cresa dr taberei
Raspunsuri - Pagina 9
dania.nicol spune:
De care cresa este vorba de cea de Pe Compozitorilor de langa Drumetul?
daca este vb de aceea si baiatul meu cel mare a fost la parter la grupa F unde era dna Cristina si dna Mihaela. I-a mers foarte bine si a stat acolo de la 2 ani pana la 4. Si pe cel mic intentionez sa il duc din Iulie cand va face 2 ani.
Apropo cum a fost inscrierea? Ce a trebuit analize,cereri,atentii ?
Multumesc.
Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută
lbelciug spune:
dhermina74, si baietelul meu e inscris la grupa C parter! El va merge de sapt viitoare (sper de la 1 martie). Azi am luat fisa medicala si urmeaza sa merg sapt viit pt verificarea ei. Spune-mi te rog ce impresii ti-au facut educatoarele? Eu am vazut ca era una blonda mai grasa si una bruneta mai slaba. Cum i-a fost fetitei aceste 3 zile? A stat tot programul sau partial? Merci mult si keep in touch!
Iruse, fetita ta la ce grupa e?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
lbelciug spune:
Fetele, spuneti-mi va rog de unde ati luat voi sac pt hainute? I-ati cusut voi numele puiului pe el?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2
ronin spune:
da, noi l-am facut din carpa alba.
da am vazut ca se practica si punga, si ghiozdanu sau, pur si simplu pe o hartie de "albinuta", pusa pe lemn.
inca un sfat pt. cei care au copii aici; vedeti ca e o grupa de saptamana la care dispar hainele... doar cele noi si curate. nu banuiti educatoarele.
stiu 2 mamici de la grupa asta, nu stiu care, ca de fapt sunt 2 grupe de sapt., da mi s-au plans reciporc, de mai multe ori.
Si acum sfatul: NU DUCETI LA CRESA COPILUL CU TOT CE ARE MAI BUN. IMBRACATI-L MEDIU. NICI RUPT, NICI SA STARNEASCA INVIDIA...
Repet, asta nu e valabil pt. grupa Parter, C. E vorba de o grupa saptamanala, da nu stiu care, caci sunt 2 grupe de genul asta...
ronin spune:
da, am cusut si numele, ca asa am considerat eu.
da am vazut ca pun si ele etichete cu numele copilului.
Lbelciug, unde il ai pe Matei?
ronin spune:
Lbelciug, nu citisem tot...
Deci matei al tau va fi cu fii-mea si cu al Herminei, sau cam asa ceva...
Hai ca ne facem gasca mare...Am mai cunoscut o mamicaa carei fetita e tot aici...Aramona isi spune...
lbelciug spune:
iruse, ce bine ca ai raspuns! Eu am pierdut ID-ul tau de pe yahoo. Ma apelezi pe YM te rog sa stam un pic de vorba?Mercic.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 25s cu baby-boy2
dhermina74 spune:
Va multumesc ptr raspunsuri,sincer nu ma asteptam sa fim o gasca asa mare.Daca e sa fac un bilant dupa 3 zile ,pot spune ca e promitator.In prima zi a plans cam multicel cand am lasat-o acolo,a mancat ,a dormit.In a doua zi a plans 5 minute dimineata ,putin la culcare.In ambele zile am lasat-o pana la 16.00.A mancat ,a dormit si in a doua zi.Astazi am luat-o dupa masa de pranz,deoarece au dezinsectie incepand cu ora 15.00.Doamnele sunt ok(eu le-am deranjat cu tel sa vad ce face copilul).Sacul nu cred ca este obligatoriu,cred ca merge si un rucksacel cu eticheta.Din cate am obsevat eu sunt copii maricei acolo 3-4 ani dar care nu au gasit loc la gradi.Cu hainele cam asa este ,trebuie cumva mediu imbracati,nici prea prost ,nici foarte bine.Este f cald acolo.Eu o las in body,pantaloni nu f grosi,dres sau soseta.Revin cu amanunte.Va pup.
dhermina74 spune:
Programul este pana la 19.00l-j,vinerea pana la 17.00 iar in ultima vineri din luna pana la 16.00 se face dezinsectie.
lbelciug spune:
Hermina, multumesc! Deci in fiecare vineri trebuie luati puii pana la ora 17? Eu cu sotul lucram pana la ora 18-19 si deci va trebui se ne luam masuri de siguranta.
Hermina, Iruse, puneti va rog o poza cu fetele voastre? Chiar am observat azi ca sunt cateva fetite dragute si sigur Matei al meu v-a fi incantat sa le cunoasca! Lui ii plac de acum "fefitzele".
Uitati-l aici pe flacaul meu.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 25s cu baby-boy2