Weekend la munte-S-A REZOLVAT
Raspunsuri - Pagina 12
florypop spune:
Aissa, stai linistita ca este loc. Daca mai ramane ceva ce nu incape in portbagaj mai tine soferul in brate....
Fetelor tocmai am sunat sa anunt ca nu vom lua masa la ei (ca asa promisesem) si mi-a povestit si cum ajungem acolo si.....NE ASTEAPTA...MAI AVEM PUTIN...URAAAAA!!!
Va pupicesc pe toate si pe bebei,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
aissa spune:
URAAAA!
Unde sunt Rozi si Briantis oare?
Flory, e bine, daca vrei tu iau mai multe bagaje ca sa stai la nenea soferul pe genunchi
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
florypop spune:
NU E BINE DELOC pentru ca s-ar putea sa fiu chiar eu soferul deci.....
Ce-mi place cand suntem pe net...chiar asa unde sunt Rozi si Briantis?
Vineri seara am sa merg in Cora pentru apa si suc si bere si...ce mai luam. Am vorbit ceva cu Rozi la un moment dat si zicea ca merge si ea..sper sa nu se razgandeasca.
Sa va ganditi de care apa, de care bere, de care suc...e foarte important.
Va pup,
LuminitaB spune:
quote:
Initial creeata de florypop
Apa minerala (pentru vin..): 1 bax
Daca tot zici ca e important trece pe lista si vinul pentru care luam apa minerala
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
florypop spune:
S-a marcat. Acum va rog sa veniti cu denumirile pentru toate bauturile sa stiu ce cumpar (sper sa iau salariu...). Glumesc.
Va rog sa urmariti listuta si sa imi dati sugestii pentru locurile unde apar semne de intrebare.
Pupici,
LuminitaB spune:
Propuneri pentru semnele de intrebare:
Apa plata 2x5l Bucovina
Apa minerala Biborteni
Vin - aici nu stiu, mai intreb cunoscatorii si re-vin
Bere - nu am preferinte, Ciuc, Ursus, orice altceva.
Sucuri - iar fara preferinte
Pot sa iau eu si painea, am o sursa de paine f.b. rotunda, cu cartofi. 4-5 paini cred ca ajung.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
Rozi spune:
Mie nu-mi merge netul! scriu repede pana nu ma lasa iar in aer! Deci e ok, nu mai am rabdare, fac si eu si pustiul galerie la soare sa apara!
Victoras (24.08.2004)
Briantis spune:
N-am net acasa de 3 zile ,de aceea n-am mai dat nici un semn .Acum sunt la servici .Dimineata am fost la ORA si ieri am primit si hotararea .Sunt foarte suparata .O sa scriu mai tarziu ,daca am timp pe forum sau PM sa va povestesc .Situatia e urata de tot .
florypop spune:
Deci, maine merg la cumparaturi.Rozi ce faci mai vii?
Cumpar: carne, carnati, apa minerala, apa plata, bere, vin, sucuri...
Are cineva nevoie de pampersi sau altcevea pentru bebei din Cora?
Nu stiu cat timp voi avea maine pentru stat pe net pentru ca am foarte mult de lucru (eu trag sperante ca termin azi dar ....vrabia malai viseaza) deci va voi suna pe fiecare dintre voi sa vedem ce mai stabilim.
Am sa va rog sa propuneti o ora de plecare sa stim cum ne organizam cu impachetatul jumatatii de casa...:)
In dimineata asta sunt mai serioasa. M-a intristat si enervat in acelasi timp ceea ce a patit Briantis. Dar fruntea sus. Ne vom distra la munte. Trebuie sa ne traim fiecare clipa.
Pupici la bebici,