Weekend la munte-S-A REZOLVAT
Raspunsuri - Pagina 11
aissa spune:
Fetelor....e ingrozior de urat afara si, din pacate, vad ca s-a prelungit perioada anuntata de ploi, asa ca tot weekend-ul o sa fie urat. Ce ma pot oftica, speram sa facem plaja, sa punem copiii pe iarba.....
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
LuminitaB spune:
Aici nu e chiar asa de ingrozitor de urit. Nu mai ploua si parca a inceput sa se lumineze cerul cit de cit. Eu mai sper sa fie totusi vreme buna
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
florypop spune:
Eu m-am uitat pe prognoza si cica pe vineri se opresc ploile.
Rozi, cu multa placere si altadata.
Zambiti sa iasa soarele...:))
Va pup,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
florypop spune:
Aissa, Luminita, scuze ca am disparut aseara de pe mess asa brusc dar Andrei era la operatiunea mancat cu mama. La un moment dat am auzit-o pe mama srigand: Nuuuuuuuuuuu!!!!! Si bineneteles m-am repezit la ei in camera. Andrei era cu o mana in parul ei si cu cealalta in castronelul cu mancare.......Cred ca va dati seama ce a iesit.
Sper ca nu v-ati suparat pe mine. Stiu ca nu-i frumos dar era o situatie de urgenta.
Va pup,
aissa spune:
Stai linistita, nici noi nu am mai stat mult, baiatul Luminitei nu mai iesea din baie, Alexandra s-a trezit...se stie cum e. Saraca mamica ta - imi si inchipui faza. Poate reusim azi sa facem conferinta toate, poate e si Rozi disponibila, si Briantis, sa punem tara la cale.
Eu chiar vroiam sa va intreb cam ce luati la voi pentru bb (la noi e prima iesire). Ma tot gandeam daca sa iau ceva medicamente, scutec sa-i pun pe pat (?)...nici nu stiu, Eu oricum trebuie sa iau o tona de haine ca la cum se uda domnisoara si la halul in care mananca mi-e groaza. Plus ca, nefiind sigura daca e cald sau frig trebuie sa iau din toate, nu?
LuminitaB spune:
Da, Flory, stai linistita ca si la noi incepuse circul de seara. Tudor era la soacra-mea in brate si miriia iar Cristi era in vana de juma' de ora si nu mai iesea. Si soacra-mea, care nu stia ce butonez eu, imi zicea din 30 in 30 de sec "S-a racit apa. Raceste baiatu'. De ce nu mai iese? s.a.m.d" Am cedat nervos si m-am dus!
Si la noi e prima iesire. Sper sa nu iau tot dulapu' cu mine .
Totusi, trebuie hainute mai groase ca la munte e mai rece chiar daca va fi vreme frumoasa. Pina la urma luati carucioarele sau nu?
LuminitaB
pozele noastre
LuminitaB spune:
Am uitat sa va zic ca azi e soare si senin. Sper sa o tina tot asa
LuminitaB
pozele noastre
florypop spune:
Normal ca vom pleca cu jumatate de casa. Noi am mai fost plecati si stim.
Eu inca trebuie sa plec si cu toate cele pentru fierb biberoane si cu o gramada de alte chestii. Voi mai fierbeti biberoanele?
M-am uitat pe prognoza si e de bine....:))
Aissa, ce fac iau patutul sau nu?
Hai SOARE!
AMR: 3 zile
aissa spune:
Flory, daca am loc sa iau carutul (ma gandeam sa-l iau pe ala mare ca se culca si o pot tine peste zi in el) nu e cazul sa iei si patul. Oricum plecam cu sifonierul dupa noi.
Hai soare, ca trebuie sa tin fata la solar!
A, eu mai fierb bibele cam la 2 saptamani (cand imi aduc aminte!
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by florypop
Eu inca trebuie sa plec si cu toate cele pentru fierb biberoane si cu o gramada de alte chestii. Voi mai fierbeti biberoanele?
Da, eu le mai fierb dar nu chiar dupa fiecare utilizare. Cred ca pentru 2 zile nu ma car cu oala dupa mine. Am 4 bibe si o sa le spal bine si atit. Oricum nu mai este steril tot ce baga ei in guritza asa ca eu cred ca nu vor fi probleme.
P.S. Deja nu mai am rabdare!
LuminitaB
pozele noastre