teratospermia + astenooligozoospermie
Raspunsuri - Pagina 9
Catrinel_17 spune:
Princess
da, putin m-am calmat, dar am asa un sentiment de zadarnicie, cumva. Numai ca ma gindesc - tocmai am scris si la alt topic – nu se poate ca atitea eforturi sa fie degeaba!! Mi-e cam frica de rezultat, ca sotzul meu e dificil, si la renuntatul la fumat, si la luat de pastile, fie ele si vitamine. E zodia berbec, de!
Sa vedem ce zice testul. Of, si doctoritza aia era asa de amuzata de toata tarasenia – si tot zicea ca nu e concludent, ca un singur test nu zice nimica, ca ce va veni sa-l faceti, etc. Bine ca nu am fost si eu inauntru cu el sa aud toate astea ca nu stiu ce-i faceam. Ce stil, ca si cum ne-am plictisi, si ca sa ne omorim vremea ne-am gindit sa facem o spermograma, ca-i exotic!! 
_
I am not insane, just emotionally unstable.
princess spune:
Pai , Catrinel ,tu nu te-ai convins ca mediocritatea si prostia sunt la tot pasul? Sa stii ca si noi am trecut printr-o groaza de situatii jenante , stupide si prin multe momente dificile , dar la un moment dat toate au ramas in urma pt. ca ne-am propus sa nu ne mai afecteze decat ceea ce vrem noi sa ne afecteze!
Este destul de dureros sa acceptam problema noastra , dar speram ca intr-o zi ea nu va mai fi o problema.
In ce priveste incapatanarea sotilor , al meu este Capricorn , deci tot ... beton , ca si al tau . Eu incerc sa nu ii impun nimic cu forta pt. ca nu merge , ci cu vorba buna !
Catrinel_17 spune:
Da, tocmai asta e chestia, ca sunt la capatul puterilor, ma stapinesc pe mine din toate puterile, dar mai trebuie sa gasesc fortze sa fiu diplomata, sa gasesc vorba aia buna, sa nu fortez, sa fiu calma…. Ca pina la urma tot dau cu bita in balta, na.
Pe urma vin si la birou unde ma mai asteapta o tura de chestii din astea. Cre’ ca am nevoie de concediu.
_
princess spune:
Ar fi o idee buna , un concediu!
Incearaca sa iti gasesti forta de a te linisti si de a face lucruri care te fac sa te simti bine, iar ce e negativ ori sa-l transformi in pozitiv prin diferite argumente ori sa-l inlaturi de tot!Noi zicem mereu asa: nimic pe lumea asta nu merita sa ne tulbure pe noi si armonia noastra!E adevarat ca si noi mai clacam , dar ne revenim repede!Totul face parte din viata!
Crezi ca noua ne e usor sa locuim intr-un bloc unde sunt numai familii tinere , foarte tinere , care au 1-2 copii cu varste intre 0-4 ani si care toata ziua te intreaba " dar voi ce problema aveti? " sau " cand faceti copil?" sau " sa nu stati fara copil ca nu e bine"
Pai , zi tu ,poti sa le explici unor astfel de oameni problema ta ?
Noi am procedat asa: am eliminat sursele de stress , adica pe cei care ne agasau .Si uite asa mergem mai departe !
Catrinel_17 spune:
Oh, da, princess, si la noi in cladire era o vreme cind erau vreo 5 carucioare jos in scara, era plin de copii mici… Stiu ce vrei sa spui.
Esti o draguta! 
Am postat la Aspirante optimiste ca a sunat al meu sotz la cabinet si i-au spus ca totul este absolut normal la el si ca transmit rezultatele la ginecologul meu. Faza la care am zis STOP! Vreau sa vad foaia cu rezultate cu ochii mei.
Nu stiu atunci de ce la TPC rezultatul a fost negativ. Probabil mediul meu ii distruge. Nu stiu ce sa zic.
Cind o sa am foaia cu rezultate, am sa scriu, ca sa vedeti si voi ce inteleg ei prin "normal".
pupici
_
princess spune:
Vezi Catrinel ca Dumnezeu nu doarme ! Acum eu zic ca oricare ar fi problema in continuare , se poate rezolva! Ai vazut si tu ce grea problema este infertilitatea masculina! Fiti increzatori ca aveti de ce!Si lasa-l pe bietu' om sa fumeze daca asa vrea el pt. ca spermograma e OK !Ai sa vezi ca o sa se lase singurel-singurel!
Noi ce sa mai zicem ,ca la noi problema este cam asa: eu - nu ovulatie (inca mai investighez) , iar sotul - oligospermie?
Bafta in continuare si sa ne tii la curent cu spermograma!
livia spune:
Am scris despre niste produse naturiste buuuune la adresa:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50602
rem spune:

Catrinel referitor la modul cum ati facut spermograma, trebuie sa-ti spun ca la mine la ultima spermocultura s-a intamplat tocmai pe dos...
...ma duc dimineata sa-mi dea
un recipient steril (vorbisem inainte cu el la telefon) si numai ce-l vad ca ia o eprubeta, ia o cheie, le intreaba pe asistente "e liber ?" si vad ca ma conduce spre un ...WC de pe hol... fac eu
si ii zic ca mai bine aduc a doua zi de dimineata
de acasa si zice ca OK...oare ce o fi crezut ca am venit cu reviste XXX
la mine sau ca am imaginatia asa de bogata
sa "performez" in buda aia de spital, asa la comanda ?!?![]()
...sa vedeti ce fetze au facut asistentele cand am intrat inapoi in cabinet dupa nici un minut de cand luase cheia
si m-a condus spre WC...![]()

![]()

Eu zic ca daca nu privesti cu umor situatia treci foarte greu peste problemele astea...
Si eu m-am lasat de fumat din 14 februarie 2004 ... dar eu nu fumam mult (aprox. 5-6 tigari pe zi normala - adika fara evenimente stresante/happy) insa fumam de vreo 14 ani si simteam placere sa fumez tigarile alea (nu prea obisnuiam sa fumez de plictiseala, sau sa mai treaca timpul...)...asa ca dupa o raceala care mi-a taiat pofta de fumat vreo 2 zile am renuntat brusc...am zis ca sa vad cat rezist si am avut vreo 2 luni pachetul neinceput la mine in buzunar dar am reusit sa rezist
(o mare, mare influenta a avut ideea ca fumatul dauneaza grav
...am zis ca o sa fumez trabuc cand o sa se nasca
)
Sa ne spui rezultatele spermogramei Catrinel ...
I PUP YOU!

Catrinel_17 spune:
Da, l-am trimis azi sa ia foaia, ca cei de acolo voiau sa trimita rezultatele direct la ginecologul meu. SI EU VREAU SA VAD valorile, vreau sa stiu ce inteleg ei prin „normal“.
Acuma-s ingrijorata ca poate a iesit asa bine ca l-am indopat cu Q10 si zinc si toate alea, si a redus si fumatul… dar nu avea cum sa se corecteze situatia asa de repede, nu?
Va pup pe toti si toate – multa sanatate!!
_
Catrinel_17 spune:
quote:
Originally posted by princess
Vezi Catrinel ca Dumnezeu nu doarme ! Acum eu zic ca oricare ar fi problema in continuare , se poate rezolva! Ai vazut si tu ce grea problema este infertilitatea masculina! Fiti increzatori ca aveti de ce!Si lasa-l pe bietu' om sa fumeze daca asa vrea el pt. ca spermograma e OK !Ai sa vezi ca o sa se lase singurel-singurel!
Noi ce sa mai zicem ,ca la noi problema este cam asa: eu - nu ovulatie (inca mai investighez) , iar sotul - oligospermie?
Bafta in continuare si sa ne tii la curent cu spermograma!
Princess, si la mine era (este) ovulatie “nu”. Am facut monitorizari vreo 2 luni, am luat Choragon (pregnyl) ca s-o induca, am facut si laparoscopie, acuma trec pe dozari hormonale de luna viitoare. Imi pare asa de rau ca nu am inceput mai devreme monitorizarile si toata tevatura asta!! Am inceput numai prin octombrie 2004.
Tu ce investigatii faci?

_