teratospermia + astenooligozoospermie
Raspunsuri - Pagina 3
Cristinna spune:
Rem, cumnatul meu bea bere
, e fumator (1pachet/zi), stres cat incape ca e agent de vanzari , umblat cu masina sute de km zilnic,incarcat/descarcat marfa, facturare, negociere..tot tacamul cu alte cuvinte ...deci stres maxim. Cat despre boxeri chiar nu stiu ca nu l-am controlat![]()
Cat despre pastilele MACA (asa se numesc) sa stii ca merita...si eu i-am dat alui meu ca sa faca mai bine fata
.
Uite aici : www.innovatics.ro
aici o sa gasesti si descrierea si e bun si pt sotie.
Cristinna
AYSHA 2 spune:
Multumesc mult, fetelor, pentru raspuns !
Sotul meu ia acum tratament cu PROVIRON, sa vedem ce rezultate va avea
si cautam o modalitate de a face spermocultura pentru a identifica microbul, caci din spermograma se vede ca are o infectie si vrem sa identificam microbul si sa-l combatem.Prima data cand sotul meu a facut tratament cu Proviron s-a mai imbunatatit situatia in ceea ce priveste numarul 
Va propun ceva : cei care suntem in clubul "oligospermie" sa ne tinem la curent pe acest subiect cu experientele, rezultatele si tratamentele !Ce parare aveti ?
Va doresc un we placut si plin de realizari ! Aysha
copilutzu spune:
rem
Uite iti redau din rez. analizelor facute de sotul meu:
FSH(hormon de stimulare foliculara) [purple valori normale -barbati-:1,6-11
[cred ca la FSH te-ai referit in loc de VSH]
LH(hormon luteinizant)valori normale - barbati-:0,8-6,1
TESTOSTERON valoti normale-barbati-:9,1-55,2
si
PROLACTINA valori normale-barbati-[/purple]:57-357
Sper sa-ti fie de folos!!!
Iar cu pastilutele "MACA" se gasesc in farmacii si costa cam 500 mii lei.
"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian
Copilutzu'
musete spune:
Draga REM, in primul rand, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns cu promptitudine la intrebarile adresate. Am un program f.incarcat. Asta este motivul. Scuze!![]()
Da, intr-adevar, UREAPLASMA, i-a fost depistata sotului in urma unei spermoculturi efectuate la Institutul Cantacuzino.
Stii, care este ironia? Ca mie, dar akum 3 ANI, mi-a fost depistat acelasi virus, pentru care, nu am primit nici un tratament. Mi s-a spus foarte clar ca nu este motiv de infertilitate. Astfel, eu i-a OFERIT-O sotului meu, si de 3 anisori incoace ne tot intrebam de ce bebita nu mai apare.
Medicul meu curent mi-a spus f. clar ca UREAPLASMA este CLAR motiv de INFERTILITATE si trebuie URGENT tratata!
Akum, nu ne ramane decat sa ne rugam la Doamne Doamne si sa asteptam sa ne binecuvanteze cu un bebic. ( sau doi, de ce nu?
)
Pupici, Musete
musete spune:
Scuze, tratamentul a constat in doua doze de SUMMAMED(atentie, e cam scumpicel). adica 3 zile , cate o pastila ( de 500 ), 10 zile pauza, dupa care, iar cate o pastiluta /zi , timp de trei zile. Important este ca amandoi sa luati antibioticul concomitent, iar o perioada ceva mai mare, sa faceti
protejat. Este extrem de important sa se trateze cuplul! Degeaba te tratezi doar tu sau sotia... Tratamentul nu are nici un efect. Noi, desi a fost greu, am respectat cu strictete, si iata, rezultatele nu au intarziat sa apara.
Iti doresc succes!
Pupici, Musete
Mi-Ka spune:
Aysha, de unde si cum ai reusit sa faci rost de PROVIRON? Eu am cautat la toate farmaciile din oras si peste tot mi s-a dat acelasi raspuns:nu se mai importa in Romania.
Rem, felicitari pentru pentru curajul dai care dai dovada.
igret
flavia ramona spune:
Mi-Ka, in Romania nu vei gasi, uite iti dau nr de tel al unui dr din Iasi la care poti sa comanzi medicamentul (eu am luat anul trecut in octombrie) si ti-l va trimite prin posta cu plata la destinatie: Dr. Roman 0723 487232. Sper sa mai fie bun nr. Daca nu am eu proviron pt ca sotul meu nu l-a mai luat si are valabilitate pana in 2007.
pozici
rem spune:
Am facut si dozarile hormonale si se pare ca ma incadrez in valorile normale date de ei...apropro Copilutzu uite care sunt valorile normale la laboratorul asta:
FSH --> 1-8 U/l - eu 4.7
LH -->2-12 U/l - eu 8.29
Testosteron (barbati 29-49 ani) --> 2.86-15.11 ng/ml - eu 5.78
Azi trebuie sa i le duc urologului si sper sa scap de Pregnil, sau mai stiu eu cu ce se gandea
sa ma "hormoneasca"...![]()
Urmeaza sa fac neaparat o spermocultura cat de de curand,si sper din tot sufletul sa fiu infectat...

...cu UREAPLASMA cum ai avut tu Musete ar fi perfect...![]()
![]()
...atunci macar as avea o certitudine !!!![]()
Oricum ma tot mir cum de nu m-or trimis urologii sa fac spermocultura cand au vazut spermograma si cand le-am spus ca ma doare din cand in cand...?!?!?!?
Cristinna suna destul de interesant medicamentul ala MACA dupa ce scrie pe site...deocamdata bag in mine Seleniu, Crom, vit. E si Biosiluet, dupa prescriptia urologului...Macar daca nesimtitii astia de 

nu se inzdravenesc, poate scap eu de burtica...

Apropo de medicamentul ala DUOANSTER de care spuneam la inceputul subiectului, am sunat la adresa de pe site si zicea o doamna ca nu se mai ocupa, pentru ca erau foarte scumpe tratamentele...oricum am vazut ca tara lor de origine este Serbia-Muntenegru (asa ca daca ajungeti in Belgrad --->p://www.biospharm.co.yu/english/contact/contact.htm)
oricum prospectul medicamentului suna foarte, foarte bine...citez "Siropul nostru DUOANSTER s-a dovedit foarte eficient în tratarea infertilității masculine și feminine, precum și a problemelor la prostată. Normalizează activitatea hormonală a glandelor sexuale, îmbunătățește funcția ovarelor, mărește numărul de spermatozoizi (oligospermie) și mobilitatea acestora (astenospermie), corectează forma spermatozoizilor (teratospermie) și declanșează cu succes producerea de spermatozoizi la bărbații care nu au avut niciodată până atunci (azoospermie). Tratează procesele inflamatorii ale organelor genitale (prostată cronică și inflamarea ovarelor, chisturile, lipirea și obstrucționarea canalelor). Reglează procesele metabolice și mărește rezistența organismului."
I PUP YOU
Sa dea Dumnezeu o ploaie de 

la voi...![]()

copilutzu spune:
rem,
si io zic ca valorile se incaderaza in limite normale.
Sotzului meu i-a mai dat sa faca Cariotip si test Barr dar din pacate s-au pierdut rezultatele de la laboratoer pana la fisier.Asta nu mai la noi se poate intampla
.Analizele le-a facut la Parhon.
Aaaaaaaa si o intrebare!( daca locuiesti in Bucuresti!!)
La ce urolog mergi?Noi ne-am impotmolit la capitolul "urolog" ![]()
"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian
Copilutzu'
ceciserban spune:
Rem incearca sa faci si analiza numita testosteron liber,se face tot din sange.Pe noi endocrinologul ne-a pus sa o facem dupa ce cele facute si de tine erau in limite normale.La noi au aparut probleme aici la testoteronul liber si nicidecum la spermocultura.Ni s-a dat pregnyl dar s-a intepat degeaba saracul.Schimbari nesemnificative,sincer dr. endocrinolog nu ne daduse mari sperante dupa rezultatul testosteronului liber si ne-au recomandat ICSI ca unica sansa.Iti urez bafta si sper ca la tine ceva din toate medicamentele existente sa functioneze si sa ai cat mai repede
.
cecilia