Fibrom uterin (8)
Raspunsuri - Pagina 8
MadaS spune:
KIM
Eu pe-al meu l-am redus la tacere. Nu ma mai supara de loc (nici macar intepaturi, incep sa cred ca intepaturile din primele 2 luni de trat. homeopat au fost de bun augur, de altfel homeopatia recunoaste ca reusita a tratamentului intensificarea de scurta durata a simptomelor unei efectiuni)
In schimb, eu am trecut de la 28 zile la...26fix.Sunt mai multe luni de cand notez cu precizie, concluzia e clara, mi s-a scurtat la 26.
Dr Tutunaru pe care l-am vazut acum cateva saptamani zice sa-i spun medicului homeopat acest detaliu, el poate sa-l interpreteze si eventual rezolve.
Vad ca nu e o constanta scurtarea ciclului, tu te plangi de ...inversul.
Altfel, nu m-am hotarat sa-mi sctric estetica buricului acum in plina perioada de plaja, si doctorul T. mi-a dat acelasi verdict. Nu ne grabim cu laparo, astept 6 luni sub trat homeopat pt a vedea urmarile tratamentului, caci stagnarea cresterii e deja un semn super incurajant.
kim spune:
quote:
Originally posted by MadaS
KIM
Eu pe-al meu l-am redus la tacere. Nu ma mai supara de loc (nici macar intepaturi, incep sa cred ca intepaturile din primele 2 luni de trat. homeopat au fost de bun augur, de altfel homeopatia recunoaste ca reusita a tratamentului intensificarea de scurta durata a simptomelor unei efectiuni)
[...] stagnarea cresterii e deja un semn super incurajant.
...si eu zic ca e incurajant ca macar nu a crescut, daca putem sa-l tinem cat de cat sub control cu tratament (homeopat sau naturist) e un lucru bun. Asta-i partea buna a povestii noastre!
Partea proasta e ca as fi putut avea deja un bb de cand m-am hotarat (au trecut deja 9 luni). Si mereu aud de altele care nici macar nu-si doreau si s-au trezit insarcinate...

KIM
maryd spune:
Fetelor,m-am intors de la Sovata in aceasta seara !
Am trecut putin pe aici sa va salut 
Sper sa ajung saptamana asta pe la Sp.Universitar.
Mary
MadaS spune:
Maryd
Sunt ceva semne ca te-ai intors in " mai multi"?
asteptam sa vedem efectele "sovata"
roua1 spune:
MadaS ma bucur ca ai reusit sa-l tii sub control pe monstru.
Eu vreau sa mai continui aceasta luna cu trat. naturist. Apoi o eco sa vad ce s-a mai intamplat. In continuare vreau sa merg la un homeopat.
Tu la ce homeopata ai fost? La dr. Ivanuta? Cum este?
Multa sanatate la toate fetele
kim spune:
Arinna, esti binevenita atat in
cat si aici! chiar si daca pana la urma ajungi la mamici... (glumesc dar mai stii? poate ma iei si pe mine...)
KIM
MadaS spune:
Roua,
Cum e homeopata...ce sa-ti spun?da, dna Ivanuta. rezultatele ei conteaza, in functie de pacient.Eu zic ca-i bine daca n-a mai crescut deloc si cel mai bine e faptul ca analizele hormonale pe care le-am facut au iesit perfect. Nici macar una spre limita maxima/minima!
Asta e ceea ce mi s-a parut reusita cea mare, echilibrarea organismului dpdv hormonal.
Homeopatia nu promite minuni peste nopate ca bioenergia( de altfel, e considerata o metoda "blanda", fara efecte adverse, in timp de bioenergia e cu 2 taiusuri se pare, e vorba si de un transfer de Karma acolo), in sensul scaderii in cateva saptamani a tumorilor, ci incearca echilibrarea organismului.
Restul, e intotdeauna o corelatie intre metodele alopate (nu poate suplini total chirurgia) si homeopat.
Eu la prima eco aveam un diagnostic sumbru, fibrom de 4-5 cm si numerosi alti noduli de dimensiuni fff mici in peretele uterin.
Dupa 5 luni, a rams un singur fibrom, la aceleasi dimensiuni, iar cei mici care amenintau peretele uterin...nu mai apar.Deci organismul s-a echilibrat si nu le-a mai permis evolutia.
Mai departe, vad ce fac cu cel marisor, esential e ca nu mai creste si nu ma mai doare.
ani_84 spune:
buna, fetelor!
revin cu noutati, dupa al doilea control de la embolizare... am fost la ecografie la dr. herghelegiu, la medsana. fibromul meu cel mare a scazut cu 1,5 cm la 2 luni si jumatate de la embolizare... si herghelegiu a fost categoric ca trebuie operat... deja ma apuca disperarea, nu stiu ce sa mai fac si la cine sa ma mai duc.
arinna spune:
Ani, eu zic ca a scazut destul de mult fibromul...la mine dupa 4 luni scazusera doi noduli cate 1 cm si mi-a spus dr meu care m-a trims la embolizare ca e bine, mai ales daca ai ciclul regulat si nu te mai supara altceva...Si eu ma suparasem la eco ca mi-au gasit si chisturi mici pe ovare dar se pare ca sunt frecvente si daca raman mici nu fac mari probleme...asa ca nu stiu ce i-a venit cu operatia...probabil fibroamele mari scad mai greu...macar sa astepti jumatate de an si apoi poti lua o decizie....

,Mada
,colegutze, pupici din