Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

quote:
Originally posted by try
Dana, draga mea, sotul meu nu are nici un picior accidentat, dar are momente cand se comporta ca si cand ar avea. La noi e mai greu caci ne luptam cu mentatilati si comoditati. Macar sotul tau are o scuza, dar al meu . Stii tu cum e bancul ala: da, dar sotului tau ii trece, lu' al meu... mai greu. Noua lui replica preferata cand ii reprosez ca nu ma mai ajuta e: "si zici ca mai vrei unul. Pai tu nu te descurci cu alex...". Stie ca ma atinge la puctul sensibil cu treaba asta, pt ca eu imi doresc din tot sufletul un al doilea bebelus. Uite-asa ma descarcai si eu pe ziua de azi.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Da ni s-a mai intimplat si noua chestia asta,adica sa fie ca si cum ar fi accidentat.Dar dupa lupte seculare l-am dat pe brazda,cum se zice.Acum chiar imi era de mare ajutor,dar ce sa faci?Asta-i viata!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by try

Noua lui replica preferata cand ii reprosez ca nu ma mai ajuta e: "si zici ca mai vrei unul. Pai tu nu te descurci cu alex...". Stie ca ma atinge la puctul sensibil cu treaba asta, pt ca eu imi doresc din tot sufletul un al doilea bebelus.

.
Ptiu, ce smecheri barbatii astia. Da-i pacalim noi ca altfel nu se poate. Eu i-am spus din start ca daca nu vrea 2-3 copii sa-si caute alta de nevasta. El mortis ca unul ca nu prea ne permitem. Acum ne batem pe Ana asa ca spune la toata lumea ca trebuie sa mai facem un bebelus ca prea sunt scumpi, etc. Da la ajutat nexam. Zilele trecute ii schimbam pampersul de kk si a venit si el sa vada ca de-i curios cum arata kk la 5 luni. Si dupa aceea facea ture pe la baie si era bosumflat ca de ce l-am lasat sa se uite.
Na, ca ma descarcai si eu!

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Voi le puneti putina sare in mancare?
Try, mie mi s-a parut normal sa sar peste etapa cu supa de vreme ce Ana devora 2 mere maricele in 10 minute. Ce s-o mai lungim cu 20, 40, ml de supa. Oricum cartoful si morcovul nu cred ca produc alergii, iritatii, etc.
Referitor la polemica ou de tara versus ou din comert ma mai documentez ca sa nu spun prostii.

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Ela2001

Buna,fetelor.
Multumesc tuturor celor care ne-au felicitat pe 22. Diana a facut 7 luni.E cumintica,are 2 dintisori si al 3-lea o sa-i apara sus(cred ca e caninul).

Paxela m-am uitat la pozele tale. E un scumpic baietelul tau si e asa de bucuros in leagan. Spuen-mi te rog cum ai prins leaganul ca m-ar interesa si pe mine.

Fetele am vazut pozele din Cismigiu si mi-au placut mult de tot. SInteti tare plimbarete. Daca ajungeti prin Tineretului sa-mi spuneti si mie ca as vrea si eu sa merg.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

multumim de aprecieri
scaunul este prins de tocul usi in care tati a bagat boua holtsuruburi (asa s-o scrie?)
el are doua inele de metal prinse de sfori pe care noi le agatam de usa se pune si se scoate usor si oricat de tare s-ar da nu are cum sa cada

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by FELIS

quote:
Originally posted by onitza

Paul a adormit foarte repede ce i-o fi fost!!!!!Ma bucur enorm, ca acum ma duc sa fac curatenie in toata casa..maine avem musafiri!!!!!!! Bucurosi de oaspeti!!!!!!

Mey... nu trebuie sa te deranjezi atat, ca nu venim in inspectie!...

Maine Mihai sta cu ONITZA... Se oferise si Paxela (nu stia f sigur), dar ea m-a ajutat atat de mult pana acum ca mi-e si rusine...

Ce relaxata ma simt acum... Eram tare stresata pt ziua de maine...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

felis cred ca tu vrei cum sa iti fie rusine?
onita ai nevoie de ajutor? vrei sa vin sa fim 2 cu 3 bebei ca mi se pare mai simplu decat 1 cu 2 sau ai alt ajutor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by paxela

onita ai nevoie de ajutor? vrei sa vin sa fim 2 cu 3 bebei ca mi se pare mai simplu decat 1 cu 2 sau ai alt ajutor?

PAXELA... nu prea aveam curajul sa o deranjez daca nu avea ajutor... Mi-a zis ca are o vecina pe care o cheama sa stea cu Paul... asa ca am acceptat linistita... Stiu cum e sa fii stresata ca iti maraie unu de nu-i mai intri in voie, daramite 2...

MEY... tu ce mai faci ca mi-e dor de tine!...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Azi m-am intalnit cu OTILIA si cu ochioasa ei... dulce foc!...

OTILIA... ce-i mai fac blandele?... i-au trecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Am vazut ca s-a discutat despre iaurt. SI mie mi-a spus pediatra sa nu-i dau in nici un caz Danone ca au linia infectata. Si am mai auzit de la niste mamici in parc ca a fost mai demult un scandal cu Danone; iaurtul care nu se vindea era adus inapoi la fabrica si i se schimba data de valabilitate.
Mi-a recomandat Covalact,Napolact,Campina.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Onitza,eu stiu ca nu trebuie sa le dam in aceeasi zi carne (sau ficat) si ou.Cica ar fi prea multe proteine dintr-o data.Eu vreau sa ajung la urmatoarea formula : o zi carne de pui,o zi ficatzel,o zi galbenus de ou,si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

saru'mana fetelor, ok am notat...deci nu ii dau danone, deja l-am pus pe sotz sa-mi cumpere iaurtel special de bbelina hi hi si maine incep sa-i dau si eu dar la cat e ea de sclifositaaaaa...sigur nu o sa-i placa.
mai fetelor, dar eu mai am o problema...si inca un f mare...sunt grea de cap...
la noi mesele se desfasoara in felul urmator:
la 7 dimineatza 250 ml lapte milumil
la 10,30 pireu de fructe 130 grame cu 1-2 masuri de cereale fara lapte de la milupa(fiindca nu am gasit biscuiti fara gluten) si ea nu are ince 6 luni ca sa-i au biscuiti hero.
la 14,30 pireeu de legume si carnitza de pui sau vita...in jur de 150-170 grame.
la 18,30 cereale care se prepara cu apa...milupa cu banane 150 grame apa si sa zicem 8 cupe cereale...care ies asa ca o ciulama si i le dau tot cu linguritza
si ultima masa, inainte de culcarica, la 22 sau 22,30 lapte la biberon 250 ml.
eeeei...si acum problema mea...cand sa-i bag iaurtul??? sa inlocuiesc cerealele/ sa-i dau o zi iaurt si o zi cereale> sau sa-i dau in fiecare zi iaurt la 18,30 si sa-i dau cerealele seara...evident mai putine si completare cu laptic???
o fii simplu...dar pentru mine e complicatla ora asta deja nu mai gandesc limpede...ii ziceam si onitzei...am baut un paharel cu vin rosu si simt ca se invarte toata casa cu mine...hac!!!
am fost cu alexutz la petrecerea de pitici si chiar a fost super cumintel...numai ca eu mi-am iesit un pic din ritm...
va pup si am fugit si eu la culcarica ca vine vio si ma bate.
paxela si onitza...si aveti maine grija de voi si de cei 3 bbei...felissi pe tine si spor la invatzat(notat) maine la cursuri...si stai linistita...sigur mihaitza este pe 4 maini bune
gata..de data asta chiar am fugiiiit.
noapte buna si linistita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput