Aspirante optimiste (135)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutelor!
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut si cu cat mai mult soare!

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna fetele !
M-am intors in randul aspirantelor, e-adevarat, cam mult am lipsit, dar marturisesc ca o buna perioada de timp nu prea am fost in stare sa mai scriu. Nici nu mai stiam ce sa scriu, am fost mult prea trista si dezamagita.
Dup-aia nu prea aveam ce sa scriu despre mine. Si acum , dealtfel, sunt in asteptare.
Insa am redevenit "activa". Tind sa cred ca doar asta mi-a lipsit, "activitatea" pe forum, pentru ca optimismul nu mi l-am pierdut.
Laurici, ce mai faci? Vad ca esti din nou in asteptare, cu emotii... Tin pumnii sa fie cum iti doresti .
Mihaela, bine-ai venit, sa stai cat mai putin la aspirante, sa treci cat mai repede la mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata la fetele frumoase. va doresc o zi minunata si un inceput de week-end la fel. din nefericire..eu lucrez si maine pana la 14..sunt obosita si cu sperante sa vina bb mici mici
vale..ce faci iubita? da-mi si mie un pm cu id-ul tau la ym ca vad ca msn nu mai servesti.
va pupik pe toate!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor, azi sunt optimista !...da pe bune ca nu stiu de ce...poate vremea e de vina, ca e super afara...
Laurici, ai repetat testul ?
Astery, ai rezolvat ?
Roxee, welcome back !
Elenya, bine ai venit, sa nu stai mult la pagina asta, sa nu prinzi radacini ca mine...
Pup toate fetele !

Mergi la inceput

Sorina, merci. Iti returnez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Roxee, ardeleanca mea frumoasa, ce zici sa "punem" de-o Sovata in august ? Acum vin rushii la tine, apoi faci numai bine 1-2 luni pauza, ca banuiesc ca trebuie, si numai bine ne bagam in august la saramura...

Mergi la inceput

Mirela, se anunta ceva? Pe cuvantul meu de pionier ca nu zac la nimeni nimkuta .

Mergi la inceput

Sorina, ar fi super! M-am gandit si eu la Sovata, sa vedem acum cum ne rezolvam concediile anul asta. Inca pe la noi nu s-au facut programarile.
Da, pauza trebuie sa fac, mai ales ca imi doresc si eu sa fac pauza. Si asta pentru ca nu cred ca prea curand voi mai fi in stare sa trec prin emotiile prin care am trecut din noiembrie anul trecut incoace.
Daca iti vei face un plan concret in legatura cu Sovata, sa-mi spui, sa vedem daca ne putem sincroniza in vreun fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Georgiana, e prima luna cand astept sa vina uratii si sa fac odata laparo ca nu mai pot de emotii sa vad ce si cum e situatia..mai ales dupa analiza buna a lui..vorba lu' astery..acum se umfla in pene
radeam cu el ca imi zicea sa vad eu ce ma alearga..ca poate apare bb luna asta si eu l-am pus sa faca spermograma degeaba
pe 1 sau 2 iunie tre sa vina uratii..aseara mi-am luat temp si era 36.8 .. mica ptr seara si pt bebe..deci ma duc sa fac cumparaturi ptr laparo ca dupa aia fac cumparaturi de bebic.
pupik fata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mirela, poate te-ai speriat si tu ca alte fete de laparo si vine surpriza, mai stii? Eu m-as bucura din suflet pentru tine.

Tin pumnii sa fie bine.

Pupici.

Mergi la inceput