Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 33

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Neata fetele!
Briantis, daca lucrezi in ture e mai nashpa cu temperatura. Cel putin in dimineata cand iesi din tura poti sa uiti de ea. In ziua aia poti sa monitorizezi mucusul cervical. Poti sa iei temperatura bazala in zilele cand ai dormit niste ore beton, primul lucru cand te trezesti, la aceeasi ora. Plus mucus cervical. Graficul tau nu o sa fie foarte exact, dar te poti orienta, mai ales daca faci si monitorizare (ceea ce este recomandat). Daca mai ai intrebari, intreaba-ne!
Laurici, daca testele ies in continuare pozitive si uratii nu vin, mai fa o data Hcg dar in alta parte. Altceva nu stiu ce sa zic...
Catalina, scuze pentru intarzierea cu care te felicit. Sa fiti sanatosi! Si apropo...prima poza e aia cu testele, asta e a doua
Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Utocatalina , felicitari fetita draga ! Am vazut pozuta cu bebita ! Ce frumooooos !!!!!! Sarcina usoara si un copil sanatos, frumos, voios, destept si norocos iti doresc , din toata inima !

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

Cata ,mi-au dat lacrimile,un copil e o minune ,indiferent daca are o zi ,un an ,zece sau 20 sau 40,sau 5 saptamini si jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor mercic din suflet...nu-i asa ca are nasul lui???

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

Da CATA,...daca ma uit mai bine intr-adevar are nasul nasul lui
Dar esti sigura ca despre nas este vorba?

Mergi la inceput

Micha sa fie vorba de un alt nas???

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cata, cat de emotionata am fost sa-l vad pe bebita tau. Nici nu cred ca pot sa-mi imaginez emotiile care le traiesti tu. Sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi amandoi.
Laurici, eu chiar nu inteleg. Poate ca intradevar repetarea analizei in alta parte ar putea fi o solutie.
Motzunica tin pumnii stransi la fata marti. Sa dea domnul sa vii cu vesti bune.
Florini cat ma bucur ca mai dai un semn din cand in cand si ca ne citesti si incurajezi in continuare.
Apropos de semne Ale tu ce mai faci?
Eu azi ziua 3. Am facut ieri de la mine putere FSH si estradiol, dar rezultatele de-abia joia aviatoare. Sambata ma duc dupa trimitere la histeroscopie.
Va pupiesc pe toate, fara nici o exceptie.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata de la mare! Azi sunt 25 C si senin ,deci, cine vine la plaja in week-end?

Fetelor,dragelor, iar am nelamuriri ,ca asa sunt eu,nu pot sta linistita, trebuie sa-mi roiasca zeci de intrebari prin cap in orice moment ! Azi mi-am facut un test de ovulatie,in a11a zi fiind, si a iesit pozitiv;maine ar trebui sa fac pregnylul. Ce fac acum? daca sunt azi la ovulatie, maine ma mai ajuta cu ceva pregnylul?nu stiu ce sa fac,dar ma tot gandesc ca de obicei, in iese si a2a zi testul pozitiv.Foliculul ala aveti idee , dupa marime, cam la cat timp se poate sparge ?

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Andicu nu stiu cu testul de ovulatie..dar stiu ca foliculul se sparge diferit de fameie la femeie si la aceiasi femeie si de la luna la luna...asta inseamna ca sunt luni in care poti ovula cu el cu val. de 18 mm dar si luni in care poti ovula cam la 26 mm val lui...

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Of, Cata, ce m-as face fara tine?!
Chestia e ca nici nu m-a mai chemat in alta zi.Asta e, cum mi-o fi norocul,ieri am prestat si o sa continuam . Voi ati si-n ziua cand ati facut pregnyl ??

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput