Fibrom uterin (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

KIM
Eu pe-al meu l-am redus la tacere. Nu ma mai supara de loc (nici macar intepaturi, incep sa cred ca intepaturile din primele 2 luni de trat. homeopat au fost de bun augur, de altfel homeopatia recunoaste ca reusita a tratamentului intensificarea de scurta durata a simptomelor unei efectiuni)
In schimb, eu am trecut de la 28 zile la...26fix.Sunt mai multe luni de cand notez cu precizie, concluzia e clara, mi s-a scurtat la 26.
Dr Tutunaru pe care l-am vazut acum cateva saptamani zice sa-i spun medicului homeopat acest detaliu, el poate sa-l interpreteze si eventual rezolve.
Vad ca nu e o constanta scurtarea ciclului, tu te plangi de ...inversul.
Altfel, nu m-am hotarat sa-mi sctric estetica buricului acum in plina perioada de plaja, si doctorul T. mi-a dat acelasi verdict. Nu ne grabim cu laparo, astept 6 luni sub trat homeopat pt a vedea urmarile tratamentului, caci stagnarea cresterii e deja un semn super incurajant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

quote:
Originally posted by MadaS

KIM
Eu pe-al meu l-am redus la tacere. Nu ma mai supara de loc (nici macar intepaturi, incep sa cred ca intepaturile din primele 2 luni de trat. homeopat au fost de bun augur, de altfel homeopatia recunoaste ca reusita a tratamentului intensificarea de scurta durata a simptomelor unei efectiuni)
[...] stagnarea cresterii e deja un semn super incurajant.

...si eu zic ca e incurajant ca macar nu a crescut, daca putem sa-l tinem cat de cat sub control cu tratament (homeopat sau naturist) e un lucru bun. Asta-i partea buna a povestii noastre!
Partea proasta e ca as fi putut avea deja un bb de cand m-am hotarat (au trecut deja 9 luni). Si mereu aud de altele care nici macar nu-si doreau si s-au trezit insarcinate...

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

Fetelor,m-am intors de la Sovata in aceasta seara !
Am trecut putin pe aici sa va salut
Sper sa ajung saptamana asta pe la Sp.Universitar.
Mary

Mergi la inceput

Maryd
Sunt ceva semne ca te-ai intors in " mai multi"?
asteptam sa vedem efectele "sovata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roua1 spune:

MadaS ma bucur ca ai reusit sa-l tii sub control pe monstru.
Eu vreau sa mai continui aceasta luna cu trat. naturist. Apoi o eco sa vad ce s-a mai intamplat. In continuare vreau sa merg la un homeopat.
Tu la ce homeopata ai fost? La dr. Ivanuta? Cum este?
Multa sanatate la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Kimutza,Mada,colegutze, pupici din ,n-am mai reusit sa intru de mult pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Arinna, esti binevenita atat in cat si aici! chiar si daca pana la urma ajungi la mamici... (glumesc dar mai stii? poate ma iei si pe mine...)

KIM

Mergi la inceput

Roua,
Cum e homeopata...ce sa-ti spun?da, dna Ivanuta. rezultatele ei conteaza, in functie de pacient.Eu zic ca-i bine daca n-a mai crescut deloc si cel mai bine e faptul ca analizele hormonale pe care le-am facut au iesit perfect. Nici macar una spre limita maxima/minima!
Asta e ceea ce mi s-a parut reusita cea mare, echilibrarea organismului dpdv hormonal.
Homeopatia nu promite minuni peste nopate ca bioenergia( de altfel, e considerata o metoda "blanda", fara efecte adverse, in timp de bioenergia e cu 2 taiusuri se pare, e vorba si de un transfer de Karma acolo), in sensul scaderii in cateva saptamani a tumorilor, ci incearca echilibrarea organismului.
Restul, e intotdeauna o corelatie intre metodele alopate (nu poate suplini total chirurgia) si homeopat.
Eu la prima eco aveam un diagnostic sumbru, fibrom de 4-5 cm si numerosi alti noduli de dimensiuni fff mici in peretele uterin.
Dupa 5 luni, a rams un singur fibrom, la aceleasi dimensiuni, iar cei mici care amenintau peretele uterin...nu mai apar.Deci organismul s-a echilibrat si nu le-a mai permis evolutia.
Mai departe, vad ce fac cu cel marisor, esential e ca nu mai creste si nu ma mai doare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_84 spune:

buna, fetelor!
revin cu noutati, dupa al doilea control de la embolizare... am fost la ecografie la dr. herghelegiu, la medsana. fibromul meu cel mare a scazut cu 1,5 cm la 2 luni si jumatate de la embolizare... si herghelegiu a fost categoric ca trebuie operat... deja ma apuca disperarea, nu stiu ce sa mai fac si la cine sa ma mai duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ani, eu zic ca a scazut destul de mult fibromul...la mine dupa 4 luni scazusera doi noduli cate 1 cm si mi-a spus dr meu care m-a trims la embolizare ca e bine, mai ales daca ai ciclul regulat si nu te mai supara altceva...Si eu ma suparasem la eco ca mi-au gasit si chisturi mici pe ovare dar se pare ca sunt frecvente si daca raman mici nu fac mari probleme...asa ca nu stiu ce i-a venit cu operatia...probabil fibroamele mari scad mai greu...macar sa astepti jumatate de an si apoi poti lua o decizie....

Mergi la inceput