Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 33
Raspunsuri - Pagina 16
monica_b spune:
Jubica, bHcg-ul ar trebui sa-l faci daca testele sint slab pozitive (Cata stie!
) ca sa stii mai bine cum stai. Daca endometrul nu e "de sarcina" asta nu inseamna ca nu are cum sa fie sarcina, iar daca este cred ca ar trebui chiar facut ceva in privinta endometrului ca sa fie "imbunatatit".
Iepurila, cum nu? Eu am facut si testul de singe in ziua 28 (negativ total), si vo 2 teste de sarcina (negative si alea). Din pacate abia peste vreo saptamina - doua ajung la doctor sa vada ce-i in kinderul cu surprize. Deocamdata am senzatia de bolovan in burta, ca dupa histero.
Si apropo de histero - bravo tie ca nu ti-e frica. Sa stii ca nici nu ai de ce sa-ti fie. In schimb a inceput sa ma ia pe mine teama de a doua HSG, ca am citit pe aici ca nu-i tocmai recomandabila. ![]()
Monica
Aspiranta in stand-by
Irina71 spune:
Neata fetele ....
Ziua 12, temp. 36.5 ... cu 0.1 mai mare decat ieri.
Sa va povestesc : am fost la dermatolog, sa vad ce naiba e chestia asta de pe fatza mea. Zice : cuperoza plus o mica acnee (io acnee n-am avut nici in adolescenta !). Cica am tenul sensibil, imi plesnesc vasele de sange pe fatza si nu sunt adaptata la vanturile turbate ce sufla iarna in Constanta. Ma rog, se apuca el sa scrie reteta, si io : "Stiti ... nu vreau sa par ridicola .... dar sa nu-mi dati ceva care sa afecteze o eventuala sarcina, ca eu vreau sa fac un copil".
I-a ramas pixul in aer !!! "De ce nu mi-ati spus de la inceput, doamna ??!!" - si-a rupt reteta ! "Pai in cazul asta va dau numai creme, si alea usoare .... pastile nu! Si nici dupa ce nasteti sa nu veniti la mine, ci numai dupa ce terminati si cu alaptatul".
Bine, cremele alea "usoare" or sa ma coste vreun milion, asta-i altceva ....
Pup toate fetele 
Irina. 
P.S. MIRONA MERSIIIII !!! 

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
jubica spune:
Utocatalina, nu am facut beta HCG-ul pentru ca medicul nu mi-a dat nici o speranta,dar acum am simptome din ce in ce mai accentuate si am hotarit sa merg la Cluj luni dimineta,iar rezultatul il voi avea luni dupa masa.Daca este o eventuala sarcina,se poate face ceva in privinta endometrului?
Sorina7 spune:
Jubica, pentru sustinerea endometrului se da Utrogestan sau Duphaston...deci progesteronul "hraneste" endometrul. Bafta !
utocatalina spune:
Jubica se poate sigur...eu iau utrogestan...dar te rog sa faci testul de singe ca daca este bbe si are nevoie de medicatie sa-i dai...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
andicu spune:
Irina,daca citesti ultimul meu mesaj, o sa vezi ca iar am temp.ca tine
,si sunt total in ceata; am simptome de ovulatie, testul de ovulatie a iesit pozitiv (diaspot),dar dupa temp. bazala si mucus inca n-as fi la ovulatie inca. Azi e ziua 12 a CM.
Cu Dumnezeu inainte!!
Iepurici, nu cred ca e grav , eu zic ca-i doar de bine, daca esti optimista; starea asta a ta nu poate face decat bine pentru conceptie
!succes cu programarea si sper sa iasa totul ok la analiza!
Costi si Jubica,repejor la analiza sangelui, dragutelor, ca poate nu stiti inca ce bucurie a dat peste voi
!Succes si tie Monica, sa fie cu
!
Laurici ce mai faci?ce simptome mai ai ?ai mai facut vreun test?
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
jubica spune:
Fetele,am uitat sa va mai spun de o schimbare la nivelul sinilor:areola incepe sa se mareasca si sa se pigmenteze.
Cata,tu nu ai observat la tine?
micha spune:
ultumesc Sorina,m-a luat prin surprindere termenul de "trilaminar",dar daca spui ca e de bine ma bucur.Nu am fost in stare sa-l intreb pe Dr. ce este acela,parca amutisem de tot,aveam emotii de teama sa nu gaseasca ceva in neregula.
ishu, in 2001 , HSG la Giulesti a fost super,nu m-a durut absolut DELOC,am simtit numai substanta cum urca prin trompe(am simtit-o dar nu dureros).-am prezentat dimineata la ora 8 ,am facut internarea,am mers in salon si am asteptat, timp in care am ascultat povestile tuturor pacientelor .A venit o dr.tinerica pe care o tot vazusem in preajma lui B. arinescu si mi-a dat "medicatia" cum a numit-o ea ,care a constat dintr-o pastila de Distonocalm,pe care alte paciente care asteptau aceeasi interventie nici nu au luat-o.Eu cumintica am inghitit-o.Apoi am coborit undeva la subsol,m-am urcat pe masa vaietindu-ma toata ca nu vreau sa ma doara,B.. mi-a spus ca nu ma va durea daca stau relaxata,ca foloseste o substanta foarte buna de care nu s-a plins nici-o pacienta.Apoi am simtit ca imi sterge colul cu un mic tampon umed si rece care am inteles ca ar contine si un anestezic si a inceput introducerea substantei ,asta a durat foarte putin si REPET :NU -A DURUT DELOC!!!!!!!!!,dupa care dr a parasit incaperea si au facut poza.Cind m-am dat jos de pe masa l-am auzit vorbind cu dr tinerica ca nu este nimic in neregula cu trompele,deci deja vazusera .
Substanta de contrast se numeste-ULTRAVIST-am inteles ca este importanta si asta.
monica_b spune:
Andicu, multzam de urari. Desi cred ca as fi un specimen de pus in rama daca s-ar dovedi ca in burtica am altceva decit vreo veste rea la cite analize negative si semne lipsa am... ![]()
Si cu toate ca de cite ori citesc titlul thread-ului "cum sa fac sa nu imi pierd speranta" eu gindesc: "pai sigur nu o pierzi daca nu o ai!", tocmai eu am sperantze in ciuda oricaror evidente. ![]()
Intr-o alta ordine de idei: daca testele zic da si temperatura zice ba... ce te costa sa incepi "treaba"? Gospodareste, din 2 in 2 zile, ca sa fii sigura ca nu pierzi nimic.
A! Si din ce stiam eu ar fi o explicatie: testele de pozitiveaza cu 4 pina la 30 ore inaintea ovulatiei, iar temperatura creste (si mucusul apare) la vreo zi dupa, deci e normal sa fie un defazaj.
Monica
Aspiranta in stand-by
Cristinna spune:
Buna fetele dragutele mele
....Nu am intrat de ceva vreme din anumite motive..nu are rost sa le dezbat. Profit de ocazia asta sa va 
pe toate sa sa va spun ca imi sunteti tare dragi pt optimismul si perseverenta voastra.....(ca si mine de altfel)![]()
Costi draguta...de fapt tie am vrut sa iti spun urmatoarele: e posibil sa ai ovulatie dubla
..mai ales din cauza stimularii.Acum vin si eu de la dr si sunt in aceeasi oala
...am ovulat pe stanga in 13 mai si in week-end-ul asta(azi ziua 19) se pare ca voi ovula pe dreapta unde am 2 foliculi maturi.
Deci sfatul meu este sa
din mom ce ai si mucus egg si sa nu te impacientezi pt ca din cauza ovulatiei duble se poate prelungi faza luteala
Iti tin pumnii si iti doresc bafta mare!
Fetelor...inca o data va imbratisez si va pup pe toate
.
Cata...tu vezi sa-mi incalzesti locul in noua ta barcuta
.
Cristinna