Urgent, este vre-un psiholog de serviciu pt o intr
Cum trebuie sa procedezi ca sa recistigi increderea cuiva, daca ai mintit si inselat?! Ce se poate face!?
Bianca
Poze
Raspunsuri
danna2002 spune:
ca o fiintza naiva ce sunt..ma intreb de ce a fost nevoie sa fie mintzita si inshelata persoana...
sau daca s au intamplat acestea acum de ce mai este nevoie sa ii fie recastigata increderea dat fiind faptul ca....o data A FOST UITATA PERSOANA...
stiu si cred fara echivoc ca noi oamenii nu ne gandim inainte de a face ceva..si cautam DUPA si DOAR DUPA SA MAI REPARAM....
oare nu era mai easy sa FIE HOTARAT DIN NAINTE DE TRADARE...Ce se vrea si cat?
CA ASA nu mai apareau mustararile de constiinta si stressul lui VAI CUM SA IL RECASTIG..
EU UNA nu am sa inshel..sau daca am sa o fac nu am sa ma mai intorc cu miloaga dupa...sunt o fiintza CU DEMNITATE...is inca cevA...CHIAR nu mai exista barbatzi pe lume..;) ?
www.psihologie.net
mai exact:
http://www.psihologie.net/sfaturi/index.htm
mamica dulce spune:
binaca,intrebarea ta e cam...standard si rezolvarea difera imens de la caz la caz,functie de "istoria" voastra,de sentimente,de felul minciunii si de caracterul inselatului,poate e dispus sa o ia de la capat sau poate fi convins:)daca tu ai pierdut increderea lui si iti pare rau si vrei sa repari..convinge-l sa te asculte,pune.ti sufletul pe tava.Oricine poate gresi.
mai da.ne detalii daca poti.
dana,eu zic sa nu dai cu parul inainte sa stii despre ce e vorba.
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
danna2002 spune:
nu dau cu parul...afirm doar un punct de vedere personal..
eu stiu ca LA MINE e valabil..sau eu stiu ca EU inainte de a face un [as calculez cat de cat urmari si efecte...de cateva ori mi a dat cu virgula..adica m am inshelat dar ...cand e vorba de inselat STIU CA NU AM SA IMI INSEL PRIETENUL...sau daca am sa o fac AM SA AM GRIJA CA INAINTE SA O TERMIN CU EL...iar daca A 2 A RELATZIE NU MERGE ......tot nu ma intorc cu coada intre picioare tot eu ..cea care am inselat increderea cuiva..
e adevarat ca nu stiu istoria cazului..dar am zis doar.
danna2002 spune:
nu dau cu parul...afirm doar un punct de vedere personal..
eu stiu ca LA MINE e valabil..sau eu stiu ca EU inainte de a face un [as calculez cat de cat urmari si efecte...de cateva ori mi a dat cu virgula..adica m am inshelat dar ...cand e vorba de inselat STIU CA NU AM SA IMI INSEL PRIETENUL...sau daca am sa o fac AM SA AM GRIJA CA INAINTE SA O TERMIN CU EL...iar daca A 2 A RELATZIE NU MERGE ......tot nu ma intorc cu coada intre picioare tot eu ..cea care am inselat increderea cuiva..
e adevarat ca nu stiu istoria cazului..dar am zis doar.
Lona spune:
Nu ne-ai spus daca este vorba despre un barbat sau o femeie, in fond iti poti insela si o prietena, sa-i inseli asteptariel, s-a pacalesti.
Eu, de exemplu, nu mai am NICIODATA incredere in cineva care m-a pacalit vreodata, dar n uoti sunt ca mine.
O solutie ar fi sa incerci sa-i motivezi atitudinea, sa-i spui de ce ai facut-o (asta daca stii si tu). Din experienat mea, cei ce mint sau inseala incearca apoi sa (se) convinga ca de fapt sunt adevaratele victime, au fost initial induse in eroare de alte minciuni, s-a complotat impotriva lor...
Rabdare si succes, sau macar asumare si resemnare. Numai bine!