Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 33

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sorina 7 ce ma bucur ca ai ovulat exact cum credeam si eu...de acum zarurile au fost aruncate asa ca astept sa aud ca s-a prins bebica strumfulica...cit priveste rautatile...de la mine in veci nu o sa iasa otrava!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare, dar sa nu radeti de mine ....
Cat de daunatoare sunt tratamentele cosmetice unei eventuale sarcini ? Ca mie mi-au aparut pe fatza niste puncte rosii .... nu sunt cosuri ... care nu mai dispar. Am luat de la farmacie Floucinolon unguent si m-am dat pana aseara cand am citit pe prospect ca nu se recomanda gravidelor ?!! Chestia e ca petele sau punctele alea, ce-or fi, tot nu au disparut de tot, m-as duce la dermatolog sa-i spun sa-mi dea ceva, dar care sa nu afecteze o eventuala sarcina, dar mi-e teama sa nu fiu ridicola .....
Va rog, cine stie ceva despre asta ? Ca eu, de cand am pierdut sarcina, ma tem si de o aspirina .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata, lasa mama rautatzile!!! Ca sa te simti mai bine trage un ochi la ce am scris la aspirante, sunt sigura ca te vei simtzi mai bine!!!
pup

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va multumesc pentru sustinere dragele mele.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Dana..mercic. ramane sa vedem. am un feeling ca vin uratii..jena la burtica .. mucus..deci ma pregatesc..
cu temp nu vreau sa ma stresez .. nu o mai iau de cateva luni

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Laurici ai fost super cu mesajul de la aspirante As fi scris si eu cateva dar nu stiu daca am postat la aspirante vreo 2 mesaje pana acum....Cine este invidios e fraier pt ca se intoarce impotriva lui de obicei....
Va pe toate fetele, bafta sa ajungeti cat mai repede la gravidutze

5+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ma bucur, Sorina,e foarte draguta chestia aia cu tick-tickul, numai ca nu stiu cum s-o fac sa apara pe unde postez; ca am vazut pe infertilitate.ro la forum, si pe altele, ca apare sub ce ai postat, ori la mine apare numai adresa .

In privinta a ceea ce ascris Laurici, m-am suparat si eu de data asta,tot acolo se vede! Imi pare rau ca am rabufnit, n-am zis nimic de asta pana acum,dar e a 2a oara cand ma simt lovita si eu de sageti!

Hei,pai inseamna ca e de bine cu pregnylul..,sa dea Domnul sa ne iasa la toate cu ochisori luna asta!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Lauricipani respectele mele...

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Fetili mele frumoase si deshtepte!!! Bey, mie-mi place omul sa fie om nu caine. Nu cred ca exista diferente intre noi (numai diagnosticul) si eu va iubesc pe toate! Sunteti fetele mele dragi si ma oftic cand cineva face pe desteptul. Dar...ca sa nu fiu off topic ma hopresc.
Sper ca toate sa fie OK de acum incolo si sper sa mai aud si neshte scuze din partea cuiva!

Pup gravidoasele!!! si endometrele!!!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

Eu am si vesti bune si proaste, cu alte cuvinte nu am reusit sa fac monitorizarea deoarece acolo unde am gasit echo cititor de ovare si endometre azi nu se efectuau echografii pentru ca firma care asigura "servisul"facea verificari,dar miine pot sa ma duc.
In alta ordine de idei temperatura de dimineata ,foarte de dimineata(la primul cintat al cocosilor) a fost 36.9 in ziua a 12-cea fata de 36.5 ieri,ceea ce inseamna ca ovulatia s-a produs.
In acest caz, mai are rost sa merg miine la monitorizare?Stiu ca o sa spuneti sa ma duc sa vad daca s-a desprins,dar mi-e este teama ca nu vede nimic(formatiunea corp galben nu se vade asa usor stiu eu)si voi primi raspunsul "lipsa ovulatie" iar eu o sa ma stresez in incertitudini.
in momentul in care va scriam am inceput sa am intepaturi in ovarul sting.

Mergi la inceput