Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 34
Raspunsuri - Pagina 10
monica_b spune:
Costi, imi pare rau ca vei sta in incertitudini o saptamina intreaga. Mai bine mergeai la Medsana - dai un ban in plus, dar ai seara rezultatul. Oricum... semne bune fata are! Iti tinem pumnii strinsi. 
Monica
Aspiranta in stand-by
andicu spune:
Fetelor, ce se munceste zilele astea!!!
altfel nu inteleg ce-i cu linistea din zona?!
Mai stie cineva ceva de limitele temperaturii bazale ? daca ovulatia se produce sub 37.0 C e posibil sa am probleme hormonale ?sau sa nu se "prinda" nimic?
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
utocatalina spune:
Andicu eu cind am ovulat in luna in care am ramas temp. mi-a crescut de la 36.6 la 36.8 (ziua 14) si abia in ziua 20 a ajuns la 37...deci poti ramine grea si la ovulatie sub 37
...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Alexia27 spune:
Stai linistita, Andicumama, mie mi-a zis o gineco faza cu 37 C. Si am ovulat bine mersi la 36,5, si temp nu a crescut niciodata peste 36,8. Deci se poate ovulatie si asa. Ce-i drept, eu imi iau temperatura oral. Vaginal este putin mai mare. Cat despre faza cu "prinsu", nu cred ca temperatura te-ar impiedica, atata timp cat este ovulatie.
asteryaro spune:
Dragele mele Endometre monitorizate, va pup si va multumesc pt. urarile calde si frumoase! Incerc sa ma adun, nu-mi revin inca. Sotul meu s-a bucurat. M-a strans in brate... si-a inceput apoi cu instructiunile de rigoare, cerebral cum este..., ceea ce nu-i rau deloc. N-am "mancat " nimic deosebit, credeti-ma ca nici nu stiu cand s-a intamplat, poate va mai amintiti ca eram tare in ceata, suparata, necajita, renuntasem din cauza unor neintelegeri majore cu sotul meu. A vrut Dumnezeu, altfel nu-mi explic. A vrut exact la timp, ma hotarasem sa merg la psiholog, sa primesc ajutor profesional. Psihicul meu era undeva sub nivelul marii. Tuturor va doresc sa deveniti mamici curand! O meritati din plin.
http://community.webshots.com/user/astery100
andicu spune:
Merci, fetelor, faza asta tot de la un doctor am auzit-o; zicea ca daca nu ajung la 37 C cu temp. probabil,am probleme. Eu tot urmaream forumul si mi s-a parut ciudat ce-a zis, ca am vazut fete cu ovulatia sub 37.Acum imi si fac 100 de ganduri, ca doctorita mea nu m-a chemat si dupa , sa vada daca am ovulat cum trebuie.
Acum am alta in cap: ca daca nu se intampla nimic cu pregnyl si monitorizare, tind sa cred ca am probleme cu trompa cealalta; numai ca in octombire mi s-a spus ca mi-au curatat aderentele din toata zona si ca au "aranjat frumos" si trompa ramasa. E posibil sa faca asta la o operatie de extrauterina, fara laparoscopie??!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
Mishulina spune:
Buna fetelor,abia acum am reusit sa intru pe net!
Miro,bine ai venit din weekendul prelungit,te asteptam ca pe "o paine calda"
sau mai bine zis "ca pe o pana de barza"...
Ei,ce zici? Mi-ai pus o vorba buna? Si-a luat vreun angajament? Ca eu nu mai pot,luni iar ma duc la "jumulire"...
Alexia,nu-i chiar exclus ce zici tu(cel putin teoretic) ,sper sa ai dreptate,ar fi o surpriza minunata...
Costi,asteptam si noi cu tine,ce sa facem....Si eu am avut o tentativa recent la Medicover si cand am auzit cat ma tin cu rezultatul am zis : nu,merci,intr-o saptamana aflu oricum si fara analiza voastra....Oricum,pare a fi de bine si la tine...
Astery,multumim ptr urari si vorbe frumoase,poate chiar mai iei niste fete cu tine la
...Si nu uita ce mi-ai promis (cand se va putea,bineinteles)ca de aseara la asta ma gandesc intr-una,acolo mi-e nadejdea....
Ina
Alexia27 spune:
Fetele, m-am intors acum de la monitorizare la prof Pelinescu. Ca o prima impresie, nu pot sa zic ca m-a dat pe spate, manierele cam lasa de dorit, mai ales la 1 mil de lei eco...
Oricum, se pare ca am foliculul dominant de 14 mm cu vascularizatie perifoliculara (cand am auzit ma gandeam ca na, alta belea, da cica e de bine)si endometrul tristratificat dar doar de 5,2 mm. Ma duc peste 2 zile iar. Mi-a zis ca in situatia asta raman mai greu gravi dar nu e imposibil si ca ar fi bine o stimulare ovariana ca sa aduc ovulatia mai devreme sa prind endometrul bun, ca acum cica ar fi "defazat". Asa ca degeaba
luna asta, ca nu se lasa cu ochisori ![]()
Hai ca v-am zapacit.