Mamici de iulie-august 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
anis spune:
Altceva...eu azi il simt pe bebe f jos parca...imi tot apasa vezica..am o senzatie f acuta de a ma duce la WC...sper ca n-am racit..plus ca ..in trim III scurgerile vaginale sunt cumva mai abundente?
AniS si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Oana C spune:
Cred ca toate avem aceeasi problema azi. Si pe mine ma doare fff jos si am senzatia ca trebuie sa merg la wc in fiecare minut. Apoi se linisteste vreo citeva minute si iar incepe durerea; e ca o intepatura, dar ma cam doare si spatele, jos, totodata ...
Sper sa nu fie ceva aiurea, mai ales ca ne-am cam facut de cap aseara (eu si sotul ... stiti voi ce).
Katink, si la mine bebelusa doarme sau sta transversal (lateral) in timpul noptii; sta cu capul in stinga si funduletul in dreapta, asa o simt (cred ca sta asa pt ca eu dorm mai mult pe partea dreapta si e ca si cum ea ar sta in fundulet). Apoi, dupa ce ma trezesc si ma ridic din pat dimineata se aseaza iar de jos in sus (cu capul in jos), ca o simt cum da din minute si picioruse in vreo 2-3 locuri deodata, mai mult sus, in coaste.
Da, Mamini, vino in Florida!!! E super!!! Doar sa te obisnuiesti cu caldura; dar daca stai in interior (acasa, magazine ...) in timpul zilei si iesi la plimbare dimineata si seara, plus piscina, gratare cind vrei, plaja, parcuri de distractie ... e f fain sa iti cresti copilasii aici.
Oana C si 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
irinabungau spune:
Anis, intr-adevar, si la mine scurgerile sunt mai abundente... neplacut, dar scapam noi si de asta!!!
Oana C, shturlubatica mica!!!! Ai mare grija cu chestia aia, mai delicat... sa nu treziti copilul... In alta ordine de idei, eu nu pot deosebi cum sta bebelusha mea, astazi am vazut-o si stiu ce pozitie are, dar de maine... iar intru in ceatza... stiu pe ce parte este dupa cum loveste, atat... dar daca pun mana pe burtik nu-mi pot da seama... probabil mai tarziu!!
Pupici, somn usor la burtici,
Irina si bebe 28 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
deny_82 spune:
Buna dimineatza!
Nu stiu ce mi se intampla dar de o sapt. incoa' ma tot trezesc la 6am.....de parca as avea de dat la pasari......Nu mai spun ca bebe e cel care imi da trezirea ......se vede de pe acum cine o sa fie "cocoshul in casa" printisoru' lu mamica.....Abia astept maine la control......Pupici Deny si David 30+
truli-luli spune:
Buna dimineata burticutelor!
Aualeeeeeeeeuuuu OanaC cum va individividiez Mie din saptamana 25 mi-a zis ca am colul scurt si sa sistam activitatile intense Nu-ti spun ca si sotul meu mai calculeaza uneori AMR-ul si il ia depresia.... Ei dar o sa treaca si asta....la un moment dat, f indepartat....
Noi am fost aseara la Razboiul stelelor si cred ca asta mica din burtica a trait mai ceva ca mine actiunea filmului ca atunci cand am ajuns acasa si pana am picat eu de oboseala topaia prin burtica si se impingea de parca ea era cavaler Jedi in cine stie ce lupta, mancau-ar mama de dulcica mica. Atunci cand e asa zbenguita face burtica mea mai ceva ca in Alien. Zici ca am cine stie ce chestie care umbla pe acolo....
Aaaa, am uitat, ca deh, sunt gravida, SI EU VREAU LA INTALNIRE Sambata e ok pt mine. Spuneti voi unde. Daca e scumput la cafe iaca beau un suc si cu asta basta, si-asa eu nu sunt pofticioasa.
Pupici
cami si zuza mica din burtica 28s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
Monica-Elena spune:
Zeno la carucioare este greutatea caruciorului nu greutatea pe care o poate tine caruciorulo. si este f importanta ptr ca de obicei mamica iese cu copilul la plimbare mai tot timpul deci e f important ca, caruciorul sa fie usor. Aici cale de la Graco sunt f usoare si usor de manevrat de una singura. La scaunul de masina sunt date kg copilului adica cat suporta scaunul de obicei sunt de la 0 la 15-18 kg si apoi sunt altele pana la 4 ani. Parca Chico are un scaun de la 0 la 3 ani.
Secretiile sunt abundente acum este normal la fel si bebe sa il simti mscand jos. Mai avem putin fetele. Practic cand intri in 9 luni poti naste oricand.
O zi exclenta!
Monica si bocanila de 33 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Oana C spune:
Cami, Irina, ce invidiat? ... ca noi de pe la 11 saptamini nu am avut "activitate" decit de vreo 3-4 ori; asta in 21 saptamini (ca acum am peste 32 sapt)... Calculati si voi care e frecventa .
Am fost diagnosticata cu placenta praevia marginala pina acum 1 saptamina (cind mi-au facut eco si mi-au spus ca placenta s-a ridicat mult).
Asa ca ne-au dat "dezlegare" la prostioare ... Chestia e ca noi am cam abuzat si poate de aceea m-am simtit rau toata ziua; inca ma mai doare spatele ...
Daca vreti sa stiti de , intrebati-o pe Adriana , ca ea stie mai multe, dupa cum citeam in unul din mesajele ei. Fericit cuplu, ea si sotiorul ei.
Hai ca am plecat la culcare, poate daca stau intinsa in pat imi mai trece putin durerea de spate.
Va pup.
Oana C si 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
truli-luli spune:
OanaC am inteles acum ca si voi ati avut de recuperat Dar eu ce sa mai zic ? Activitate ioc.... dar ma dor oasele bazinului uneori de parca as fi fost la maraton de.... 3 zile si 3 nopti fara intrerupere Ei, pe asta cum o mai explic???
Dar lasa ca trece....
Si eu am observat ca secretia a devenit mai abundenta in ultimul timp. Cred ca e normal. La fel o mai simt si eu pe bebe uneori lovind jos de tot de parca ar da sa iasa.... dar si asta am inteles ca e normal. Dar din sanii mei nu curge nici un lichid cel putin deocamdata. Si nici masaj la sani nu am voie sa fac pt ca mi-a zis dr ca pot sa imi provoace contractii si astea nu sunt indicate deloc in cazul meu. Asa ca stau cumintica si astept sa se descurce singuri
cami si zuza mica din burtica 28s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
MONAI spune:
Oana C, fericito, tu nu sti ca cui pe cui se scoate? Ia incearca si o sa vezi .
Sa auzim numai de bine.
31+ si din burtica Sara.
irinabungau spune:
Neatza la burtici,
Oana, pai... la mine de la 12 sapt. mi-a plecat iubitul si vine acasa inainte sa nasc... adica activitate IOK de la 12 sapt si va tine chestia asta pana dupa nastere cand ne va OK-ul nea' doctorul... Oricum, nici voie nu am, cu placenta mea joasa... asa ca... astept vremuri mai bune Cred ca pana in septembrie nici nu ar trebui sa visez la ...
Apropos, tu nu dormi la ora asta???
Pupici,
Irina si bebe 28 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau