http://www.hotnews.ro/sectiune_6-Showbiz-Fun.htm
Ia cititi si va minunati!
Scandal la Eurovision
Presedinta comitetului maltez pentru Eurovision: "Sa fiu sincera, nici nu stiu ce capacitati de telecomunicatii au tari precum Romania"
25 mai 2005 - 00:40
Documente:
Textul original din ziarul maltez (en)
Presedinta comitetului maltez pentru Eurovision, Grace Borg, cere o investigare a modului in care au votat tari ca Albania si Romania la concursul Eurovision. Supararea maltezilor survine faptului ca aceste tari au dat punctaj maxim Greciei, care a si cistigat, Malta situindu-se pe locul doi.
Dar reprezentanta Maltei, citata de ziarul The Malta Independent Online face o apreciere jignitoare la adresa Romaniei si Albaniei: "Ca sa fiu sincera, nici nu stiu ce capacitati de telecomunicatii au aceste tari".
Grace Borg a declarat ca va face o sesizare oficiala catre European Broadcasting Union, pentru a se verifica autenticitatea televotingului
"Sa fiu sincera, nici nu stiu ce capacitati de telecomunicatii au tari precum Romania"
Pai am votat cu bucumul, din deal in deal.
Da' noi parca nu Greciei am dat 12 puncte....
Plus ca ara cum este precizat in articolul respectiv, Romania ar fi dat 12 puncte Greciei! Nimic mai neadevarat! Pai nu ne-am revoltat ca noi am dat fratilor nostri 12 puncte iar ei ne-au dat doar 7??
Deci, cel ce a scris articolul respectiv, a facut-o din ura si nu in urma unei documentatii concrete...
Asta e!
Sincera sa fiu nici eu nu stiu pe unde-i Malta cu exactitate si daca au auzit si ei de metrou?? Asta asa ca sa fim si noi rautaciosi cu ei! Ca noi il cunoastem pe Eminescu si-a lui Scrisoare III este alta poveste
Mai, eu tin cu Romania orice s-ar intampla! Si reactionez acid la tot ce face sa ne strice reputatia.