Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 33
Raspunsuri - Pagina 9
rocado spune:
Spuneti-mi si mie cum daca e bine? azi am facut monitorizare sunt in ziua 10 si mi-a iesit endometru 11 mm si un folicul pe ov. stg. de 10 mm
mano spune:
Irina 71 -imi pare rau ca ai avut o experienta atat de neplacuta.O cunosc si eu pe dr.Bucur de la Giulesti (am facut o inseminare cu ea), dar mie mi s-a parut foarte grabita si ocupata, nu am reusit sa colaborez foarte mult cu ea.
Andicu - ma bucur sa aflu ca esti din Constanta.Sunt de acord cu tine ca DR. Lutescu este extrem de draguta, anul acesta din ianuarie pana in martie am facut si eu monitorizarile si analizele cu ea.Nu stiu daca stiai ca ea colaboreaza cu clinica med-new-life ,unde de altfel as fi vrut si eu sa fac FIV, dar din pacate nu am reusit sa aflu prea multe lucruri bune (fiv-uri reusite) despre ei.
In fine eu mai caut inca informatii despre aceasta clinica.
Eu in prezent merg numai pe tratamente naturiste,pt ca nu mi-au spus ca as avea vre-o problema si oricum sotul meu se intoarce din voiaj peste 2 luni.
Va pup pe toate.
Mano
MirelaV spune:
motzunica, astept pe 1 sau 2 iunie sa vina uratii si apoi ma programez. nu mai am nici eu mult. unde faci? cu cine? succes. tin pumnii.
MirelaV
pupicei pe burticei
Mishulina spune:
Motzunicule sa-ti fie de folos (informatiile) si iti tin pumnii sa te intorci cu vesti bune! Mai vorbim...
si ai grija de tine...
Ina
Briantis spune:
Fetelor ,am si eu o intrebare ,poate ma lamuriti si pe mine .Monitorizarea temperaturii mai are vreo relevanta in conditiile in care eu lucrez in ture ,unele de 24 de ore ?
andicu spune:
Cata,sa-ti traiasca bebitul si sa fie sanatos!!
Motzulesi Mishu ,merci mult de urari si faza cu
e valabila si pentru voi!
Mano,sper sa nu stai prea mult pe-aici,chiar daca ma bucur ca esti tot din Constanta si aud de bine de fam Lutescu;nu stiam cu ce clinica colaboreaza, dar sper sa nu fie cazul sa ma gandesc la FIV. La mine deocamadata se incearca vreo cateva luni cu monitorizare si pregnyl; poate e de bine!
Laurici, abia astept rezultatul de maine ! sa dea Domnu sa fie de bine!
Noapte buna la fete !

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
Florinini spune:
Fetelor va pup,
Laurica, te incadrezi cu simptomele la gravi, eu si acum mai am cateodata dureri de burta si fug repede repede la baie sa ma verific sa nu cumva sa vina nenorocitii. De obsedata ce sunt

, parca uneori simt cum imi vine ceva cald si atunci fug ca apucata la baie, dar rasuflu usurata cand vad ca e OK. Sper ca testul tau sa fie in concordanta cu simptomele.
Eu am cam pierdut firul relatarilor voastre, iar cand intru va citesc, dar sunt asa de somnoroasa si ametita
ca pana la final uit si ce am citit la inceput asa ca mai bine ma abtin de la comentarii care s-ar putea sa fie aiurea, oricum va citesc si va admir ptr. stoicismul vostru.
Toate bune la voi si la burticile voastre aspirante,sa fie cat mai curand cu samburei
.
Florinini
Mirona spune:
Cata ... impresionant. Draguta poza! Ehe ... prima poza.
O raza de soare la inceput de zi frumoasa. Iti doresc numai bine.
Miro
lauricipani spune:
Buna dimineata fete frumoase!!!
Am ceva vesti proaste dar ...nu stiu ce sa zic: bhcg-ul este negativ insa testele sunt +.
Asa ceva n-am mai vazut! Trebuie sa-mi revin...progesteronul este OK adica 31UI.
Voi ati mai vazut asa ceva? Este adevarat ca testele nu sunt super a doua liniutza dar sunt aceiasi culoare si se vad clar cu ochiul liber

O sa incerc sa vad daca pot sa va pun o poza azi sa-mi spuneti si mie parerea voastra.
Va pup pe toate!
P.S. Azi am un frantzuz in vizita drept pentru care o sa intru mai pe seara sa va citesc.
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
utocatalina spune:
Fetelor
mercic din suflet...sa dea Domnul
sa fie bine pentru toate...Lauricipani
pune te rog poza cu testul ca sa vad si eu despre ce este vorba...imi pare atit de rau...eu te asteptam deja la burtici...dar sunt sigura ca in curind vei veni acolo...azi am avut o descoperire interesanta cind am introdus utrogestanul...colul are o alta forma...cica aduce a mandarina...eu nu prea l-am mai gasit cum era..ceva clar s-a schimbat!
Va pupic pe toate si va urez o zi faina!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +