Nou venit!

Nou venit! | Autor: alexutza1012

Link direct la acest mesaj

Buna felelor!

Dupa ce am citi in fiecare zi tot ce ati scris, in sfarsit m-am hotarat si eu sa intru in ... dialog!

Am 29 de ani si uter fibromatos, o framada de fibroame intramurale si subseroase dintre care 2 de 6 cm.

Doctorii la cer am fost au clatinat din cap si au spus ce e forte rau...

Din fericire...daca se poate numi asa... nu am avut decat dureri ( intepaturi ) si balonari. Nici o dereglare a ciclului, nici o singerare puternica...nimic altceva.

Dupa 3D ul facut in Martie am tinut un regim.

Dimineata pe stomacul gol:

1 lingura de extract de soc
dupa 15 min
1 lingura Milk Thistle
dupa 15 min
2 lingur aloe vera
dupa 15 min
ceai de urzica

Dupa micul dejun, dupa 30 min:

1 pastila vitamina A (+E)
1 pastila royal jelly
1 pastila acid folic

Inainte de pranz:

1 lingurita de agnus castus

Dupa amiaza:

3-4 cani ceai ( intre 15:00 si 18:00 )
urzica, papadie ( mai ales )
Vezica urinara lucreaza la mazim intre 15:00 si 17:00 de accea trebuie baute ceaiuri multe in perioada asta.
Intre 17:00 si 19:00 lucraza rinichii.

Cu jumatate de ora inainte de cina ( pe la 19:00 )

2 linguri aloe vera

Dupa cina:

1 pastila vitamina A (+E)
1 pastila royal jelly

Inainte de culcare:

1 lingura de extract de soc
dupa 15 min
1 lingura Milk Thistle
dupa 15 min
ceai de urzica

E infernal , stiu...dar ce sa faci???
Si asta nu e tot!!!

Am mancat doar cruditati, numai salate, fructe, legume, seminte, nuci
Multe uleiuri omega 3/6/9.
De exemplu in salata puneam un dressing facut din: 2 linguri ulei de masline, o lingura ulei de floarea soarelui, o lingurita ulei de in si o lingurita ulei de susan si un pic de sos soia.

Si multe multe seminte si nuci toata ziua , goale sau in salate, sau amestecate cu miere ca desert : in, susan, floarea soarelui, dovleac, alune de padure, nuci.

Si ce este cel mai important, foarte foarte important, produsele pe care le mancati sa fie ecologice!!!! Daca au fost stropite cu ceva asta e... duce la producere de mult estrogen si dereglari hormonale.

Deci, dupa 2 luni de tratament pot sa spun ca nu ma mai doare nimic, nu mai sunt balonata si ma simt excelent. O sa ma duc sa imi fac alt 3D sa vad, poate s-au mai micsorat! Oricum, nu mai simt uterul la pipait asa cum il simteam in Februarie.

As vrea totusi sa fac embolizare... am vazut ca unele din voi au facut deja, as vrea sa va pun cateva intrebari privat daca se poate, va rog sa imi scrieti!

Abia astept sa vorbesc cu voi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Bine ai venit la "despre copii"! Vad ca totusi ai un tonus bun dupa cate ai tras. Eu zic sa intri pe subiectul "fibrom uterin" si sa vorbesti cu fetele de acolo, care o parte din ele se confrunta cu probleme asemanatoare cu ale tale si ati putea discuta multe pe acest subiect! In speranta ca te vei simti bine, ca noi toate de altfel, pe acest forum, te invitam la fibrom uterin pentru discutii pe subiectul pe care l-ai lansat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BRYANA spune:

buna,am aceeasi varsta ca si tine si aceeasi problema:uter fibromatos.am trecut deja prin doua operatii de miomectomie si din experienta i-ti spun ca nu toate fibroamele pot fi embolizate.daca ai intrebari te ajut cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Bine ai venit, draga Alexitza!
Spune-mi te rog, pastilutele pe care le-ai papat cu atata inversunare,sunt ,, FOREVER LIVING" ??
Pupici, Musete

Mergi la inceput