In dealul Clujului!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Raluca,noi venim. Mai vine cineva azi in parcul mare?

Roxana,nu am auzit despre centrul ala de care intrebi in schimb stiu ca mai este unul in p-ta MV- Avangarde(parca)- dar nu m-am uitat f.atent.

pupici
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

tatianag feliciatri!!!! sa ai o sarcina usoara si frumoasa.
ancuzza noi suntem bine acum. nu avem dintisori, papam tot NAN-HA si asteptam pe dr. miu sa vina din franta ca sa mergem la control. nu de alta dar sa-mi zica ce sa-i mai introduc si ce nu in alimentatie. mi-e teama sa-i dau iaurt, ficatel, ou, am zis ca mai bine intreb intai. nici noi nu avem dinti inca. cat timp are alessia?

mami & gemeneii

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Oaooo, Roxana si Ioana, ce grasunei aveti! Nu degeaba ziceti ca-i greu fundu! Papa bine bebelasii vostri! Clara, acum la un an si patru luni, are 11 kg si e destul de inalta, 82 cm.

Ancuzza, fetitele au grija de silueta lor. La cat are, Alessia e chiar bine. Nu-i deloc slabanoaga, cum zici tu. Am vazut pozele, e tare frumusica cu ochii ei mari.

Aura, pe bb2 l-am programat, dar nu ne asteptam sa iasa din "primul foc".

Tatiana 7+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

[hi] fetelor!

Rapid asa 2 vorbe.
Ancuzza, papusa ta e numai buna, stai sa vina Florina (alias baby-boom) sa ne zica de mamaruta ei care e si ea la categoria grea, cu Serban si Alesio mic. De papat, Serban papa ca la carte, dar asa e ritmul lui, adica asimileaza tot si mananca si cu pofta, asta e si noi parintii suntem mari.

Tatiana, pai Serban arata ca de 2 ani si la inaltime, nu numai la greutate. Nu e obez fiindca e si inalt s prognozele sunt si ele inalte...nenea homeopatul ne-a prezis ca va depasi 2 m...

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

apropos de greutate io tot timpul am fost stressata ca gagalicea nu are suficienta greutate desi arata f bine.la un an a avut 9 kile dar vreo 3 dr ne-au zis ca are osatura usoara ca de mancat mananca de stinge si alearga non stop.ei vreau sa zioc ca de cand ma duc io la lucru a infulecat mai abitir si acu are 12,5 kg si e indesata bine asa ca nici nu vreau mai mult decat sa aiba tonusul extraordinar care il are.
sanatosi sa fie.

noi am fost alaltaieri in parcu mare si ieri in cel din P-ta Engels, azi mergem la lac in Gheorgheni, de , diversitate,plus ca ne pregatim de chefu de maine.Aura , va asteptam cu drag!

va doresc un we insorit

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(aproape 2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

fetele, multumesc... incepeam sa ma agit...

ad_rianna, noi facem 10 luni acu pe 7....mamaaaa, ce trece vremea! iar despre papa, noi inca n-am primit liber la ou...nici la ficat. hapaim cu spor iaurtul, numai activia simplu, iar de vreo saptamana i-am fiert in supica si o rosie...pana acum pare ok....

cristiana, trecuram si noi ieri prin engels, dupa 6...oare mai erati?

vad ca azi e cam pustiu pe aici...e de-nteles! cu vremea de afara si daca mai aveti si soti care nu presteaza la birou sambata...sunteti toate la padure?

roxana, cum merge cu buhaitul? sper ca ti-a trecut...ar fi vremea de-acu, nu?

si sa ma "laud" cu ce am comis ieri: am tras 3 fumuri de tigara:((( va rog sa dati dupa mine cu ce va pica la mana....oricum, senzatia a fost orrrrribila ...si eu dezamagita...m-am dus repede la

cred ca ne "vedem" luni...sa aveti o duminica frumoasa! pusi

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ola gagici!
Eu sunt singura acum si ma dau pe net. I-am trimis pe baieti afara si eu in loc sa ma plimb la soare ma hodin in fata computerului...sunt obo si nu am chef de nimic, arat si ca o lelitza, nu va mai dau amanunte...

Ancuzza, de behait mai behai, mai rar ce-i drept, dar sint ca pe zi ce trece sunt mai bine. Expectorez cu succes dimineatza, de parca toata noaptea am inghitit extraterestri...e cam naspa, dar simt ca se apropie sfarsitul ... raului
Ha ha la faza cu fumatul m-am distrat bine de tot. Ce-ti veni sa incerci? Erai curioasa doar sau te-ai lasat mai demult si acum te-o impins pohta ce-ai pohtit? Oricum ma bucur ca nu ti-a placut si ca nu te ia viciul . Cred ca asta e singurul lucru despre care pot sa-l spun cu certitudine ca nu ma ispiteste. Fumul imi face rau din start, fara sa fie nevoie sa trag eu din tzigara. Plus ca zgarcita cum ma stiu, nu voi cheltui bani pe tigari, prefer sa-mi cumpar ciorapi...ohhhh ultimii bani i-am dat pe haine fetelor am pacatuit iar, cu niste pantofiori minunati din Sora...ultimii bani, pe bune, ma duc de-aici!

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Salutare

Revin si eu dupa o mica absenta ( sa nu ma )
Noi am fost la un barbeque la bunicu in gradina, Andy nu a dormit toata ziulica , era prea fericit de atatea ore in aer liber.
A-ti fost la festival? Poate mergem si noi maine la masinute sa stricam ceva bani..
Saptamana asta am facut 3 sedinte de electrostimulare , am dat jos 2 cm la burtica si 2 cm la solduri , deja blugii imi sunt larguti . Sunt super happy , chiar se observa Tin si dieta dar nu foarte strict.
Ioana , sa ne anunti cand vii la Cluj , neaparat sa ne intalnim
Ancuta , felicitari ca nu te-ai apucat de fumat . Eu am facut-o la scurt timp dupa intarcat, sunt fumatoare de vreo 8 ani (cu o pauza in timpul sarcinii).

Pupici

Dana&bb Andy(peste 2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Roxana, draga, mi-e mila de tine cu tusea ta; dar bine ca da semne ca e pe trecute! Saptamana asta m-am pregatit de mai multe ori sa trec pe la tine pe la sevici, dar nu am mai ajuns din lipsa de timp. Dar saptamana viitoare vin sigur. Pana la ce ora stai la birou?
Sa stii ca vreau sa te cert! De ce il tot faci pe Serbanica grasun, ca eu l-am vazut in parc si nu mi s-a parut deloc ca ar fi asa. Lasa copilul in pace, ca e inalt, e barbat; e normal sa fie greu! Sunt curioasa sa-l vad la bulanul gol, ca imbracat arata numai bine.
Dar acum, ca merg la munca, nu mai am timp de plimbari prin parc si nu stiu cand ma mai intalnesc cu el .

Si ca nu mai pot sa ies la plimbare cu Florina si Elis! Doamne ce bine ne mai era impreuna si ce se mai iubesc astia micii!

Tuchi, multumesc pt incurajare; sunt convinsa ca Stefan nu ma va confunda cu bunica (mai ales ca nu l-am dus in MM decat pt o sapt si jum.), dar cu toata convingerea tot nu-mi pot stapani sentimentul de gelozie (probabil ca e prea mult spus, dar ceva prin zona aia ).
Cum mai sunteti cu programul? Povesteste-mi cum e cu doi? La ce sa ma astept? (cred ca la noi va fi mai rau decat la voi, deoarece Stefan e mai mic, nu pricepe si nu merge la gradi ca si Dragos; nu te mai simti vinovata pt gradi; bine ca te poti descurca)
Sa-ti treaca repede cele 10 zile fara sot!

Hihihihihihihi! Ancuzza iata previziunea mea: raul a fost facut!!! Iar o sa fumezi! Asa am reinceput si eu sa fumez dupa sarcina cu Stefan: am luat un prim fum care a fost ingrozitor de rau si am zis ca kkkk clar nu mai fumez; apoi am zis ca mai iau inca unul (in alta zi); apoi am ajuns sa fumez o tigara; apoi cateva tigari etc...
Si iata ca acum fumez si daca sunt . Nu dati cu rosii! Dar nu ma pot abtine. Nu depasesc 5/zi. Am zile in care nu fumez sau in care fumez o tigara. Nu am consumat in primele 3 luni, dar din diverse motive le-am reluat. Sper din suflet sa nu-mi para rau mai tarziu, Doamne fereste! (dar am citit si aici pe DC si in mama si copilul, am auzit si de la medici, ca 5/zi nu e problema).

Dana, te rog frumos sa imi dai si mie mai multe amanunte despre electrostimularea asta, ca ma intereseaza, evident dupa ce vine bebe2 pe lume. Cat costa, cate sedinte, ce se intampla dupa terminare tratament etc???

Maine mergem la padure (adica azi). Sa aveti si voi o duminica faina!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (26 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Acum sunt si eu ca-n vorba aia cu betivi: eu inchid, eu deschid birtul.
`Neata.
Sotul a plecat sa puna la loto, bagajul pt padure l-am facut, asa ca am timp de DC.
Numai ca ma "dau" singura .
E vreme faina. Poate ne si bronzam un pic .
Gata, ca vorbesc nimic.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (26 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput