Fibrom uterin (8)
Raspunsuri - Pagina 7
MadaS spune:
Petele maronii imi apar si mie cu 1-2-3 zile ininte de ciclu, cam de un an mi se intampla asta. Nu-i un semn bun, tradeaza o anumita disfunctionalitate hormonala (eu am facut recent o analiza de progesteron ziua 21 si a iesit perfect, la fel estrogenii)
Tot cam acum un an a inceput probabil sa-mi creasca si fibromul, tinand cont ca atunci am simtit primele dureri.
Nu cred ca varianta cu "se dizolva fibromul" poate fi luata in considerare, al meu fiind extern. Probabil provin de la o anumita activitate a endometrului, numai el este raspunzator de sangerari, pete etc
Stiu ca un medic ginecolog caruia i-am relata faptul ca aveam aceste mici pete inainte de ciclu, a exclamat "aaaa, deci evident, asta era" in sensul ca puteam sa descopar fibromul si dupa aceste prime semne....numai sa fi gasit un medic care sa ma asculte, ca ecografi nepriceputi ma tot vedeau la vremea aia
asa ca in concluzie, nu-i semn deloc normal!
cami46 spune:
"E intr-adevar uimitor ce poate face bioenergia.Este unul din putinele lucruri pe care nu l-am incercat. Dar parerea mea este ca depinde de cum reactioneaza organismul fiecareia"
Oanalu, eu cred ca depinde mai mult de bioterapeut si de dorinta fiecaruia de a se vindeca!
oanalu spune:
Asa este cum spui tu Cami.Cred ca depinde foarte mult de cat de bun este terapeutul. Cat despre dorinta fiecaruia de a se vindeca, daca nu doresti acest lucru nu cred ca ai ce cauta la bioterapie.Nu cred ca exista cineva printre noi care sa nu-si doreasca cu ardoare sa se vindece.
maryd spune:
Buna fetele!
Am trecut si eu putin pe aici.Sa va spun ce noutati am.
Am in sfarsit rezultatul de la "analiza" sotului.Marturisesc ca aceasta analiza care a trebuit sa o faca ( spermograma ), a fost o "piatra de rau" pentru relatia noastra, a fost un mare chin.Mai aveam putin si relatia noastra ...Mie mi se pare o reactie cat se poate de caraghioasa vis a vis de o analiza,dar asta s-a intamplat.
Rezultatul analizei a fost bun.Chiar ieri am luat rezultatul.De asemenea tot ieri am fost la un cabinet ginecologic pentru o eventuala monitorizare foliculara.Nu am vesti bune,in ziua 9 un folicul pe st. de 11 mm.O sa plecam in cateva zile la Sovata.Poate se rezolva ceva.
M-am mai linistit putin dupa o perioada atat de grea pentru relatia noastra.
Sper sa rezolv eventualele probleme care tin de mine,pentru ca din discutiile cu sotul meu am inteles ca nu vrea sa auda de nici o forma de "ajutor tehnic",ICSI,FIV...,s-au infiere, ceea ce pentru mine este cumplit ca nu am sustinerea lui.Chiar m-am gandit,daca as vrea sa beneficiez de acele proceduri trebuie acordul sotului?Cred ca da daca sant casatorita.Ceea ce este cumplit.O sa incerc sa aflu.Sper sa nu fiu pusa in situatii extreme.Ma macina gandul ca atitudinea lui ma poate lipsi de starea de a fi mama.CONSIDER ca ar trebui sa se faca mai cunoscute aceste proceduri si mai de timpuriu, eventual de pe la scoala, cateva cuvinte macar,pentru a nu ne trezi in situatii extreme si aproape de nerezolvat in ceea ce priveste mentalitatea unora vis a vis de conceperea unui copil.
Alte noutati nu am.
Mary
mioritaus spune:
Arina, Carmenus, Mada in legatura cu secretiile maronii....se pare ca am gresit cand am luat tratamenul cu Utrogestan din prima zi cand au inceput petele ...mie dr. mi-a spus sa il iau din ziua in care incep aceste pete....cred ca dr. T stie mai bine....imi pare rau ca nu am intrebat mai demult despre aceasta nelamurire a mea.Am terminat Utrogestanul pe data de 15 iunie (cele 6 luni de tratament) iar pe 27 iunie am avut o mica sangerare rozalie, inainte de asta cateva pete maronii, dupa mica sangerare rozalie iarasi pete maronii iar astazi vad ca a inceput o sangerare groasa, nu chiar rosie....insa sper sa imi vina in sfarsit ciclul.Nu stiu daca este bine sa nu am ciclu 2 luni....am ramas pe trat naturist si homeopat....mai am 6 sedinte de acupunctura si sa vedem ce o mai fi dupa asta.Sper sa numai am hemoragii sub ceaiuri si tincturi....ramane de vazut....Nu stiam pe ca sa pun accent in luna cand nu mi-a mai venit ciclu avand in vedere ca din luna mai am inceput trat naturiste si homeopate....credeam ca de la ele numai am ciclu nicidecum de la Utrogestan, pentru ca eu 4 luni am tot avut ciclu de la el....chiar cand mai aveam de luat o pastiluta, in ziua aia ma pocnea un ciclu sanatos .Dr mi-a spus ca de la el numai am ciclu.....si totusi cum de celelalte luni am avut si cand am inceput si trat naturiste nu am mai avut?
Va multumesc ca mi-ati raspuns, mi-am mai elucidat si eu niste probleme cu ajutorul vostru cu toate ca mai am inca multe altele pe care sper sa le inteleg cu timpul.
mioritaus spune:
Mary....iti urez putere multa....se pare ca ai nevoie.....si sa auzim cat mai repede de 

kim spune:
Maryd,
sa stii ca o vacanta la Sovata va poate rezolva toate problemele, asa ca bucura-te de ea si nu te mai gandi la ce a fost. Si mai ales nu intra in panica, relaxeaza-te caci nu va fi nevoie de FIV, "ajutor tehnic" si "situatii extreme"! Sa-ti mai spun, cu riscul de a ma repeta, credo-ul meu e ca atunci cand iti doresti un lucru cu adevarat tot universul conspira la realizarea lui. Natura si bunul Dumnezeu ne vin in ajutor atunci cand avem intr-adevar nevoie. AI INCREDERE!
KIM
Florinini spune:
Fetelor, ia priviti si voi aici minunea lui Rachel. m-a rugat sa-l pun aici ptr. voi: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51943
Eu sunt Bine, imi cresc burta in continuare, cu destula usurinta tinanad cont ca nu am greturi si varsaturi.
Va pup pe toate si numai bine si multa sanatate
Florinini
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
maryd spune:
Mioritaus,Kim,multumesc pentru gandurile bune 
Sper sa rezolv cat mai multe din problemele mele in acest concediu.Dar vad ca vremea nu prea tine cu mine.Sper sa vin mai increzatoare...
Mary
kim spune:
Florinini, multumim si sanatate la bebica! mai vino pe la noi...
Fetiliiiiiii, n-am pre avut vreme de bbei luna asta, dintr-o excursie intr-alta, tocmai ne-am intors de la Niagara, Toronto... Ceva de vis! sa vezi cascada in culorile curcubeului, si apoi luminata noaptea, oraselul super dragut (turistic dar simpatic rau de tot), Toronto vazut din cel mai inalt turn al lumii(CN Tower)...
Am fost sa-mi iau tinctura de zmeur (si de Vitex ca mi s-a lungit CM la 30 de zile, oare de ce?). Nu mai stiu nimic de uratu', de s-ar face uitat; voi cum mai stati cu vitejii vostri?
KIM