Bebelusi de iulie-august 2004 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
BLUE ANGEL spune:
eu am stat in T10 numai pana la 3 ani ...apoi s-au mutat intr-un apt mai mare -unde stau si acum - mai departe putin ...
probabil vroiai sa ma intrebi ce scoala am facut , nu ? poate am fost colegi ..eu am fost la scoala 38 din cartier .. cred ca el a fost la 35 ..gresesc ?
cand merg la cta , stau la ai mei ... ca apt meu l-am vandut sa putem cumpara in Bucuresti ceva mai bun ...imi pare rau acum , dar asta e !!!
si eu sunt mamica ffff singura ...dar eu nu ma pot plange ... dar nici nu ma laud ca m-am fript
pup
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Asta ma interesa....daca pina la 3 ani ai stat acolo...ai fost cumva la cresa de acolo? Pentru ca soacra-mea a fost asistenta de pediatrie acolo....
roxanaz spune:
neatza gagici frumoase, slabe, si copii cumintzi, ca stiu ca toti sunteti asa!
Olivia, da, grasun n-are nici un dinte. si nici semne ca ies. poate ii ies pina la anu' zik si eu.
Simona, eu stau la capitol, dar ai mei in tomis nord, la scapino. Siomna R sta la dacia si Tatiana la spital (hihihi le-am dat in vileag pe toate!).
majoritatea cunostintelor si pretenilor mei au fost la 38 sau la 32 (inclusiv barbata-miu - la 38). oricum sotul Olivie se stie cu un preten fff bun de al meu, asa ca e posibil sa se stie si cu barbatul meu! si uite asa ne cuplam noi de peste mari si tari!
ieri a fost fff cald si noi am iesit cu Bia si Tatianas in parc...a fost circoteca. si am venit acasa murate de oboseala. grasunii in super verva.
Mitzu de ce tot vrei sa ii dai tu amroxol puiule? ca ai zis ca Tudor are doar muci, nu tuseste....deci eu una nu vad rostul. si mai ales fara sfatul medicului...eu zic sa te limitezi la spray-uri cu apa de mare si pompita. sau macar suna medicul ala cu care te intelegi bine, sa iti dea un sfat. pupici!
mai trebuia sa zic ceva? incerc sa revin, oricum.
eli spune:
Buna!
Laura, eu inca mai alaptez. La inceput ma gandeam ca o sa ii dau pana ce nu mai am lapte sau pana nu mai vrea el. Acum..ma mai gandesc. Nu am un motiv plauzibil (pt mine). Celelate mamcii care i-ati inatarcat, de ce ati facut-o (excludem motive medicale sau ca nu a mai vrut bebe lapte sau ca nu ati mai avut lapte)?
Cristalina, mai ca am ras cu lacrimi. Visand la prajiturile Dariei, mi-am papat salata de ierburi cu asa o pofta.
Bine ca mai rad cu voi, ca pana la ora asta, ziua de azi a fost "circ" mare: de la venit acasa incarcata pana in gat de cumparaturi, trezit copilul tocmai cand vroiam sa il pun in pat si ... continui cu un mesaj scris mai intainte ca sa ma racoresc: "Stef a adormit inainte de a ajunge in casa si cand sa il pun in patut s-a trezit si nu a mai readormit atunci (la 11, treaz fiind de la 8) , a supt un pic si apoi se juca. am zis sa ii fac sa manance si atunci a inceput circul, paa i-am facut de maancare i se facuse si foame si somn si era super marait. sa doarma nemancat nu putea, la masa dupa 4 linguri nu mai vroia mancare, trebuia, iar sa ii dau medicamentele, am reusit sa il fac sa pape vreo 60 g si apoi cand sa ii dau praful a inceput sa planga, sa se zbata, i l-am pus in ceai si nu vroia ca e rau la gust, pana la urma cu seringa i-am dat. ii curgea si nasul si i-am scos un pic mucozitatile si s-a enervat si mai tare, la-m scos un pic pe balcon, s-a calmat, cand sa ii schimb pampersul, iar s-a suparat. am ajuns sa il imbrac pe balcon (ca se si udase cand i-am dat medicamentele). apoi nu mai vroia sa doarma cu toate ca ii picau ochii in gura, l-am pus in scaunelul care se leagana, i-am dat o jucarie care se invarte si mai ca te "hipnotizeaza" liniile spirale pe care le are si dupa 15 minute a reusit sa adoarma. era 13:45."
Iar acum s-a trezit si plange...
BLUE ANGEL spune:
'Neata!!!
Olivia ..cresa habar nu am unde am facut-o sau daca am facut-o ..mama mea a fost dr si m-a tinut destul de mult sub aripa ei
Ambroxol nici eu nu i-am dat ..am intrebat dr si mi-a zis ca nu , hotarat , ca nu e cazul !!!merci Roxana !!!
eu am fost si la 32 si la 38 ...scoala 38 s-a construit mai tarziu si o parte din elevii scolii 32 au trecut la 38 ..deci pana in clasa a 6-a am fost la 32 (la clasa speciala de inot )apoi la 38 ..generatia ..aoleuuu mi-a groaza sa calculez
pup o zi buna
Simona si bb Luca
kamiska spune:
Daria,
scuze ca raspund abia acum dar am avut full in agentie si apoi am fugit acasa la piticuta mea si de acasa nu intru ca am dial up si ma enrvez.
Deci am asa:
Club Mediteraneean 2* superior la Mamaia, situat pe faleza cu piscina si plaja privata,loc de joaca ptr copii,teren tenis la care ai acces gratuit, tv si frigider in camera. La 24 august tariful pe pers/6 nopti este de 2.757.690 lei cu mic dejun bonuri valorice in val de 140.000 lei/pers/zi inclus in pret.
Hotel Cristal 2* superior in Cap Aurora cu tv, frigider, baie si balcon, parcare si e situat la 20 m de plaja.....tarif pe pers/6 nopti cu mic dejun de 100.000 lei/zi/pers inclus = 3.535.500 lei din 25 august.
H Veronica 2* superior - Venus la 50 m de plaja, cu balcon, baie,tv si frigider = 4.360.000 lei/6 nopti/pers cu mic dejun bufet suedez inclus.
Daca ai vrea in alte statiuni spune-mi te rog, eu ti-am dat ce este fff aproape de plaja si sa ai si un confort dragutz.
mitzura spune:
Neata!
Ma gandeam sa ii dau ambroxol ca sa ii fluidizeze secretiile. Faza e ca de aseara a inceput sa si tuseasca, rar ce-i drept, o tuse expectoranta. Oricum, intr-adevar mai bine sun doctorul. Nu l-am sunat pana acum ca ma gandeam ca nu e ceva grav si sincer ma puneam in locul omului, daca l-ar suna toata lumea pentru niste muci...Dar deja ne enerveaza prea tare mucii astia (pe mine ca pe mine, dar mai ales pe Tudor), asa ca o sa iau masuri. Si imi mai era teama sa nu dea in otita.
Simona, deci ser si Vibrocil. Si fara Ambroxol. Voi de cand sunteti cu nasul? Ai observat ceva imbunatatiri?
BLUE ANGEL spune:
Adela , cam de 4-5 zile ...eu am chemat-o pe dr...de altfel eu o sun ptr. orice , ca sa-mi linistesc eu neuronul ...
ea mi-a zis ca o sa mai dureze cam o spat ...dar sa perseverez cu ser , pompitza si vibrocil ...si mai vedem peste o sapt ...dar eu vad deja imbunatatiri ...stai linistita , totul se va reozlva ..probabil il deranjeaza ce are in gat si de aceea tuseste ...
eu zic totusi sa suni medicul
pup dulce
Simona si bb Luca
carmenp spune:
Vreau su eu, te rog! In august si ma intereseaza ceva convenabil, merg cu fameleonu`: barbat, cupii plus mamaie.
quote:
Originally posted by kamiska
Mey dar eu lucrez la ag de turism si pot sa va dau ceea ce vreti voi cazare la mare.Doar sa-mi spuneti unde vreti si eu va dau pret.
kmy
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
Simona R. spune:
Buna dimineata!
Intrebam si eu aseara daca imi spune cineva cam cat costa babyphonul ala, sau cum ii zice,dar vad ca nu stie nimeni.Eee..asta este...oricum trebuie sa merg sa caut o sa aflu atunci cat costa.
o
http://community.webshots.com/user/simonarida