Ketof

Ketof | Autor: diana904

Link direct la acest mesaj

Ca sa-i cresca nitel imunitatea medicul i-a recomadat Ketof lui Tudor (a avut pina acum bronsiolita de 6 ori, iarna aceasta de 2 ori). Mi-a spus sa-i dat 5ml in fiecare seara, dar adoarmea bustean, mie mi se pare doza cam mare. Acum ii dau 2,5 ml , n-as vrea sa renunt la ketof caci sper sa-l scape de sensibiliatetea asta a lui, dar nu stiu daca e sanatos sa-l sedez asa in fiecare seara. In plus tratamentul e de durata, luni de zile. Stiu ca in prospect, la efecte adverse e mentionata somnolenta. Vroiam sa intreb alte mamici daca au facut bb-ii tratament cu Ketof si cum s-au simtit.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Fetitei mele de 3 ani si 10 luni i-a recomandat ORL-ista Ketof, inca de dinainte de a o opera de polipi. A luat 3 flacoane in total, cate 5 ml in fiecare seara. Ce pot sa-ti spun? Nici somnolenta nu a fost, dar nici imunitatea nu i-a crescut... Raceste tot timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Dragele mele, dar nici nu este un medicament pt. cresterea imunitatii! Este un medicament care inhiba secretia de histamina, facind sa dispara manifestarile neplacute datorate acesteia: stranut, diverse eruptii cutanate, respiratie mai grea in prezenta diversilor alergeni, etc. Cit despre somnolenta, fiecare organism reactioneaza diferit, deci bineinteles ca unii vor dormi pe ei si altii nu. Oricum, nu da "dependenta", adica puteti intrerupe tratamentul cind vreti, fara sa apara manifestari "de recadere".
E f. bun in alergii/sensibilitati ale aparatului respirator, mai ales la copii, dar poate fi prescris si la adulti, ca si in alergii ale altor organe/sisteme.
Sanatate multa va dorim tuturor!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Indicatii: În tratamentul de durată pentru prevenirea tulburărilor și a crizelor de astm bronsic. La începutul tratamentului, se recomandă continuarea medicatiei de bază cu trombodilatatoare, teofilină sau corticoizi. Ketof nu se indică în tratamentul crizei acute de astm bronsic; Ketof are indicatie în prevenirea tulburărilor astmatice, în cazul guturaiului de fân și a bronsitei alergice; în rinita alergică si boli cutanate alergice în contextul unui tratament simptomatic.

Asta am luat dintr-o agenda medicala foarte noua;Este foarte bun dupa cum vezi in mai multe cazuri;sa nu il intrerupi sub nici o forma mai ales ca a avut des bronsite,ptr ca tratamentul cu Ketof se face cel putin 8-12 saptamani ptr ca efectul lui abea atunci incepe sa se produca iar daca se intrerupe brusc si devreme apar din nou afectiuni si sub o forma mai grava;efectele adverse se mai intalnesc atunci cand tratamentul se face temporar,iar daca se continua, cu timpul dispar efectele nedorite;Fetita mea este acum la al 2-lea flacon de ketof si trebuie sa il terminam;Deci cam asta ar fi ideea,sa nu renunti la el ptr e foarte necesar dar nu pentru imunizare;Multa sanatate!!Bebe Jill si mami!! Aaaa fetitei mele ii dau 2,5 ml dimineata si tot atat si seara;(are 1 an si jumatate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Multumesc pentru informatii. Asa cum v-am spus nu vroiam sa-l intrerup, doar ma gindeam daca doza nu e prea mare, in indicatii fiind specificat de 2 ori cite 2,5 ml la virsta lui (1 an jumate), si nu 5 ml intr-o singura doza cum imi recomandase medicul.

Cit despre imunizare m-am exprimat eu gresit, n-am gasit cuvintul potrivit atunci.

Oricum, continuam tratamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Gabriella

Indicatii: În tratamentul de durată pentru prevenirea tulburărilor și a crizelor de astm bronsic. La începutul tratamentului, se recomandă continuarea medicatiei de bază cu trombodilatatoare, teofilină sau corticoizi.

"Bronhodilatatoare". Atit!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput