gardnerella

gardnerella | Autor: saby

Link direct la acest mesaj

stie cineva cum se poate trata gardnerela?eu am incercat 3 tratamente dar fara rezultat. De fiecare data ginecologul mi-a dat acelas rezultat...."flora vaginala gradul III gardnerella." Nu mai suportmiros urat si multa secretie.Nici viata sexulala nu mai pot avea normala findca miroase urat. Ajutati-ma

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Eu m-am confruntat cu problema asta si un singur tratament m-a ajutat. Mi-am pus ovule mixte (langa maternitatea Giulesti sau spitalul Panait Sarbu este un centru de planning unde se vand, costa 50000 cutia). O cutie din aia mi-a rezolvat problema. Sanatate!

Claudia,soacra frumoasei Oti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Multumesc mult... eu am folosit 2 cuti de ovule mixte de la acelas spital si nici un efect. Am schimbat spitalul si am mers la o clinica particulara alt tratament mai indelungat si costisitor dar tot fara rezultat.Acum ce sa mai fac, poate vreun tratament naturist, daca stie cineva please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Saby, m-ai speriat!! Eu sant in tratament pt gardnerella, dar dupa prima zi mie mi-a disparut si secretia si, mai ales, mirosul. Sant in a 9 zi de tratament si nici nu vreau sa ma gandesc ca nu as mai putea scapa de ea. Cu ce ai facut tratament? Cat timp? LA ce spital ai fost? Eu m-am dus la Medsana si fac tratament cu Macmiror, Flagyl si Tantum Rosa. Spune-mi, te rog cum s-a manifestat in timpul tratamentului la tine.

dianas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna Dianas! Nu vreu sa te speri dar si mie mi-sa spus ca este ceva usor de care scapi si nu mi-a trecut nici dupa 3 luni de tratament. Eu am fost la Biomedica (asta dupa ce am fost de 2 ori la Spitalul Giulesti), am luat tratament tot cu Macmiror si niste ovule pt. schimbare ph. dar nu mai stiu cum se numesc. Dupa o sapt. de la terminarea tratam. a revenit secretia si mirosul neplacut. Mie doctorita mea mi-a spus sa iau Macmiror 7 zile dupa menstra iar dupa terminarea tratam. daca mai apare mirosul sa-mi mai pun cate un ovul de Macmiror. Mi-a mai spus ca trece foare greu si ca nu exista un anumit tratament doar cu rabdare si cu timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Buna saby! M-am uitat mai bine si Flagyl-ul e cu metronidazol, deci ovulele mele sant metronidazol sub numele de Flagyl. Iar macmiror eu am luat pastile, nu ovule. Sant asa de speriata... nu m-am gandit pana acum ca e posibil sa nu mai treaca gardnerella asta.

dianas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dumitrescu spune:

Eu nu m-am confruntat cu problema asta, dar va spun ce stiu eu, si anume ca si partenerul trebuie tratat. Va doresc insanatosire grabnica.

Mergi la inceput