gardnerella

stie cineva cum se poate trata gardnerela?eu am incercat 3 tratamente dar fara rezultat. De fiecare data ginecologul mi-a dat acelas rezultat...."flora vaginala gradul III gardnerella." Nu mai suportmiros urat si multa secretie.Nici viata sexulala nu mai pot avea normala findca miroase urat. Ajutati-ma
Raspunsuri

clauditzadennis spune:
Eu m-am confruntat cu problema asta si un singur tratament m-a ajutat. Mi-am pus ovule mixte (langa maternitatea Giulesti sau spitalul Panait Sarbu este un centru de planning unde se vand, costa 50000 cutia). O cutie din aia mi-a rezolvat problema. Sanatate!
Claudia,soacra frumoasei Oti

saby spune:
Multumesc mult... eu am folosit 2 cuti de ovule mixte de la acelas spital si nici un efect. Am schimbat spitalul si am mers la o clinica particulara alt tratament mai indelungat si costisitor dar tot fara rezultat.Acum ce sa mai fac, poate vreun tratament naturist, daca stie cineva please!

dianas spune:
Saby, m-ai speriat!! Eu sant in tratament pt gardnerella, dar dupa prima zi mie mi-a disparut si secretia si, mai ales, mirosul. Sant in a 9 zi de tratament si nici nu vreau sa ma gandesc ca nu as mai putea scapa de ea. Cu ce ai facut tratament? Cat timp? LA ce spital ai fost? Eu m-am dus la Medsana si fac tratament cu Macmiror, Flagyl si Tantum Rosa. Spune-mi, te rog cum s-a manifestat in timpul tratamentului la tine.
dianas

saby spune:
Buna Dianas! Nu vreu sa te speri dar si mie mi-sa spus ca este ceva usor de care scapi si nu mi-a trecut nici dupa 3 luni de tratament. Eu am fost la Biomedica (asta dupa ce am fost de 2 ori la Spitalul Giulesti), am luat tratament tot cu Macmiror si niste ovule pt. schimbare ph. dar nu mai stiu cum se numesc. Dupa o sapt. de la terminarea tratam. a revenit secretia si mirosul neplacut. Mie doctorita mea mi-a spus sa iau Macmiror 7 zile dupa menstra iar dupa terminarea tratam. daca mai apare mirosul sa-mi mai pun cate un ovul de Macmiror. Mi-a mai spus ca trece foare greu si ca nu exista un anumit tratament doar cu rabdare si cu timpul.

dianas spune:
Buna saby! M-am uitat mai bine si Flagyl-ul e cu metronidazol, deci ovulele mele sant metronidazol sub numele de Flagyl. Iar macmiror eu am luat pastile, nu ovule. Sant asa de speriata... nu m-am gandit pana acum ca e posibil sa nu mai treaca gardnerella asta.
dianas

rox_dumitrescu spune:
Eu nu m-am confruntat cu problema asta, dar va spun ce stiu eu, si anume ca si partenerul trebuie tratat. Va doresc insanatosire grabnica.