hai sa ne jucam:) (III)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48110&whichpage=1" target="_blank"> partea I-a si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48945&whichpage=1" target="_blank"> partea II-a
deci sa continuam in partea a III-a
sincer, ma bucur ca va place jocul
aleg "DJ Project-Privirea ta" .
acum
primavara inflorita sau toamna ruginie?
------------------------
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.
Booker T. Washington
cu drag de forum, corina si lutzu si sotul meu
Raspunsuri
corina iulia spune:
caine. vreau un caine! un mic catelus!
cina romantica sau iesit la un snack + un film?
------------------------
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.
Booker T. Washington
cu drag de forum, corina si lutzu si sotul meu
serenity spune:
Tort ( cu frisca si capsuni sau merengue , yammm ... ceva www.minosbakery.com/images/Cakes/Cheese-Cake-1.jpg" target="_blank">asa)!
www.lvmh.fr/images/left/groupe/societe/Moet_Pomponnes_Galaxy.jpg" target="_blank">Sampanie sau www.bodegasbalbi.com/images/gateway/ourWines.jpg" target="_blank">vin ?
Alexandra , mamica lui Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
ana_a spune:
mmmmmm ce bine arata tortul....
Vin!
trandafiri sau margarete?
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
adi2003 spune:
Margarete...florile mele preferate!
Coronita cu premiul din clasa intai, a fost facuta din margarete.
Cafea naturala sau capucino?
Simina
Fotografii
ana_a spune:
cafea!
margaretele sunt si florile mele preferate!Le ador pe toate cu petale multe si punct galben in mijloc
in caz de : filme sau emisiuni de divertisment?
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
ana_a spune:
ruleta
68 sau 69 ?
flori din gradina mea