teratospermia + astenooligozoospermie
Raspunsuri - Pagina 2
musete spune:
Rem, imi sunt atat de familiare rezultatele pe care le-ai expus. la noi, s-au rezolvat in doar doua luni de tratament. Stii, care era cauza? Prezenta unui virus numit UREAOPLASMA. Cum ne-am vindecat, atat sotul , cat si eu, spermogramele s-au imbunatatit FANTASTIK si intr-un timp record!!!!!!!!!!
Pupici, Musete
rem spune:
Va multumesc in primul rand tuturor pentru raspunsuri...

In al doilea rand am observat si eu ca sunt cam putini barbati pe forum, deci se pare ca exista inca destule prejudecati in Romania...
Din partea mea va pot spune ca nu mi-e rusine cu problemele pe care le am (bineanteles ca nu's nici mandru de ele...
), insa le pot impartasi prietenilor, mai ales daca exista si sanse de a afla ceva ce poate sa ma ajute...asa ca citind din mesajele voastre si simtindu-va ca niste prieteni/e, am indraznit sa scriu si eu...
(felicitari nu vad de ce as merita...
)
Problema mea e ca nu prea am timp, si mai fur cateva minute de la lucru sa intru pe forum, asa ca o sa fiu destul de succint (deja m-am lungit...)
Deci am fost la urolog (chiar la doi, ca nu prea am incredere in astia cand vad cu cat calm imi spun ca n-am nimik
), mi-au facut eco si v-am spus rezultatul e ca nu am nimik (varicocel, sau alte asemenea...)
Acuma mi-a cerut sa-mi fac si analizele despre care spuneti voi ca sunt dozari hormonale (testosteron, LH, FSH) ca sa imi prescrie Pregnil daca e cazul ?!?!?(spunea el...) Desi cand aud de HORMONI imi vine sa
cat vad cu 2 ochi...:)
Chiar Biosiluet este prescriptia doctorului...nu stiu de ce exact (poate pt. Crom si coenzima Q10)... e drept ca de cand m-am lasat de fumat burtica a crescut destul de mult, dar nu cred ca silueta mea este prioritatea urologului...
Oricum mi-ati dat o idee buna cu spermocultura, poate o fi vorba de o infectie...Musete spune-mi te rog cum ati depistat virusul acela UREAOPLASMA (tot prin spermocultura) ?
Trebuie sa recunosc ca eu cred mai mult in tratamente naturiste si in Dumnezeu, dar daca exista ceva disfunctii tratabile (infectii, etc.) as vrea sa le tratez cu medicamente clasice...insa doctorii o tin una si buna ca n-am nimik, ca 3 din 10 cupluri sufera de infertilitate, ca FIV este solutia, etc....
stiti si voi, prea bine...
Scuze ca nu va raspund fiecareia in parte, dar v-am zis ca am probleme cu timpul...
dariana
Tia
cecilia
copilutzu
Victoria
thea_m
flavia ramona
musete
ceciserban spune:
Rem ba sa stii ca esti demn de tot respectul pt. tara noastra,ca toti se fofileaza si unii nici macar nu-si fac o spermograma si dau vina pe sotii,ca-i mai simplu.Problema nu e a lor asta nu inteleg ei ci a cuplului.Si noi am facut spermocultura si dozari,si eco ca si sotul avea dureri uneori si nu a iesit nici o infectie.A luat si pregnil si degeaba.Nu stiu ce sa mai zic,sper ca tu sa fii mai norocos si sa fie ca si la musette si sa te faci bine,ca sa ai cat mai repede
.Multa bafta
cecilia
rem spune:
Multumesc Cecilia, sunt curios si eu daca o sa gaseasca ceva la spermocultura si la dozarile alea (azi am aflat ca o sa ma coste o gramada : aprox. 1.200.000
...

astia sunt nebuni...
Bafta la FIV...sa va dea Dumnezeu un
frumos ca voi...![]()

Musete spune-mi te rog cum ati depistat UREAOPLASMA ?
thea_m spune:
Rem ma bucur ca am reusit sa-ti dam cateva idei si sper sa descoperi cat mai curand cauza, pentru ca exista una cu siguranta, infertilitatii tale. Abia dupa ce epuizezi toate caile ganditi-va la FIV. Si asa cum spunea cineva, daca preferi totul natural mergi la homeopat. Daca rezultatele tratamentului ( indiferent ce trat. vei urma) nu se vad foarte repede, nu uita ca spermatogeneza dureaza 3 luni.
Succes si sa ne tii la curent, poate ne vei putea ajuta , la randul tau, cu solutii
Teodora
flavia ramona spune:
Rem, sper din suflet sa descoperi problema, pentru ca eu cred ca e mai greu cand nu stii de la ce ti e trage. Noi cat am fost la medicii din Romania eram ca tampiti, adica ne spuneau ca avem 0,5 % sanse pe cale normala, ca eu sunt super ok, dar ca nu se stie de ce si imi venea sa-i bat. Apoi am mers in Ungaria si prin eliminari am aflat problema.
Mi-am adus aminte ca si sotul meu a facut spermocultura, dar nu avea infectie. Ulterior i s-a descoperit varicocelul.
Sa ne tii la curent.
pozici
AYSHA 2 spune:
DARIANA,, spune-mi si mie, te rog, daca sotul tau a folosit medicamentul TRIBESTAN din Bulgaria si cat de eficient este. Unii spun ca ar fi foarte eficient, voi ati verificat acest lucru ? Cum se poate procura mai usor, fara a face o calatorie fortata in Bulgaria ?
Musette,, care este procedeul de depistare a virusului UREOPLASMA ? ce medicament ati folosit pentru a-l combate ?
Multumesc muuuuult de tot pentru raspuns !
Bafta!
Victoria spune:
UREAPLASMA se determina prin analiza la Cantacuzino ( http://www.cantacuzino.ro/ro/main.asp?Analize%20medicale), este o analiza de sange. Pentru femeile care raman/doresc sa ramana insarcinate, este f. util sa faca analize pt.tot setul de zoonoze: toxoplasma, ureaplasma, CMV, Chlamydia, bruceloza, etc.
Uitati si siteul cu analizele si preturile de la bacteriologie: http://www.cantacuzino.ro/ro/main.asp?Analize%20medicale%2FBacteriologie
Ag Chlamydia - ELISA 450.000 lei
Ureaplasma (cultura) 100.000 lei
Mycoplasma hominis + Ureaplasma (cultura + antibiograma)
650.000 lei
Toxoplasma e analiza de parazitologie:
ELISA pentru toxoplasmoza - IgG 400.000 lei
ELISA pentru toxoplasmoza - IgM 400.000 lei
Sper sa fie de folos,
V.
veni, vidi, Victorie!
Cristinna spune:
Buna fetelor..
V-am tot citit si m-am hotarat sa va scriu si eu despre niste tabletute homeopate care l-au ajutat pe cumnatul meu f mult. El avea o forma mai usoara de oligospermie..nr spermatozoizi 25mil/ml si viabilitatea 64%. Dupa 2 nici luni de medicamente homeopate MACA si-a refacut spermograma (alaltaieri) si avea nr spermatozoizi 55 mil/ml si viabilitate de 78% => normospermie. Precizez ca analiza de spermograma a fost facuta la medicover. A luat zilnic cate 3 tablete de MACA ,iar tratamentul dureaza 3 luni, dar se poate si mai mult de atat in functie de gravitatea afectiunii.
Va doresc bafta si sa vi se indeplineasca visul.
Cristinna
rem spune:
Nu inteleg Victoria: Ureaplasma o are si barbatul si femeia ?
Si daca da, cum se manifesta la barbati si cum la femei, nu de alta dar nu as mai face inca o analiza in plus, ca's satul de ele ca de
(si sotia la fel...)
Spune-mi te rog Cristinna asa se numesc pastilele alea homeo MACA ?
Oricum cumnatul tau avea rezultatele initiale ale spermogramei destul de bune, si imbunatatirea se putea datora chiar unor factori externi: lipsa stres, mancare "sanatoasa", lipsa bautura, lasat fumat, boxeri (adeka kilotzei mai larguti
), doctor care face spermograma in zi mai buna, etc...
Maine primesc rezultatele de la VSH, LH si testosteron. Stie cineva care sunt valorile normale ?
I pup you!