Bebelusi de iulie-august 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Simo , eu am luat un monitor audio video -marca TCM - si m-a costat 5 mil ..se gasesc la LORIS .

Vroiam si eu sa va intreb ceva ..cum dati voi rosie la puiutzi .. adica ce alegeti din ea ? .. ca daca scot samburii si pielita nu mai ramane mai nimik ..pai cate rosii imi trebuiesc sa-i fac o supitza ...nu ma duce capul !!!
pup

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Carmen
Uite mai sus ca i-am raspuns Dariei si daca vrei altceva spune-mi vrei ca sa stiu ce-ti trimit
Pupe/Kamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Multumesc,tizo!!

Eu nu mai aleg nimic din rosie,o pun la fiert asa cum este ,cu tot cu seminte...oricum dupa ce mixezi amestecul nu se mai simte nimic deranjant.

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici si de la noi !

Simona, de ce-ti mai cumperi babyphone? moata doarme singura de la 5 luni si n-am folosit asa ceva ...o sa-l auzi pe David, chiar si cand maraie incetisor, ca urechile noastre sint formate pe astfel de sunete!
mai tineti minte cand erau mici ...auzeam continuu plansul lor, indiferent unde eram, dar mai ales la dus, eu cand intram in baie aveam impresia ca plange tot timpul, ce vremuri!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Va citesc da` n`apuc sa scriu :)

io o luam cu mine in baie in scaunelul de masina cand faceam dus care oricum dura 5 minute
Chiar Simo, de ce vrei tu acuma asa ceva ??? Noi ne-am despratit la 6 luni si chiar si acum aud zgomote ciudate de la ea cand doarme ca ursuletul

Kamy - io`s , unde scrie /6 zile inseamna pretul pentru 6 zile intregi pt 1 persoana ?

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
http://community.webshots.com/album/344241600OyMeCn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Andrea, saru`mina esti o dulce si apropos de toata admiratia ta, is cu nervii: tocmai am terminat de bocit ca ma chinui de dimineata cu Ilinca sa manince nu a mincat nica decit cu forta ca nu mai stiam ce sa fac, 50 ml de supa si am culcat-o. Nici ieri nu s-a omorit cu mincatu`, m-a impins cu picioarele in mina ca sa nu-i bag biberonul in gura pina m-a invinetit; nu exagerez, am ditamai vinataia pe mina!!

quote:
Originally posted by amironeanu

Buna seara!

Inainte de orice trebuie sa va spun ca le admir pe mamicile care stau singure cu bebelusi lor. Eu sunt singura doar de luni si sunt terminata si inca am ajutor dimineata (cand ma duc la servici) si seara la baie. Un plus de admiratie pentru Carmenp, care este singura cu 2 copii (daca mai sunt si alte mamici in aceeasi situatie sa ma ierte ca nu le-am nominalizat).

Ca de obicei cand nu am timp sa intru si eu in vorba cu voi, atunci sunteti in verva . Am vazut ca v-ati destrabalat la sarmale, cafele si prajituri .

Noi suntem bine, ne trezim in continuare, seara la culcare nu mai vrem sa sugem de la mami si mami este , dar ne place laptele praf tare mult, asa ca mami este fericita.

Mai am o gramada de treaba, asa ca va urez noapte buna si o zi frumoasa maine!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Eu ii dau lapte de vaca dar si formula; eu cred ca sunt mari de acum si nu ar mai trebui sa ne cramponam de toate cele mai ales cind piticii nu sunt cu probleme.

quote:
Originally posted by BLUE ANGEL

Salutare mamici !!!
noi nu am avut net ca i s-a pus unora pata pe fibra optica ..ce oameni !!!
am citit tot ce-ati scris , am retinut sa si raspund dar cand am ajuns la faza cu prajiturile -pozele- mi s-a rupt filmul ..aoleuuu ce bine arata si cred ca sunt si gustoase si ..eu nu am decat dulceata in casa si aia de cirese amare ...
noi suntem OK .. mai cu muci , mai fara muci ...a fost dr la controlul de 9 luni si l-a laudat ... sa va zic faza ..disparuse eczema ... s-a uitat saraca la mine cam lung ..de a trebuit sa ma jur ca era acolo ceva ...
cat despre mucisori ne-a zis sa insitam cu ser si Vibrocil si vor trece ..mie mi-era teama sa nu fie polipi ...
de azi am inceput sa-i introduc progresiv lapte NAN ..ca Mil 3 nu-i place si oricum vreau sa-l trec pe lapte- lapte ...a facut-o careva in afara de Daria ,care-i da lapte de vaca- vaca !!
dintisorul iese, iese ..acum se vede f bine !!!mai , cat m-am mai bucurat ..
de papat , somn si alte alea ..nu va spun ca-l laud si stiti cum e ..

nu mai stiu ce vroiam sa va zic ..ah , ce prajituriiiiii !!!!!!

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simona, oops, sorry, stiam eu ca nu am raspuns tuturor, la metro baby phone chicco este cam 1,8 mil.
Mitzu cum mai stati cu mucii?
Noi am venit de la plimbare, e un soare si cald...am scos grasunu cu crema de soare ca sa se bronzeze si pe maini, nu nu mai pe palme ca tractoristii!

Mergi la inceput

Nici nu-ti imaginezi cum se pot complica lucrurile de la niste muci si de la o tuse, aparent inofensive. Eu zic sa mergi la dr neaparat si sa nu-i dai nici un ambroxol, nimic, parerea mea!

quote:
Originally posted by mitzura

Neata!

Ma gandeam sa ii dau ambroxol ca sa ii fluidizeze secretiile. Faza e ca de aseara a inceput sa si tuseasca, rar ce-i drept, o tuse expectoranta. Oricum, intr-adevar mai bine sun doctorul. Nu l-am sunat pana acum ca ma gandeam ca nu e ceva grav si sincer ma puneam in locul omului, daca l-ar suna toata lumea pentru niste muci...Dar deja ne enerveaza prea tare mucii astia (pe mine ca pe mine, dar mai ales pe Tudor), asa ca o sa iau masuri. Si imi mai era teama sa nu dea in otita.

Simona, deci ser si Vibrocil. Si fara Ambroxol. Voi de cand sunteti cu nasul? Ai observat ceva imbunatatiri?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Simona-babyphoner-ul costa in jur de 2.5-3 milioane. Mie mi se pare ff util (sau n-am eu urechea asa formata).
Mitzura-eu i-am dat Ambroxol la recomandarea dr. doar pentru ca tusea.
Blue Angel-de azi i-am introdus si eu laptele (La Dorna verde). I-am facut 180 ml formula+20 ml lapte de vaca. Pana plec la mare vreau sa renunt la formula. Btw, oare ar trebui sa mai fierb laptele La Dorna, dat fiind ca el e pasteurizat?

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput