Mai pot primi ceva ?

Mai pot primi ceva ? | Autor: roxanica-mamica

Link direct la acest mesaj

Am nascut in august 2003 , si de atunci pana in prezent nu am luat nici un ban - indemnizatia de nastere sau alocatia copilului ( nu stiu exact cum se numesc ) . In august bebe implineste 2 anishori . Mai am dreptul sa primesc ceva ? Daca da , unde trebuie sa ma adresez si cu ce acte ? Precizez ca momentan sunt in divort iar copilul imi va fi incredintat . Multumesc .

Einstein e mort , Newton la fel , si nici eu nu ma simt prea bine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Nu stiu daca in 2003 se dadea indemnizatia de nastere , in 200 cand am nascut eu nu se dadea.

Cat despre alocatia copilului poti primi cel mult pentru 6 luni in urma, daca vrei te pot ajuta cu un numar de telefon si o adresa. Ma duc sa le caut.

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Protectia sociala
str Venerei
tel: 211.39.32

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

da, in 2003 se dadea indemnizatia de 1.400.000. Dosarul pt ea se depune in termen de 6 luni de la nasterea copilului. Daca nu se depune in acest timp banii sunt "pierduti".

Pt alocatia de 210 respectiv 235 din 2005 cat este acum, trebuie sa faci dosar (tot asa era in termen de 6 luni). Trebuie sa ajungi in Str Venerei sa vb cu cineva de acolo pt recuperarea banilor care nu i-ai primit. Repet nu stiu daca poti sa iei si din urma.

Te sfatuiesc sa-ti faci cerere si pt depunerea banilor in cont ca sa scapi de bataia de cap cu postasul si pierderea alocatiei.

Succes.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Eu stiu ca poti solicita indemnizatia de crestere a copilului timp de 2 ani de la nastere... Sau am interpretat gresit textul legii si spune "PE timp de doi ani de la nastere"? ! ca eu stiam ca te poti infiinta oricand in cele 24 de luni dupa ce ai adus pe lume omuletul ca sa-ti revendici cic-u...

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

va multumesc frumos - am sa ma interesez la adresa indicata

Einstein e mort , Newton la fel , si nici eu nu ma simt prea bine

Mergi la inceput