Mamici de iulie-august 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna!

Azi sunt mai linistita. Aseara am mers la medicul cu care voi naste si i-am spus ca sunt curioasa sa ii vad fata lui bebe. Dar bebelusul meu statea cu spatele la noi.
Cand a auzit el ca mami vrea sa il vada, a facut o manevra si s-a intors cu fatza si... i-am vazut cat de cat fetisoara. Este bucalat si mi s-a parut atat de frumos de nu va puteti imagina. Desi era un eco normal, eu zic ca i-am vazut cat de cat fatza si...SIGUR semana cu mine

Luminita
29 de saptamani cu Andrei
POZE CU BURTICA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

burtici dragalase!
Eu intru din ce in ce mai rar,pentru ca sint foarte ocupat cu serviciul , cu lucrarea de licenta,plimbari cu Mihnea si cumparaturi pentru bebe.
Aseara am fost la echo,Dumbo Jumbo e bine,are 2500 g,zburda vesel prin burta ,i-am vazut fetisoara si seamana leit cu frate-su.
Conform echografului ar trebui sa nasc pe 5 iulie,iar dr., mi-a zis ca ma va opera pe 1 iulie.Din pacate el pleaca pina pe 20 iunie in strainatate si stau cu mari emotii(desi m-a lasat la alt medic,daca Doamne fereste se inimpla ceva si bebe se grabeste)pe linga cele pe care mi le provoaca sustinerea licentei intre 24-30 iunie.

Va pupacesc pe toate si va doresc sarcini usoare pina la capat si sper sa pot intra mai des pe la voi!

CristinaDumbo Jumbo 34 s si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna ziua,burticute!
Imi cer scuze ca nu am mai scris pe DC dar am fost foarte ocupata.Si nici internet nu am avut.Dar acum e OK.
Si eu si bb boy suntem bine,este foarte activ dar nu-l simt jos,nu ma doare si asta e bine cred.Este inca in pozitie pelvina dar are timp sa se intoarca pana la 7 luni din cate am inteles.
Si mie imi curge un lichid incolor din sani dar asta de mult timp.Cam de luna trecuta.Dar nu pateaza.Nu iese decat cand strang sfarcurile,nu iese singur.Si eu am scurgeri mai abundente de cateva zile dar e normal.Cat despre la noi e mult mai bine decat la inceput.Am un apetit... Dar sotul este putin mai inhibat din cauza bb-ului.Ii este teama sa nu se intample ceva.

Cam atat ca am scris o gramada.

Giana26+

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Buna fetelor!

Nici eu nu mai apuc sa mai scriu din cauza serviciului. Desi dr. mi-a dat program redus stau cate 10 ore si nu prea ma simt bine. Ma si stresez foarte mult. De-abia astept 20 iunie sa nu mai vin la serviciu.

Nu mai stiu cine se plangea de infectie urinara. Eu am luat amoxicilina pentru infectie cu E coli si nu a trecut. Acum "mananc" Zinnat. Toate recomandate de dna doctor. Eu zic ca cel mai bine sa nu va duceti la doctor. Fiecare poate avea alt tip de infectie. Eu am facut urocultura si la antibiograma mi-a dat o lista cu antibioticele care "rapun" aceasta infectie. Din pacate nu sunt decat 2 in cazul meu.

In rest, de vreo cateva zile dimineata ma simt cam nasol. Ma cam ia o stare de lesin. Daca nu stau jos nu mi-e bine. Mi-e si foarte cald. Nu-mi dau seama ce poate fi. I-au si fier si Magne B6 si mananc bine dimineata. Sapt. viitoare ma duc la dr. si o s-o intreb si pe ea ce poate fi.

27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cu intalnirea eu zic sa o lasam balta...nimeni nu organizeaza nimenik...asa ca eu zic sa va hotarati si eu vin unde hotarati voi...ca vad ca merge tare greuuuuuuuuuuu....

Azi e innorat si vad ca bebelina e lenesa..cred ca doarme...mereu cand e inchis afara e asa.Si la voi??

AniS si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna!

Ma pregatesc si eu de "decolare" ...ca azi mergem la doctor.....abia astept sa-mi vad printisoru'.....Desi controlul este abia la 18pm.....plec de pe acu'.......Intr-o ora si jumatate ajung in bucuresti.....si sa ne mai ramana si noua timp de plimbarica si de cheltuit bani...
Pupici!!!
Deny si David 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

As vrea sa-i transmit monikai_25me..ca sunt alaturi de ea..si multi pupici si sa aibe grija de puiutul ramas!

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Adriana, sa-ti traiasca sotul, a fost foarte haios cu mesajul lui.
Cami super camera! noi stam in casa noua din sept 4004 si in genul asta vroiam dormitorul nostru, dar am renuntat. Acum ca am vazut ce frumos arata camera puiului tau, mi s-a aprins beculetul si i-am spus sotului ca vreau si eu. Camera pt. bebe e alba si o sa-i facem partea de jos bleu sau vernil - ma mai gandesc, sa mai studiez culorile.
Lumi, normal ca seamana cu tine bebe, doar e baietel si baieteii seamana cu mamele. Si normal ca e frumos ca si tu esti o mamica frumusica.

Zina si bb Matei 29 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by anis

As vrea sa-i transmit monikai_25me..ca sunt alaturi de ea..si multi pupici si sa aibe grija de puiutul ramas!

Ce a patit monikai_25me?

Luminita
29 de saptamani cu Andrei
POZE CU BURTICA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Anis nici nu te gandi sa renunti!

Pai eu am anuntat sotul ca ma intalnesc cu voi, Miruna se lauda ca se scoala la 4 ca sa vina (dar daca nu e cu loc de joaca nu mai vine), pe Irda am sfatuit-o cum sa ajunga!

Sigur ca venim. La locul stabilit de tine. Hai nu te mai necaji, e de la vreme si hormoni .

deny asteptam vesti bune de la Dr.

Cristina bafta multa cu invatatul, scrisul pt licenta si sa stea cumintel Dumbo Jumbo pana pe 1 iulie. Vad ca pe dr. l-ai convins sa nasti dupa licenta, ramane doar piciul sa vrea sa stea in burtica pana atunci.

Va sarut pe toate,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput