Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Roserb ii dorim sanatate lui Mihnea si sa-i mearga repede la "buba" medicamentul ca sa scapati mai repede...noi... avem din pacate prima problema de sanatate si-mi pare asa rau, ca i-am facut-o cu mana mea cred...cum e vremea asta aiurea, cand sunt 30 cand ploua cu galeata...a inceput sa tuseasca sec in seara asta.Cred ca azi era transpirat de la caldura , desi avea doar maneca scurta si pant. scurti pe el, apoi ne-a prins ploaia, i-am pus repede hanoracul si pelerina de ploaie dar cine stie o fi batut vantul pe sub copertina...si uite asa m-am procopsit.Acum stau la panda sa vad daca nu face febra.I-am dat PROSPAN si PANADOL.

Mai Felis stai nitel sa vad ce are bebe si il lasi si la mine, stii ca nu-i problema, ne intelegem noi cumva, si apoi si lui Mihaita ii place la noi.

botez
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Paxela ce curajos silviu, auzi tu sa nu planga deloc...cred ca al meu va face valva in tot cartierul !!!

botez
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MONICA... subscriu... grea problema diversificare... Mey... da cand am citit ca a ta printzesa manaca 250 de lapte...... uau. Si e mai micutza putin decat Mihai... Da mie mi-a zis dr sa nu ii dau mai mult ca se umfla in burta (180 e OK, da 210 e prea mult...).

ROSERB, MIKI... sanatate la flacai...

Si noi suntem flacai mari... Incet- incet avem masa de piure de fructe si masa de piure de legume...

In alta ordine de idei le-am facut capul mare la fetele astea 2 (ONITZA si PAXELA), care dupa ce ca ma ajuta cu Mihai, mai trebuiesc sa ma si suporte pe mine... Mihai avea ieri temperatura ... (dupa-masa 37.7 , seara 37.9-38 )... Ingrijorarea gramada pe mine... Adevarat ca 38 avea imediat dupa baie... I-am dat nurofen... Problema ca dr pediatra azi are program prin rotatie si nu puteam sa stiu ce schimb este... Sa fie de la dintzisori?... Da de cateva zile parca nici nu mai da semne ca inninte ca l-ar durea...

MONICA ... revenind... si mie mi-a zis sa ii bag la un moment dat iaurt... Asa ca sunt si eu interesata de raspuns
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

L-am capiat pe saracul copil. De cand m-am trezit ma tot duc la el si ii pun mana pe frunte, pe obrajori, la ceafa, pe manutze... Cand mi se pare ca e cald (nu frige): "da, are temp...", cand e rece "pai chiar nu are, ca e rece"Cred ca la 7 va fi gata obosit!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Fetelor,nu v-am uitat,chiar daca nu am mai scris.
Din [pacate am luat-o pe urma andreei si ma dor maselele,ingrozitor.
Asa ca intre tipetele si plimbarile Biancai si durerile mele uneiri insuportabile...timpul devine limitat.
Mai ales ca eu mai trebuie sa fac si pe gospodina din cind in cind.
Onitza,scumpa,n-ai primit PM ?Nu vreau sa crezi ca am fost nesuferita si nu ti-am raspuns imediat.
Felis,ce bine ca te ajuta fetele!In caz de nevoie urgenta ne alaturam si noi grupului de "ajutor",chiar daca noi suntem departe si ai pierde foarte mult pe drum (dus-intors).
,pentru toate!
Am fugit inapoi in pat,poate mai prin o ora de somn si uit de maseaua asta .

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

buna dimineata si de la noi!

nu prea am mai postat, ptr ca am un bebe marait...in brate e totul ok, dar cum il pun jos, in scaunel adica, urla cat il tin plamanii. Afara, in carut, in marsupiu, e ok, doar in scaunel si daca nu-l bagi in seama e gata concertul. Nu prea mai stiu ce sa fac, ptr ca sunt singura 70% din intreaga zi si nu pot face nimic, cateodata, si mancarica lui o fac cu 'mnealui in brate ptr ca imi este mila sa-l tot aud maraind si ma si oboseste. ce-o avea, frate? Ca dintii i-au iesit...si de ce in brate tace? Daca ati vedea ce schimbare de fata face cand e luat in brate...plus ca dimineata se trezeste la 7.03-8.00 cand eu zic ca mai fac cate ceva. si acum s-a trezit, am incercat sa-l adorm, n-a vrut, drept urmare l-am pus in patut si-am plecat...constat cu uimire ca nu se aude galagie.Da, isi trasese tot peste el, aparatorile de la patut, paturica...e ca la zapaciti la el in pat...si rade...Plus ca somnul de dupa masa nu-l face dpomnu decat daca sta cineva cu el...altfel, dupa juma de ora e fresh, asa daca esti acolo, ii mai dai suzeta, il mai maingai si reuseste sa doarma 2 ore... ce-or avea copii astia, ca am mai vazut, Eliza parca spunea ca tot asa plange fara motiv.Doamneeee, nici in patut nu-l mai pot lasa nesupravegheat, iesise cu capul prin gratii...
Deci ... o noua zi ... o noua aventura ...
Nu stiu ce sa fac, e alintatura, dar nu stiu cum a capatat-o...si mai ales cum sa devenim iar copil cuminte???????

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

am uitat sa va spun ca am iesit cu Felis si Mihaita in Cora. Dar el a fost un cumintel a dormit tot timpul.
De bubite ce sa zic. S-au redus in diametru si altele nu au mai aparut. Aseara dupa baie si Ana a transpirat putin. Am trezit-o sa-i iau temperatura si avea 37.4 dar i-am dat Panadol preventiv. Am fost cam speriata ca mi-a vomat laptele in jet, ceea ce ea n-a facut niciodata. Dupa a dormit cam 10 ore. Vad ca daca-i dau orez fiert + iaurt + branza doarme super bine.
De aseara ma viziteaza rusii, first time. Cred ca de-asta nu-i mai place laptele. Ea care era fan tzitzi a dat si de dimineata afara.
Monica, noua ne-a spus sa dam iaurtul la a IV-a masa si cereale la a V-a, ultima.
Ieri cine creedeti ca citea de zor la 9 dimineata,etichetele cutiilor de cereale din Cora. Eu, cine alta. Pediatra mi-a spus sa-i dau cereale cu lapte NAN. Si n-am gasit. I-am luat Nestle cu lapte ca am vazut ca astia fac si laptele NAN. Dar sunt pentru 6 luni si au si gluten. Sper sa mai rezist sa nu i le dau inca !

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor, astazi facem sase luni.
Si ca sa vedeti: am castigat concursul de pe DC. Deci Andrei va avea un puzzle de la Buburuza.

Va pup,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by florypop

Fetelor, astazi facem sase luni.
Si ca sa vedeti: am castigat concursul de pe DC. Deci Andrei va avea un puzzle de la Buburuza.

Andrei si felicitari Flory pentru concurs! La mai multe ( luni si concursuri cistigate)

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

la multi ani si celorlalti sarbatoriti de astazi sa creasca mari si sanatosi

noi suntem mame eroine am reusit sa adormim toti 3 bebeii nici nu visam la asa ceva
si ca sa si intelegeti ce zic eu cum sunt la onita cu silviu si maihita (felicia e la curs)
si noi ne serbam astazi
iar de ieri suntm barbat l-am decalotat de fapt eu nu am tras mai tare ca de obicei dar s-a desprins pielita, azi mergem si la doctora sa vedem ce zice, pana nu ajung la ea nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu oricum m-am speriat rauuuu

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput