In dealul Clujului!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ola fetele.

Am behait asta noapte de am obosit. Am avut 4 reprize mari de tuse si mi-era teama sa nu il trezesc pe "tziky" asa-i zic io lui Serbanel, habar nu am de unde i se trage.

Mariana, sa crezi tu ca nu te cert, pai io habar nu aveam ca tu fumezi, mamaliga ta azi si maine!!! Io nu te las 5 pe zi, hai 4 cu indulgentza. Pe bune, incearca sa fumezi doar 4...ufff...
Serban a iesit saptamana asta afara in short. Are niste cozonacei la picioare, e tare apetisant. E durduliu ce sa mai...dar cand o sa se inalte si o sa umble sigur o sa se transforme.

Dana, unde ai facut electrostimulare? La Altermed sau in alta parte? Eu va intrebam de Luna, cica acolo se fac si niste impachetari cu ceva alge si alte proceduri si au rezultate bune. Vreau sa merg si eu luni, iti fac si niste analize, cata celulita ai si in functie de asta iti recomanda procedurile...dar cica e cam scump...

Ohh, mi-e dor de Florina si de bebelina Elise...

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna gagici
cum a fost we?la noi taaare placut.am stat acasa numa cat am dormit!

vreau sa va povestesc de chefu Theiutei.a fost chiar reusit, picii s-au distrat de minune, organizare buna la "Casuta cu jucarii" , au avut si animatori, s-au ocupat de aranjat.au fost 11 copii si vreo 22 de adulti dar ne-a placut!singura parte mai proasta a fost ca Theodora s-a speriat rau de unul din baieti pictati in clovni, a plans zdravan, nu l-a mai suportat in preajma nici dupa ce bietu s-o spalat si in final obosita in patut dupa petrecere mi-a comunicat"mami nu pace la Thea nenea".dupa care inainte sa adoarma si-a mai cantat odata "muuuti ani!".

maine fetitza mea face 2 anisori!sunt fericita si emotionata, multumesc in fiecare zi ca o am si o iubesc total, sentiment pe care il cunoasteti si voi.vreau sa-i spun in fiecare clipa ca e viata mea si ca-i doresc multa fericire, noroc si sanatate!!!.

va pupa pe toate

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(aproape 2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

'neata gagici, bebici si burtici!
cum ati petrecut? soare? gratarici, mici si berici?

in primul rand LA MULTI ANI Theiutei! sa creasca mare si sanatoasa!
cristiana, asteptam poze!

fetele, e cald rau...aci unde stau acu in chirie am camerele in pod...jos se mai respira, sus as sta numai su dus. alessia e toata leoarca..nici nu stiu cum s-o mai dezbrac...
n-aveti o casa draguta de inchiriat? m-as muta dar n-am timp sa caut...adica mi se pare imposibil sa potrivesc program de alessia, de proprietar si de agentie ca sa merg sa vad ceva....

asa. va mai zic doar ca prin capul meu tot fumul bantuie...era cat pe ce sa imi cumpar un pachet si atunci chiar ca s-a terminat! am fumat mult pana in dec. 2003 cand galusca mea a binevoit sa se arate la eco...mariana, si mie mi-a zis diculescu ca 5 pe zi e ok....dar ma cunosc, daca merg 5 azi, maine poate 6....cred ca am aprins vreo 3 in toata sarcina, cand eram turbata rau la birou....nu-i rau daca ma gandesc ca inainte eram la categoria grea - un poc si ceva/zi....
chestia e ca acu ma termina mirosul...ma tot mir cum de m-a suportat "colegul de apartament", nefumator convins. ma rog, sa-mi tineti pumnii sa nu mai cad in ispita....diavolul e cu filtru

va pup si stati la umbra

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

repede ca mi se miriie fata:

raluca - si eu ma uitam cu jind la printesa ta ce mare si d-sorica e cit despre sotul plecat incerc din rasputeri sa nu bag in seama dar nu prea reusesc (inca).
mariana si dana intra la pt . daca ati putut fara ar tb sa va mai straduiti sa continuati asa. "of of mai mai"
roxana - sa-ti fie de bine de cumparaturi, simbata am incercat si noi o iesire pt cumpereturi dar nu prea mi-a iesit, cu dragos dupa noi e tare greu. am luat numai sandale la pici ca erau super necesare si urgente si o pereche de blugi mie ca nu ma mai cuprind cei de dinainte inca si salopeta e prea groasa. tb sa intru si eu la cumparaturi si nu apuc nicicum.......
apropos de slabit, si cosmeticiana mea face niste impachetari pt eliminarea apei (reteta personala) super bune si cu efecte. si eu vreau sa fac dar nu pot inca pina alaptez. chiar asa, nu stiti daca au efect asupra laptelui?
carrie - m-am amuzat copios de picia ta cu cintatul de la multi ani, sa creasca mare si cuminte si sa va bucurati de ea.

relatari despre puii mei cu alta ocazie ca acum nu mai apuc
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

La multi ani Thea, iar tie, mamico, felicitari ptr. o asa fetita!

Raluca mama Ilincai de 3 ani

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
Hai ca o comit de la birou, sefa mea e in delegatie asa ca ... plus sunt si in pauza de masa.

LA MULTI ANI THEIUTEI!!! Sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa si cuminte!

Tuchi, io asa stiu ca pe perioada alaptatului nu prea poti face mare lucru si nu cred ca ai voie sa te impachetezi cu mai nimica asa ca mai stai un pic. Daca io care sunt obsedata de grasime si celulita am stat 7 luni si jumatate, tu care esti o mama mai responsabila, nu asa ca mine, care umblu lele si imi circula idei naziste in cap, sigur mai rezisti. Io cu asta ma calmam mereu, ca nu poti da in 3 luni ce ai pus in 9, asa ca daca dupa 9 luni esti aprox. ca inainte io zic ca e ok...

Pe curand,
Va pup,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

LA MULTI ANI, THEIUTA! Sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si norocoasa!

Tatiana 7+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

LA MULTI ANI!!! pt.Thea Sa fii sanatoasa si fericita si sa-i bucuri pe parinti cu realizarile tale! Intaresc si eu cele povestite de Cristina,Thea a avut parte de o aniversare f.frumoasa,s-au distrat toti copiii de minune iar organizarea a fost super! Cristina,am sa iti trimit pozele cat de repede pot,deocamdata am pb.cu netul,sper sa se ocupe Cipri zilele astea de el ca ma dispera(ti-am zis ca am net numa "de jumate")

In leg.cu tigarile,fetelor care aveti viciul asta incercati sa o lasati mai usor,ganditi-va ca ajunge si la bb nicotina(si fiti sigure ca nu ii place) si poate sa ii provoace neplaceri mai tarziu.Si sa stiti ca tot de la medic e citire(neonatolog) care interzice total fumatul pe per.sarcinii,ba si o per.inainte de conceptie. Iar daca intrebati un homeopat,cred ca va "desfiinteaza" daca aude asa ceva. Sper ca nu am suparat pe nimeni,a vrut sa fie doar un sfat prietenesc.

Va pup pe toate ca sunt pe fuga,
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

carrie [/red[red[size=3]]]"la multi ani"[/[/size=3]red] fericiti si sanatosi pentru fetita ta. sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii si satisfactii
[red]ancuzza nu mai vorbi de caldura ca o iau razna. noi stam la etajul 4 si iti dai seama ce caldura avem. mi-e asa mila de saracutii puisori...ii tin numai in body cu maneca scurta si tot sufera de caldura...le-au aparut si ogramada de bubutze, si azi mergem si la vaccin...sa ne tineti pumnii.
si apropo de .imi face cu ochiul si mieeeee!! help!!!!

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Ad_rianna, iti face cu okiu'? Hmmm fa-i si tu si gata

Iti tinem pumnii la vaccin, oricum stii ca nu trebuie sa te sperii, chiar daca sunt simptome. Ai a indemana un supozitor pt febra si... bafta!

la toate fetele,
Roxa

Mergi la inceput