUCURA-TE !!
FELICITARI !!
Costi, mai da-ne un semn de viata. Chiar daca testul a iesit negativ, nu e motiv sa te ascunzi ... mergem mai departe ! Iar daca a iesit pozitiv, arata-te, sa te felicitam !
Eu azi ziua 16 din 32-52 ... temperatura 36.7 ... la fel ca ieri. E adevarat ca trebuie sa se apropie de 37 ca sa fie ovulatie ? Eu o iau vaginal.
Pupici la toate fetele.
Irina.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele, multumesc mult mult mult ca va ganditi si la mine, cu cate aveti pe cap. Asa e. Inca un hop...
Astery, din suflet felicitari si o sarcina cat mai usoara!
Mishu, te inteleg atat de bine; si eu as fi vrut ca la nunta sa fim trei...Dar cine stie? Poate cea de-a 6-a aniversare o s-o petreceti in trei! Si...hmm... inca n-ai ajuns la cea de-a de-a 5-a...who knows?

Fetele...din seria "discutii filosofice cu sotul": Vorbesc eu cu el azi noapte pe la 1(in Germania era 12) si dintr-un somn din ala profund, primul lucru care-i zic este: cum a fost intalnirea cu blonda? La care el imi declara ca este absolut imposibil, ca-i super obosit. Il las eu in pace cu promisiunea ferma ca azi dimineata sa-si curete...instalatia pentru cand se intoarce. Ma suna el azi si dupa ce vb noi ceva timp nu mai rabd si-l intreb. Bineinteles ca omu se conformase instructiunilor si avusese o mica sesiune de "gioco di mano" asa...ca sa-i mearga bine. Asta da vizita de studiu! Abia il astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Alexia, pica bine "antrenamentul". Aveti o groaza de motive sa sarbatoriti.

Sa ma laud si eu ca mi-a crescut temperatura (orala) de la 36.2 la 36.5 ieri si 36.7 azi. O fi ovulatie? In ziua 50 si ceva si la 30 de zile de la DPO. Maaaare minune!

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

Doamne ,deschid calculatorul ,si ce vad?ASTERYARO FELICITARI,SA AI UN BEBE FRUOS,SANATOS,INCACIOS,CUINTE,SI O SARCINA USOARA ,USOARA!

Vrem si noi la burtici!
Sotul tau cum a primit vestea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

BUna dimineata ,ce veselie! Imi place cand e asa veselie si am mult de citit din urma!
Ma inscriu si eu la o pana din coada berzei,daca am loc !
Cine stie dintre voi cum sa interpretez eu temperatura mea de azi, adica 37.00 C, eu fiind in ziua 16 a CM si se pare ca ziua 4 DPO?cineva mi-a zis ca i-ar fi spus doctorul ca ovulatia e ok daca temp. trece de 37 C, ori eu am avut ovulatia la o temp. de 36.7 (asa zice fertility friend);

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

COSTI,iesi din ascunzatoare,nu ne mai fierbe!
IRINA,cred ca totosi nu ai ovulat,teoretic temperatura ar trebui sa se invirta in jurul valorii de 37.Tu te monitorizezi,ca eu am uitat?
ALEXIA,FELICITARI,SA AI O ROCHITA FRUOASA!
LAURICI.....????????????????????
Anaa,da eu am facut inseminare si in ziua a 18-a,asa a reiesit din masuratori ca asta ar fi ziua prielnica
PUPICI LA TOATE FETELE ,ANDICU,IEPURILA,ISHU,CRISTINAprecis am uitat pe cineva......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Astery, FELICITARI!!!!!! AI REUSIT!!!
Bravo! Bravo! Ma bucur din tot sufletelul pentru voi! Doamne, ce bine este sa mai auzi si vesti asa de bune! Sa va fie intr-un ceas bun!
Andicu, este posibil sa nu fi ovulat atunci, ci sa ovulezi acum. Oricum, in mod normal temp ramane mare pana la CM (la mine, cel putin). Am avut-o si peste 37.00, am ovulat si tot nimic...
Astery, ce-ai mancat?? da-ne si noua!
Felicitari inca o data.

Va pupicesc dulce!! Un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pai am avut toate simptomele de ovulatie in week-end,plus ca vineri am facut pregnyl; sa ovulez asa tarziu ??!

Alexia, sper sa ne arati si noua rochita ta, sau mai exact, pe tine imbracata cu ea !!!sunt sigura ca o sa fii o frumoasa si o sa ai o nunta SUPER!! iulie e si ptr mine o luna speciala (fac si eu 1 an de la casatorie ).

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Fetelor nu sunt ascunsa, n-am avut net.
La servici a picat de tot, acasa nu vroia sa incarce deloc, a fost groaznic fara voi.
Accum cu testul (sa nu dati cu rosii in mine)- l-am facut- dar ce te faci cu ametiti ca mine- dupa ce m-am intepat bine merci ( la Medicover optimista si plina de speranta , trezita de la 5.30 sa ajung si acolo si imediat dupa si la examen) - ma duc sa fac plata- rezultat peste 7 zile sau cel mai devreme vineri. Pina aici mi-a fost, am plecat plingind. Imi pare rau ca va dezamagesc si sunt atit de prostuta dar...eu a doua oara nu ma mai intep. Azi am pastrat si o proba de urina de dimineata si fac clear blue cind ma duc acasa.
De ce-l fac si nu mai am rabdare, pt ca se-ntimpla ceva cu mine, ma dor sinii ingrozitor, mai ales sfircurile si mameloanele, sau intarit si am o jena permanenta la nivelul lor, nu-mi place nici cu sutien nici fara, sunt altfel de cum ma dor inainte de CM si am un presentiment, am stare de voma in fiecare zi spre seara, asta dupa ce ma fac ca un butoias( balonata) de nu mai pot respira.
Imi pare rau dar sper sa ma-ntelegeti, sunt aeriana rau, ma simt aiurea - dupa atitea zile de amenoree(44 zile) si incertitudine cit cuprinde.
Va pup
Elena

Mergi la inceput