cresa dr taberei

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magda_rebe spune:

Inca nu am primit raspuns de la voi dar m-am inspirat din ce ati scris.Azi ne-au spus ca o accept si pe Rebeca la aceasta cresa!Acum incepem sa facem dosarul dupa care am inteles ca primim fisa medicala.De luni care vine sau urmatoarea incepem.Cat mai repede ca in doua saptamani trebuie sa nasc.
Fetelor de care grupa sa ma feresc???Am niste emotii de nu mai stiu de mine,asa daca as stii ca se face o gasca mai amre m-as mai linisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

magda_rebe - buna! Eu initial inainte de ati trimite mail-ul te-am intalnit pe un alt site. Acum am dat de tine aici. Te pup, nastere usoara si succes la inceputul cresei (poate piticii vor fi colegi).

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda_rebe spune:

PE FORUMUL ASTA AM AFLAT DE EXISTENTA CRESEI.nU TI-AM RASPUNS LA MAIL PT CA AM ASTEPTAT SA VAD CE ACTE NE MAI CER.AZI AM FOST LA CRESA CU COPIE DUPA BULETINELE NOASTRE,ADEVERINTE DE LA LOCUL DE MUNCA(IN A MEA TREBUIA SA SE PRECIZEZE CA SUNT IN CONCEDIU POSTNATAL),COPIE DUPA CERTIFICATUL REBECAI DE NASTERE+ORIGINALUL.ASADAR AZI AM PRIMIT SI FISA MEDICALA CARE TREBUIE COMPLETATA DE MED DE FAMILE CU TOATE VACCINARILE SI ASTA E MAI NASOL CA NE MAI AVEM NEVOIE DE ANALIZELE NOASTRE!AVEM CEVA FACUT DAR SA VEDEM DACA LE PRIMESC!EU DACA SUNT GRAVIDA SUNT LA ZI CU TOATE!ASA...NE-AU ZIS SA AVEM UN GHIOZDANEL CU NUMELE,HAINUTE DE STAT IN CLASA,PANTOFIORI USORI,PAMPERS,UN PIEPTENE,SET DE CARIOCI SI DOSARE!LUNI MA PREZINT ACOLO CU TOATE ASTEA,AU FOST F DRAGUTE DE LA PORTAR PANA LA DIRECTOARE.SA VEDEM, LA CE GRUPA VOM INTRA!TREBUIE SA LE DUC CEVA,DAR NU STIU CE ANUME!!!!
SPER SA AM SUCCES SA SAPT CARE VINE SA MEARGA SI SA SE SI ACOMODEZE,AZI NU VROIA SA MAI IASA DIN CRESA!
+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Am si eu o nelamurire: de la ce varsta se primesc copiii la cresa? Ma intereseaza cresa de pe Drumetului; noi avem acum 6 luni si as vrea ca pe la 9-10 luni sa incerc sa-l dau sa vad cum se acomodeaza..am inteles ca se poate si de la 8 luni..cam cu cat timp inainte trebuie sa sun sa ma interesez?

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hermina, cum s-a acomodat fetita la cresa? Ieri cand m-am dus sa-l iau pe Matei, am vazut o fetita blondina si creata care plangea,in asteptarea parintilor ei. Sper ca nu era fata ta...
Magda_rebe, si eu sunt gravi cu BB2 si Matei are la dispozitie 3 luni ca sa se acomodeze cu cresa (pe urma vine BB2). La ce grupa va fi copilul tau?
Martha, ii primeste de la 8 luni. E bine sa faci o vizita la asist sefa/directoare cu min 2 luni inainte ca sa te treaca pe caietel si sa fii sigura ca iti va primi puiul la mom cand vei decide. succes!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

lbelciug, multumesc de informatii

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dhermina74 spune:

lbelciug inca nu s-a acomodat,plange si dimineata cand o las si de cate ori isi aduce aminte de noi in cursul zilei.Daca ar fi dupa ea ar sta numai la doamne in brate dar au si ele treaba si nu pot sta doar dupa ea.Doamnele spun ca mananca,doarme se joaca de una singura ,nu cu copii.Azi a fost ultima si era tare amarata.Plange cand vin ceilalti parinti sa ia copii.Maine face 2 saptamani de cand merge acolo dar cred ca mai dureaza pana se obisnuieste.Intre timp a racit,ii curge nasul.Sanatate lui Matei si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mugur spune:

Buna la toate mamicile :)

vad a starnit interes subiectul meu deschis acum ceva vreme!

Intre timp Alex merge la gradinita TIP TOP, din oct 2006. S-a obisnuit cu programul si e nerabdator sa ajunga la gradinita. Mi-a racit dupe vreo 3 sapt de gradi si acum raceste 1 data pe luna. Deh, pana se acomodeaza cu toti virusii de la gradi.

A mai crescut, nu ne mai temem de raceli, iar cand face rosu in gat sau ia vreun virus... ii trece, mergem mai departe...

Curaj mamicilor, se fac ei mari... noi imbatranim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hermina, si Matei plange dimineata. Imi spune ca nu vrea la copii, ca nu ii place si ca vrea afara. N-am ce sa-i fac, va trebui sa se acomodeze pt ca n-am cu cine sa-l las. A avut bona, dar a plecat din motive personale. In plus, eu nasc BB2 peste 3 luni si categoric nu ma pot ocupa de amandoi...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dhermina74 spune:

Mugur ma bucur foarte mult ptr Alex ca este bine.
Laviana eu nu am observat alti copii care plang.Eu am crezut ca doar fii-mea plange .Drept sa-ti spun mi-e jena si de doamne ca trebuie s-o tina in brate.Chiar dna Cornelia se plange ca nu mai reuseste sa faca nimic din cauza ei.In acest moment chiar nu stiu daca se va obisnui.Ideea e ca este foarte trista ,nu se joaca nici singura nici cu copiii ceilalti.Cand aude ca mergem la copii face orice sa nu intre in cladire.Nu vrea si pace.
Acomodare rapida lui Matei.

Mergi la inceput