Mamici de iulie-august 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
andre_ea spune:
Anis, vin si eu cu bb la intalnire!
Eu alta idee de locatie nu am, dar propun ora 17.00. La 16.00 nu prea as putea. Ce ziceti?
Andy si
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
Katink spune:
S-a vb si de kg si moasa ne-a sfatuit sa nu ne stresam cu kg, sunt femei care iau 5kg pe perioada sarcinii si sunt femei care iau 20kg.
Si astfel am aflat ca printre noi era o mamica ce a luat 32 kg la prima sarcina, acuma arata ff bine, doar in fata avea balonasul, deci clar acuma a luat mult mai putin...
Kg luate se dau jos si nu trebuie sa devina un stres pe perioada sarcinii.
Important este ca bebe sa se dezvolte corespunzator graficului.
Daca imi mai amintesc ceva va mai scriu.
Numai bine,
Katink
si dulcineea mea 30sapt.
Fotografii
Katink spune:
Cocoloasha,
am intrebat si daca e vreo problema ca sunt mica si am bazinul ingust.
Nu trebuie sa iti faci griji decat atunci cand copilul este prea mare sau nu este in pozitie buna. Ca a asistat femei mai mici si mai inguste ca mine, care au nascut fara nici un fel de probleme.
Acuma eu nu stiu tu cat de ingusta esti, ca nu am vazut poze cu tine, dar daca dr. tau iti spune ca nu e nici un pericol si copilul are dimensiuni normale, este bine pozitionat nu cred ca ai de ce sa nu mergi pe mana lui si sa nasti normal. Oricum decizia finala iti apartine in totalitate.
Ca o a doua parere o voi intreba si dr. mea marti cand ajung la control.
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 30sapt.
Fotografii
Irda spune:
'Neata fetele! Asa mai pe la pranz, da' asta e!
Aseara am stat de patrulat prin casa si razboit cu tantarii, caldura, Daria, dureri de burtica etc! Asa ca la 7 dimineata cand mi-a plecat consortu' la munca eram franta....nu cred ca am reusit sa dorm adunat mai mult de o ora noaptea trecuta!
Dar am recuperat de la 7 pana acum vreo 10 minute
!
Bebe a avut program de disco toata noaptea si mami de insomnie .....ufff...m-a scotocit pe jos de tot de credeam ca vrea sa iasa...+ dureri de burtica!
Cand am atipit intr-un final am visat ca trebuia sa mergem urgent la spital sa nasc....Dr. Nayel era plecat, eu n-aveam bani de cezariana....nici bagaj de spital, nici hainute de bebe (pana acum i-am luat doar 2 body-uri)ce mai.....un adevarat cosmar! Cred ca m-apuc de cumparaturi macar pentru bagajul de spital!
Pupici de la 2 stresate
Irda
28+3 si bebe Daria
http://community.webshots.com/user/irdaria
mamini spune:
si eu dorm prost si putin, dar azi noapte am visat bebita( o sa incerc sa tin minte cum arata in vis cind o sa o vad)- era tare frumusica si infofolita si ii era fomica si eu incercam sa ii dau sa pape si era greu cu atitea hainute si luatul in brate, tinut capsorul...m-am trezit asa induiosata de cit era de mica si de frumoasa...din pacate de pe 5 n-am mai dormit, m-am sucit in pat pina pe la 8 si ceva degeaba...
si mi s-a facut asa dor s-o vad, m-as duce la o ecografie, urmatoarea programare la spital pe 13 iulie, deci doar la particular daca ma duc. si parca mai bine cu 100 de euro iau masuta de schimbat cu cadita si inca ceva, o crema sau un pampers...
M
Ioana Co. spune:
Buna fetele! Am intrat si eu sa va salut ca greu ma mai urnesc la scris, dar de citit sunt o cititoare fidela!....Am fost si noi la control si se pare ca bebita e dezvoltata la mm, dupa cum spunea dr. pt varsta ei, nu e un bb mare, dar nici mic....imi spune ca la nastere o sa fie undeva la 3.500 ....om trai si om vedea....am si stabilit data nasterii, daca nimic nu se schimba pana atunci si nu va da semne cum ca vrea mai repede - voi naste pe 1 iulie

...mult a fost putin a mai ramas....nu m-am apucat de bagajel inca pt ca bebe de acasa si serviciul imi ocupa tot timpul...dar incet, incet voi incepe....am luat ceva hainute pt "bubuca", un sac de dormit tare dragut de la buburuza.com precum si biberonul anticolici tot de acolo. As vrea sa cumpar un cosulet de masina , dar inca nu m-am hotarat exact la model precum si patut. Incep in forta in luna iunie cu cumparaturile pt ca stiu ce rau e a nu le ai facute inainte....am patit- o la primul.
Stiti cumva de unde as putea cumpara un baby phone la un pret mai accesibil ???
Pupici,
Ioana & Co.
Daryus & bb mica din burtica 35s (Darianna)
Irda spune:
Si noi vrem la intalnire! Dar cum se ajunge acolo, autobuz, troleu,metrou etc? Eu vin din Militari.
Nu stiu daca poate tati sa ne aduca......masinuta noastra e cam bolnava...
In legatura cu patuturile pentru bebei....care credeti ca-s mai bune? Cele de lemn sau pliante? Noi cel putin un week-end pe luna o sa fim plecati...ori la parintii lui ori la ai mei...
Sunt cam in dilema ![]()
Pupici
Irda
28+3 si bebe Daria
http://community.webshots.com/user/irdaria
MONAI spune:
Vad ca cele mai multe burtici se plang de dureri, asta este, mult a fost, putin a ramas
.
Si eu am iesit azi in oras si am cumparat salteluta pentru infasat, mi-am comandat inca vreo doua lenjerii pentru patutul fetitei (nu am nervi sa cos la masina acum) si mi-am mai comandat Garmastan la Sensiblu (va inchipuiti ca nu am gasit la nici o farmacie din oras acest unguent
).
Daca ne simtim bine in continuare, tati ne va scoate dupa-masa la o inghetata
si il vom convinge sa cumparam cutiuta muzicala pentru fetita (am ochit una tare draguta, are 12 melodii, inclusiv muzica de pian, dar e cam scumpa
).
Fetele, voi stiti de ce nu se mai foloseste pudra pentru fundicul copiilor? Am tot citit, dar nu am gasit nici o explicatie.
Sa auzim numai de bine.
31+ si
din burtica Sara.
MONAI spune:
Irda, daca umblati mult in deplasare cel mai bun e patutul gen tarc care se si demonteaza. Am vazut la cineva si tare mi-a placut (eu apucasem de am cumparat unul de lemn, clasic, cu trei nivele).
Am gasit un link, poate te ajuta, transportul e gratuit www.clip-trade.ro/store/viewbrands.php?bid=2.
Sa auzim numai de bine.
31+ si
din burtica Sara.

Avea dreptate sotul.