Bebelusi de iulie-august 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Eu ii pun rosia cu totul in mincare, deci si pielita si seminte, etc.

quote:
Originally posted by BLUE ANGEL

Simo , eu am luat un monitor audio video -marca TCM - si m-a costat 5 mil ..se gasesc la LORIS .

Vroiam si eu sa va intreb ceva ..cum dati voi rosie la puiutzi .. adica ce alegeti din ea ? .. ca daca scot samburii si pielita nu mai ramane mai nimik ..pai cate rosii imi trebuiesc sa-i fac o supitza ...nu ma duce capul !!!
pup

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Daria pretul este pentru o persoana pe 6 nopti adica 7 zile. Si tot ce ti-am zis acolo inclus in banii astia

Mergi la inceput

Parerile-s impartite: eu il fierb. Dar de ce nu-i dai lapte la punga? Eu am o parere mai buna decat despre cel pasteurizat la cutie.

quote:
Originally posted by ina32

Simona-babyphoner-ul costa in jur de 2.5-3 milioane. Mie mi se pare ff util (sau n-am eu urechea asa formata).
Mitzura-eu i-am dat Ambroxol la recomandarea dr. doar pentru ca tusea.
Blue Angel-de azi i-am introdus si eu laptele (La Dorna verde). I-am facut 180 ml formula+20 ml lapte de vaca. Pana plec la mare vreau sa renunt la formula. Btw, oare ar trebui sa mai fierb laptele La Dorna, dat fiind ca el e pasteurizat?

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kamy - sar`na !!! !!! !!! Vorbesc cu husbandu` cand vine din delegatie si-ti scriu !!!

Giulia - a furat ieri de pe masa bakerolls cu usturoi si a mancat ca sparta pana eram io la baie fara sa se innece; oara pateste ceva la rinichi de la sare, raspundeti-mi !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
http://community.webshots.com/album/344241600OyMeCn

Mergi la inceput

Am vazut, saru`mina, dar mai bine astept sa-mi vina barbatu` acasa si te contactez dupa, ca atunci stiu exact ce, cind si cum vreau.

quote:
Originally posted by kamiska

Carmen
Uite mai sus ca i-am raspuns Dariei si daca vrei altceva spune-mi vrei ca sa stiu ce-ti trimit
Pupe/Kamy

kmy

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

La noi in Moldova este o vorba: o data nu-i o vaca. Daca de ieri pina azi nu s-a manifestat nicicum, nu cred sa mai pateasca ceva. Accidente dintr-astea tot or sa mai fie. Unde nu-mi fura si mie Ilinca de pe masa sa manince, ca as sari in sus de bucurie?!

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Kamy - sar`na !!! !!! !!! Vorbesc cu husbandu` cand vine din delegatie si-ti scriu !!!

Giulia - a furat ieri de pe masa bakerolls cu usturoi si a mancat ca sparta pana eram io la baie fara sa se innece; oara pateste ceva la rinichi de la sare, raspundeti-mi !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
http://community.webshots.com/album/344241600OyMeCntzucureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare ..
am fost si noi nitzle afara dar am intrat ca a inceput ploaia ...
eu deocamdata l-am trecut pe NAN 2 dar vreau curand sa-l trec pe lapte de vaca ..trebuie tot asa treptat?
multumesc pentru raspunsurile cu rosia ...o sa -i dau si eu
pentru mine monitorul asta a reprezentat linistea noptilor mele ... a ffost minunat si este !!!

am fost azi la farm sa iau crema impotriva razelor solare pentr puf si m-a dat pe spate 580.000 ...nu eram pregatita ..mai, mai , mai

pup

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simona, asa sunt preturile. in metro nivea baby este 375.000. dar trebuie luata, asta e.
Daria ce sa pateasca copilu' de la niste biscuiti? las sa se formeze gust'. da alta data lasa si tu ceva healthy food la indemina, nu junk!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna voua!

la noi e caldura mare-mare si in curand bagam iar aparamentu-n renovari, de data asta a/c si schimbam faianta in bucatarie si baie, punem alta gresie pe hol, schimbam usile, ma rog, tambalau belea. Eu cu marmota plecam la bunici si-l lasam pe tati sef de santier. Venim dupe ce face curatenie si preda totul la cheie :))

O fi nasol, adica afecteaza cumva aerul cond puiul mic ?

Daria- vezi maine sa nu-ti lasi guma de mestecat si tigarile pe masuta din hol ca motata ta e precoce rau :)) sau rujul, ca si ala are gust alimentar daca e cu aroma de capsuni. Mammamia da ce mancacioasa fetita ai! bakerolls, chiar sunt tari si uneori si pe mine ma zgarie prin gura daca apuca stramb. Mare minune ca nu s-a inecat. Si sa pape ea si supa si felul II? pai cate grame papa la o masa de pranz? 300? ii dai ceva vitamine sau faci tu papi asa bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia wow ce mistoooo plecati in vacanta? cool. ai grija de nervii tai, da? nu te agita prea tare. cred ca sotul tau va avea nevoie de ceva nervi si el, singur sef de santier...da-i nr meu de telefon, sa ii dau esplicatii, ca anu tecut pe vremea asta io eram!
stai linistita cu a/c-ul, noi il avem pe hol si i-am dat drumu si anul trecut cand avea grasun o luna. totul e sa nu ii bata in cap si sa aerisiti filtrele. distractie placuta la tara! cat stati?

Mergi la inceput