Mamici de iulie-august 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Buna dimineatza!

vad ca toata lumea se simte bine, daca se vorbeste despre sex.

Si bebelica mea sta uneori foarte jos, cred isi mai cerceteaza capul, ca se si impinge prin cate un loc de numa- numa.

Eu ieri am facut o prostioara, am alergat dupa un autobuz (in fine, nenea m-a vazut si a oprit si mi-a deschis usa din spate (in afara statiei) astepta sa ma urc, asha ca am fugit un picut) si apoi m-au luat niste contractii... de nu mai stiam pe unde sa scot camasa. N-am mai simtit asha de la nasterea Mirunei. Noroc ca s-a relaxat uterul la loc stand in pat vreo jumatate de ora, dar tot m-am simtit cam obosita. Promit sa nu se mai repete!

Anis bineinteles ca VIN SI EU LA INTALNIRE

Pupici si o zi superba,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Tot uit sa va dau niste linkuri despre zestrea bebelului de inceput:
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=2733&page_nr=1

si despre bagajul de spital:
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=2672&page_nr=1

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Boga, ai mare grija, mai bine mai astepti cateva minute decat sa faci sporturi din astea extreme de genul alergatului dupa autobuz... Meriti bataitza!!!
Pupici multi Mirunei, cu sigurantza vine si Mirunica cea cuminte cu tine, asa-i??? Offf, vreau si eu!!!! Dar nu se poa' ... asta este...
Sa faceti poze muuuulte, bine???

Pupici,

Irina si bebe 28 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna dimineata,
Vad ca vorbiti despre kg si insomnii. Eu merg miine la control si ma voi cintari insa cred ca pina in saptamina 27 am pus vreo 7-8kg. Stiu, cam mult dar asta e, le voi da eu jos. Cit despre insomnii, ma trezesc noapte si merg la baie si dupa aia somn ..ioc. Nu stiu de ce pentru ca in prima sarcina nu am avut asa ceva nici in ultimele luni. Acum probabil ma strsez din cauza ca sotul meu ramine fara servici si n-a semnat inca nici un contract pentru un nou job....ma gindesc, cum ne vom descurca.
Mamini, e destul de riscant sa pleci de acasa la drum lung cu un bb de 4 luni. Eu am plecat cu Danuta pe avion in Romania cind ea avea 7 luni jumate si tot n-a fost usor. Am avut norok, cu faptul ca eu o alaptam si i-am bagat titica-n gura la decolare si aterizare si a dormit, n-au durut-o urechiusele insa am mai vazut bebei in avion care au plins non stop, de la decolare la aterizare (intr-adevar erau si mai mici decit Danuta). Iti recomand sa mai astepti pentru o plimbare cu avionul. In schimb pe Danuta am luat-o cu noi in Estonia pe cind avea vreo 3 luni si ceva. A fost ok, am luat cabina pe vapor, a dormit, papat si i-a fost bine.
Sanatate la burtici,
K27+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna burtici!

Mai fetelor,voi aveti semnal pe connex?Mi-am bulit eu telefonul sau e reteua de vina?.....
Deny si David 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mey, da' ce-i cu linistea asta pe forum???

Eu ma bucur ca a venit caldurica, pot sa ies si eu la plimbarici...

Da' ce se intampla cu fetele mele din Constanta?????

Kulta, zici ca ai pus multe kg adica 7 la 27 sapt? Pai eu am pus 13 kg la 28 sapt... asa ca nu te plange, stai foarte bine!!! Eu sper sa dau jos rapid kilele acumulate dupa ce iese bebitza mea!!

Pupici,

Irina si bebe 28 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare!
Oana C, Irina, acum ca ma gindesc ce-am cautat la zapezi, ploi si intuneric...e poveste lunga, dar nu prea aveam sperante in Ro, omul a gasit job permanent aici, platit decent, departe de socreli...mi s-a parut ideal. si as pleca si miine, numai ca atunci cind am venit aici nu mi-au recunoscut diploma( 6 ani din viata!) si m-au bagat in anul trei de facultate ( noroc ca aici se fac 5, nu ca la noi si am avut de echivalat 3)si am mai terminat-o o data, ca diploma de EU n-aveam si...trebuia sa-mi iau si de-aia...daca plec in State, as lua-o iar de la zero, ca nu recunosc diplomele de Ro, nici pe cele de EU si nu stiu daca ma credeti, dar nu ma mai tin nervii...si-asa mi-am batut joc de ei, atitia ani de scoala,limba asta imputita, SOACRA-MEA! - ca era sa uit...imi ajunge.
azi ma simt un pic mai bine, ieri mi-a fost rau fizic, in primul rind, am fost ametita si fara putere toata ziua si m-a durut burtica groaznic. astazi sunt mai bine. dupa-amiaza mai dau o tura de cumparaturi...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, chiar, vorba Irinei, te rasfeti cu kg alea, vezi-ti de treaba,e f bine, cit ai fi vrut sa pui? esti f bine asa. eu miine implinesc 28 s si am 10 kg plus. si asta cu mare grija, daca mincam ce voiam si cit voiam, cred ca aveam 20 in plus.oricum, sunt 20 peste ce ar trebui sa am normal.dar asta e.o sa incerc sa le dau jos dupa.
cu zburatul cu bebe am auzit fel si fel de opinii, ca e mai simplu cind e mic, ca macar sta locului, ca nu...oricum as pleca cu ea acasa de Craciun, sa ii fac pasaport si sa o botez.cu frigul nu stiu cum o sa ne impacam, mi-e teama sa nu raceasca.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna burtici!

Noi ieri am fost la cursul pregatitor nasterii, prima sedinta. A fost interesant, prea multe lucruri noi nu am afalt ca multe le stiam deja

Am vb. despre ce pb. apar pe perioada sarcinii si cum trebuie "tratate" - costipatie, dureri de spate, umflatul mainilor si al picioareleor, sangerari ale gingiilor sau nas...

Apoi am facut gimnastica, exercitii aparent usoare dar la un exercitiu am inceput sa vad stele verzi - stati pe varfuri si ridicati mainile desupra capului ca si cum ati vrea sa prindeti ceva de sus, ei bine eu am vazut stele la exercitiul asta, aparent simplu...

Ce e de mentionat, cineva a intrebat cum putem evita ruptura de perineu... Ne-a fost recomendat un ulei special pentru masaj, de la Weleda, "Damm-Massageöl" cu care putem masa perineul incepand cu sapatamana 33-34.

Cam asta am facut in prima sedinta, saptamana viitoare ne va invata tehnici de respiratie si relaxare in timpul travaliului.

Cam atata despre curs.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 30sapt.

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

REPET MESAJUL
Fetele, cu INTALNIREA....PROPUNETI SI VOI UN LOC!!!
SAMBATA 28 MAI 2005 MAREA INTALNIRE..ORA 16 sau 17 ...LOCATIE????

Lista:
-mitub
-truli-luli
-andrea_ea

PROPUNERI :
-CAFE AMBIANCE (e pe str Beller, chiar pe partea dreapta cum vii de la Piata Dorobanti...la intrarea in parc,au si terasa)..preturi nu f ieftine dar nici f scumpe...poti bea o apa un suc etc...nu e locatie neaparat pt mancat)

AniS si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput